158

Анонимен

преди 5 години

Прочетете Нинова! 2 секунди между два поста с едно мнение. Това е което мислят за Вас хората.

157

Анонимен

преди 5 години

Откакто завзе властта в БКП, тия са тотално в миманса, ама то само с крякане и лъжи не става...

156

време разделно

преди 5 години

Тези ефтини номера Нинова, не могат да минат пред избирателя.Време е да си подавате оставката и да си потърсите работа.Опитайте да допринесете нещо за обществото което Ви е отгледало, дало Ви е образование и даже беше толкова наивно да Ви гласува доверие.

155

Анонимен

преди 5 години

Какво е зинала все едно не знаем кой разграби държавата и кога заплатите бяха по 10 долара. Не я е срам *** нагла!

154

детската градина

преди 5 години

Подхода на нинова ми е известен от детската градина. Някои деца като са виновни, започват да пищят и да се оплакват: "моля другарко . . ." и задължително подсмарчат. И учителката, за да успокои детето, смъмря и понякога наказва жертвата.Че сега по същия начин, Нинова пищи дръжте крадеца и не дава възможност да се сетим да попитаме:Кой е собственик на Трейс? По кое време е правен ремонта?Как бащата на президента, на пенсия от 20 години кара Мерцедес E SLK?Защо не му съставиха акт и защо съста

153

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тъпо ми е да гледам как хората, скрили чернобилската катастрофа, правят помен с чужда пита.

152

Анонимен

преди 5 години

бсп нямате място в Българив

151

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Ти да вземеш да спреш сънотворните и изкуствената дрога ,и да ти кажа Ракия не употребявам от 35 години за наркотици също ,навремето ни учеха колко са вредни .Така че ти спирай да смъркаш синтетичната дрога ,влия ти зле на психиката защото бълнуваш доста често . И няма да го докараш до добър край .

150

Анонимен

преди 5 години

КИМЧУ- АКО СЕ НАЛОЖИ ДА МИГРИРАШ ГДЕ ЩЕ СЕ ПОЗИЦИОНИРАШ- В САЩ, В ЕВРОПА ИЛИ В КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, КУБА ИЛИ ВЕНЕЦУЕЛА- ТАМ СА ЧЕРВЕНИ- СВЕТОВНА БАНКА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В КИТАЙ ЗА 2017 Г 240лв.

149

анонимен

преди 5 години

Нинова е изключително нагла жена! Не съм фен на ГЕРБ вече, но за моста в Генуа, те ли са виновни! Катастрофи стават навсякъде по света и всяка минута умират хора! Разбира се, че за всяка трагедия има виновни, но е непочтено и цинично да драпаш към върха, яхвайки мъката на хората!

148

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Ай сети се ти защо не се случи далаварета с ЧЕЗ .НАЛИ СИ ВСЕЗНАЙКО ,напъни си малко мозъчето за да разбереш истината .

147

Анонимен

преди 5 години

КИМЧО СПРИ РИКИЙКАТА- ОТРАЗЯВА ТИ СЕ ЗЛЕ- АКО ПОЛЗВАШ ДРУГИ АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ И ТЯХ СПИРАЙ- ИЗПЕКЛИ СА ТИ МОЗЪКА- ИМАШ ТРАЙНИ МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ. ХА СЕГА РЕЧИ ЗАЩО БСП НЕ ГЛАСУВАХА ЗА НОВОТО ЗВЕНО ЗА БОРБА С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА- РЯЗВАТ ГЛАВИТЕ НА ЕДРИТЕ СПОНСОРИ.

146

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Чакай да те поправя малко .Червени отдавна няма в България .Всичките те са леви либерали ,десни либерали и либерали центристи .Абе с две думи все крадци и разбойници и най важното е че заедно крадоха ,продължават да крадат и така ще бъде докато народът не скочи и да ги изрита от политическата сцена ,а по добре и от България .

145

Анонимен

преди 5 години

Изключително неприятна, арогантна, невъзпитана и нагла жена. Личи и, че е от село. Дори Мая Манолова ми е по-симпатична. С тази БСП удариха дъното, дано да я държат по-дълго начело.

144

Анонимен

преди 5 години

БКП-БСП започнаха геноцида над Българския народ, ГЕРБ го продължават смъкнахме се под 7 000 000. Това е една и съща партия, колко години ви трябва да проумеете че комунистите продължават да са на власт.БСП, ГЕРБ, ОБ, СДС, ДПС- бивши комунисти, всички знаем че няма биши такива.

143

Хи-хи

преди 5 години

Алкохолът не прощава!

142

Нормален

преди 5 години

Тя /Нинова/, че е парламентарна манекенка е вярно, те /управляващите/, че убиха 17 души също е вярно. Лошото е, че нищо няма да се промени...

141

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Донякъде си прав но трагедията тогава я направиха Сорос джендърите който сътвориха оранжевата революция срещу Жан Виденов който им се опълчи за разграбването на държавата тогава .И Луканов и другата шайка комунистически разбойници под ръководството на бандита Сорос ни спретнаха тази цветна революцийка и докараха народът до просешка тояга .Ето това е истината горе долу за онези години .

140

Анонимен

преди 5 години

Кукундрела е изключително НАГЛО И ЦИНИЧНО СЪЩЕСТВО!ТВО!ОТВРАТ ОТ ЧОВЕК И ЖЕНА!на гърба на мъката на хората на загиналите си прави политически ПР!Мръс/ница!Разликата с Борисов е че той от кумова срама иска оставки а при катастрофи по време на бкп НИКОЙ НЕ ПОДАВА ОСТАВКИ-КАКТО НАПРИМЕР КАТАСТОФАТА В ЯМБОЛ ПРЕДИ ГОДИНИ С АВТОБУС С МНОГО ЖЕРТВИ!Много и е избирателна паметта на другарката синя комунистка.

139

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КАКВО НИ ГОТВЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕ ПАК СА ПОБЕСНЕЛИ- СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ РАЗБИРАМ СА ПОЛУЧИЛИ ОТНОВО ФИРМИ ЗА МИЛИОНЕ БЕЗ ДА ЗНАЯТ ЗА ТОВА.