74

131% турчин

преди 5 години

... Америка за много кратко време ще се превърне в един бантустан, въоръжен с атомни бомби и ядрени самолетоносачи. В същността си голяма част от американската "нация" е сбирщина от диваци без никакви морални устои. Ако доларът престане да бъде международна резервна валута, американската икономика ще забуксува, което от своя страна ще доведе банкруптира поне 80 милиона американци, върху наличните 50 милиона, живеещи на купони за храна и под мостовете на големите градове.

73

Анонимен

преди 5 години

Сащ ще покажат на българина какво са като ви оставят без газ за зимата и без зърно ще видим тогава кой какво яде и на кой се въжищава, Руснаците взеха вече Приднистровието.

72

Пешо

преди 5 години

Турция хрантути 5 000 000 сирийски бежанци. Плаща по 1800 лири на месец за всеки един, ползват жилища без наеми и мед.обслужване безплатно. А иначе хората живеят много по добре от България!

71

ДА ЖИВЕЯТ ЕВРЕИТЕ

преди 5 години

До РЕПУБЛИКАНЕЦ-Българин съм но се възхищавам от Евреите и от Сащ велики са дано Доналд Тръмп да покаже какво значи САЩ!!!

70

131% турчин

преди 5 години

Миналата седмици 16 страни от тихоокенския регион се събраха и постигнаха съгласие да разработят система, която да елиминира американския долар в търговията помежду им. Това са страни като Китай, Индия, Русия, Япония, Индонезия, Филипините, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия и пр., общо 16 държави. Страните от БРИКС също ускориха работата си да създадат търговска финансова система, с която да елиминират американския долар. Без американският долар да е межднународна резервна валута, ...

69

131% турчин

преди 5 години

Много видни американски икономисти предупреждаваха и продължават да предупреждават режима във Вашингтон - не се заяждайте излишно с Турция, защото може да има непредвидими и нежелани резултати за Америка! Турция от няколко години много пъти заяви на висок глас, че светът е по-голям от 5, и че настоящата финансова система, доминирана от долара е бич на гърба и робски хомут на човешкия род! Русия, Турция и Иран вече преминават на търговия помежду си, базирана на националните им парични знаци.

68

Анонимен

преди 5 години

САЩ наложиха мита и на други страни, не само на Турция,.Вярно е, но на Турция наложиха митата в двоен размер....

67

Хм

преди 5 години

По принцип турската икономика е сериозна и доста страни от ЕС могат да и завидят.А срещу такъв род атаки от страна на САЩ могат да устоят само няколко икономики в Европа и не повече от десетина по света.Дали Турция ще устои не е гарантирано,но по-скоро да,само че ще се върне някоя и друга година назад.

66

Гошо

преди 5 години

До 61, анонимен, Руската MMK отложи стартирането на своя завод за стомана в Турция >Металургичният комбинат ще изчака приключването на преговорите межди САЩ и ЕС за наложените мита върху стоманата и алуминия.</html>

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Да правят каквото искат...-------------------Именно това правят, като нямат с какво да плащат ще ви изпратят 3 милиона от ония и ще се оправят нещата.

64

до 68

преди 5 години

ФЕД е притежание на главният равин на Русия това не е никаква тайна за никой, какви кодове търсиш бившият шеф на ФБР никой ли е според тебе защо го уволниха ? По-скоро краварите ще си кажат кодовете за секретните оръжия отколкото да признаят, че вече са притежание на Русия.

63

Гошо

преди 5 години

До 61,анонимен,говоря с факти.Съединените щати представляват около 14 % от общия стомана на Турция на миналата година износът на 16.5 милиона тона. Турция, е деветата по големина стомана износител в света и осмият производител.Прочети,пък после пиши за нефт от чешмите и тоалетна вода от казанчето.

62

р

преди 5 години

как евреите могат ад унищожат валутата на която си поискат държава:ФЕД може да напечата колкото си иска хартики - долари, понеже долара е обезпечен с въздух. Така наречените "борси" започват да "продават" дълга на непокорната държава - това води до сриване на валутата и. Непокорната държава не може да се защити защото тя има ограничен запас от долари а евреите от ФЕД могат да печатат неограничено !ето така еврейския заговор се бори срещу непокорния Ердоган !

61

х

преди 5 години

До Анонимен"Хубаво е, че САЩ имат все по-малко влияние над Турция."за жалост не е така - еврейскя заговор е по-силен отвсякога - Путин е евреин (90% от Руските олигарси са еврей ... Кремъл винаги е бил буфкан с еврей)единстенното което може да катурне "новия световен ред" на евреите и абсурдноста на идеята им да контролират света. Поробването на хората и налаганетона противоестественни ценности - толерастията, ще доведе до самоунищожаване на хората и от там до падането на еврейския заговор.

60

Анонимен

преди 5 години

Тоя кабак чува ли се какво говори? Атака по Турция - дрън-дрън ярина. Да има много здраве от пробития фес на тъста си. САЩ наложиха мита и на други страни, не само на Турция, но проблем с валутите им няма,а само турската лира се срина. Следователно проблема е в турската лира, т.е. в турската икономика, а не САЩ, МАЩ или някъде другаде. Обезценяването на лирата започна още 2016 година, но народа на югоизток от нас е *** и неграмотен. Затова да опъват каиша, не ме е грижа за Турция/турците

59

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е, че САЩ имат все по-малко влияние над Турция.

58

х

преди 5 години

До до 62"ФЕД е частна банка, но е притежание вече на руските евреи"по скоро ще ти кажат кодовете за балистичните ракети, отколкото кой притежава ФЕД !така наречената Вангуард Груп - "инвестиционна" компания която има активи за 4.7 ТРИЛЯРДА долара е основния акционер на ФЕД, но там нещата са преплетени като котешки чера на късо казано еврейския заговор притежава ФЕД и когато им се доще да си "купят" някоя държава - просто пускат печатницата за долари и си напечатват колкото си искат хартии

57

Анонимен

преди 5 години

САЩ ЗАПОЧВАТ ДА СТРОЯТ НОВА ВОЕННОВЪЗДУШНА БАЗА В ЙОРДАНИЕ.ТУРЦИЯ ГИ ГОНИ ОТ ИНДЖИРЛИК.МНОГО Е ДОБРЕ, ЧЕ САЩ СТАНАХА ВРАГ НА ТУРЦИЯ

56

до 62

преди 5 години

ФЕД е частна банка, но е притежание вече на руските евреи, шефа на ФБР беше нaдушил следите и зaтуй го уволниха обаче той тръгна във грешна посока. Тръмп не е слуга на Путин, зетя на Тръмп е слуга на Руските евреи те притежават ФЕД. ВЪв всеки един момент Путин може да дръпне шалтера на САЩ

55

е

преди 5 години

докато Турция е зависима от долара, евреите ще могат да контролират икономиката спасението е да се обединят около Русия и Китай и да се откажат от евреиския долартова без съмнение ще доведе до 3-та световна и дано тови *** гнусното лихварско племе и западните им слуги бъдат унищожени докрак !!!