38

Хм

преди 5 години

Американците по-лесно биха предизвикали ядрена война,отколкото да признаят грешка,а за вина да не говорим!

37

Паметлив

преди 5 години

Още в началото на войната(2012) Русия накара Сирия да предаде химическите си оръжия и те бяха унищожени,за да не бъдат използвани като предлог за нападение.Пълен абсурд е Сирийското правителство да използва такова оръжие,защото няма да му даде никакво предимство,а войната се развива в благоприятна насока.Обаче опозицията,САЩ и Израел имат нужда точно от това и действат!Всъщност,сега е последният момент за такава провокация и удари по Сирия,след 2-3 месеца Идлиб ще е свободен от ислямисти и ще бъ

36

До 84

преди 5 години

До АнонименДа бе, ще потопят. Колкото потопиха до сега!

35

Свинаря

преди 5 години

И за къв им е на Русия да правят химическа атака? Разбирам ви, че сте русофоби, ама поне малко мозък в главите нямате ли?

34

Handel

преди 5 години

Свидетели сме на залеза на Америка като световен фактор и нова надежда за мир по света.

33

Анонимен

преди 5 години

Поредната манипулация на Москва.Русия се застрахова,защото смята да извърши химическа атака.

32

Handel

преди 5 години

Не знам какво ще бъде с химическите атаки в сирия, но заглавията на руските медии от последните 2 дни са "Рублата отровена от Новичок"

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72трябва Русия да удари всички западни военни бази в близост и да потопи всички кораби и самолети които са изстреляли ракети.и досега що не ги удари бе ушaнко? Крайно време е янките да издавят руската сгaн в Средиземно море.

30

хххх

преди 5 години

то и миналия път бяха казали преди да я има хим. атаката ама поне този път стигна и до българските новини верно с неколко дни закъснение ама поне има

29

Анонимен

преди 5 години

Ако САЩ и другите техни съучастници нападнат Сирия след една такава фалшива химическа атака, трябва Русия да удари всички западни военни бази в близост и да потопи всички кораби и самолети които са изстреляли ракети. Това случи ли се ще настане такава паника в НАТО че тези мишоци няма да смеят и носа да си покажат. Ще забравят за всякакви руски хибридни войни и отравяния. Маменцето ще им се ***.

28

Сата НАТО

преди 5 години

Америка вече никой не я бръсне. Стана за посмешище. Дори Ким се гаври с тях.

27

антизападопоклонник

преди 5 години

До всички свирачи на кожените атрибути на западняците,Обяснете, че за здравомислещите хора е непонятно- Башар Асад управлява в Сирия от 2000-та година! До 2010 всико в Сирия беше мирно и тихо и изведнъж година по-късно Асад почва да избива сънародниците си! Не, че е невъзможно да е превартял изведнъж, ама нещо не се връзва в тази версия!

26

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е ЛЪГАЛА ЛЪГАЛА И ПАК ЩЕ ЛЪЖЕ НОРМАЛНИ ХОРА НЕ ВЯРВАТ НА РУСИЯ НИКОГА!!!ЛАВРОВ И ФАЛШИВИЯ ПУТИН СА ХВАЩАНИ БЕЗБРОЙ ПЪТИ В ЛЪЖА И ИЗМАМА!!РУСИЯ Е СВЕТОВНО ПОСМЕШИЩЕ И НАЙ-ГОЛЯМОТО МАТЕРИАЛНО ЗЛО НА ЗЕМЯТА! САМО ЛУЦИФЕР Е ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ РУСИЯ НА ЗЕМЯТА!

25

Анонимен

преди 5 години

Всяко зло за добро. Дано се стигне до пряк конфликт на САЩ с Русия. Крайно време е Путин да бъде унизен. Не е важен поводът. Ако няма друг повод и Сирия е добър повод. Този път джуджето е предупредено а Вагнеровския кошмар още не му дава да спи!

24

Анонимен до 33

преди 5 години

Ама те сащ и израел вече 5 год. се опитват да решават какво ще стане със Сирия, но Путин каза че Асад законния президент ще продължи да управлява и така стана.Остана още една провинция и цру, мосад и всякакви *** ще се изметат, иначе ги чака същото каквото се случи на всички главорези в другите провинции.

23

ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

Росссия е бита карта! 1 евро = 81 рубли! Никой няма да позволи на ситният нацист да избива десетки хиляди, заради базата си. Никой. Ще му строшат вратлето .А брадатият Асад е само за украса там! Ще му строшат вратлето и на него!

22

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ОКУПИРА СИРИЯ И ПОДКРЕПИ НАПЪЛНО НЕЗАКОННИЯ БАШАР АСАД КОЙТО ОТКАЗА ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ СЪС НАБЛЮДАТЕЛИ И КОНТРОЛ И ЗАПОЧНА МАСОВО ДА ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ!!!ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ РУСНАЦИ ДА БЪДАТ УБИТИ В СИРИЯ МОМЕНТАЛНО!!!!!!!!!!1

21

:)

преди 5 години

Какво ще стане в Идлиб, ще го решат САЩ и Израел. Този път руснаците ще бъдат ударени през крадливите си пръстчета, а ятоласите ще бъдат зрелищно разчалмосани! Не е изключено и да ликвидират сирийският върховен злодей - Башар Ал Асад!

20

Анонимен

преди 5 години

До ЕС не вярва на РусияОще утре тичай да запалиш свещ от чист пчелен восък за здравето на батюшката и благоденствието на всички рашъни!

19

България обича Русия

преди 5 години

И винаги е мразила америка, за бомбардировките и за всички злини които ни е причинила.америка е вече бита карта и от всякъде ги гонят, само нашите шматки още въздишат по говеждия обор.