64

Анонимен

преди 5 години

Той с икономическото си образование, с езиците си и дар слово, премиер на най мощната и развита страна в региона, като експерт в геополитика и опит в международни отношения, може разбира се да дава съвети на останалите изостанали страни! Имайки предвид интернационалната му слава и Нобеловата му награда по икономика. Просто като тръгнеш да прекосяваш страната и виждаш каква икономическа мощ и какво развитие има! Мнооого имат да учат останалите от опита му!

63

Предложение

преди 5 години

Предлагам да бием дузпата на ГЕРБ и да избиерем БСП и те ще изградят мощна икономика да станем богати и да консумираме много стоки и да бъдем щастливи в живота.

62

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ и? С 800 лева също се живее, нали има какво да се яде.

61

Burzum

преди 5 години

Ако съм средно статистически български избирател ще гласувам за тоа до де се гътна малко преди пенсия....само като го гледам и слушам ми иде да се ударя с пета у газо от щастие....жалко ,че не съм толкова ***...

60

Край

преди 5 години

Ех Бойко що го не поиска това още първия мандат - досега щяхме да сме велика сила.

59

Анонимен

преди 5 години

За да има мощна икономика трябва да се реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяка мощна икономика. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

58

Анонимен

преди 5 години

Тя и сега България е "мощна" икономически, но само за едрите "инвеститори" които държат хиляди роби в заводи, сглобяващи малки детайли на ръка на ишлеме като поддоставчици за 800 лева заплата. Средна класа от такава икономика не очаквайте да излезе.

57

Само той го може

преди 5 години

Живакът в тъпометъра удари 100 !

56

Анонимен

преди 5 години

Гошка от Испания каква концепция имаше?

55

Млад учен

преди 5 години

Чудя се ако Бибитко имаше тъпометър какви щяха да са скалите му ?

54

Бойко Смит

преди 5 години

Пазарната икономика се провали, плановата се провали, но Бойкономиксът се доказа като единствения успешен икономически модел.

53

Предложение

преди 5 години

Предлагам да се състави ескепртен съвет който да разработи концепция за развитие на:- образование;- наука;- технологии;- армия, за да ни пази завоеванията;и да станем мощни икономически!

52

Анонимен

преди 5 години

ПОИСКА И КАКТО ВИНАГИ ЩЕ СЕ НА....ИСКА

51

Анонимен

преди 5 години

И това го казва премиера на най бедната и изостанала страна, не само на Балканите но и в Европа! Трябва да имаш нахалство да говориш така! Нали той сам се нарече обединител на Балканите! Сигурно на другите лидери им звучи като виц, имайки предвид че до един са много по добре от България, да слушат *** да им дава акъл, за икономическо развитие! Смея се докато го пиша! Оправи си корупцията и мизерията в страната преди да имаш наглостта да раздаваш съвети!

50

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, понеже България, под мъдрото ръководство на Тиквоний, вече е "мощна икономика", сега той се занимава с Балканите. Поискал бил?! От кого го е поискал?

49

Анонимен

преди 5 години

моШТна с "ш" и "т" .

48

дедо Ташунко

преди 5 години

Подобни изцепки ми чупят ***!

47

Анонимен

преди 5 години

До До 47Библията е написана от хора, да води за носа наивници като теб ;)

46

Предложение

преди 5 години

Предлагам хората да спрат да управляват Света и да предоставят управлението на Бог и той да управлява Света според Библията и Светът да стане едно прекрасно място където всички хора да се обичат и да живеят в мир и радост, да има изобилие от всичко и да всички да живеем щаствливо, а животът ни да премине в непрестанно доставяне на удоволствия и удовлетворяване на желания и кефене.

45

куртропович

преди 5 години

Как да стане, бе, изме.к.яр? Ти и подопечните ти убивате всяка частна инициатива още в зародиш - било чрез излишни регулации, схеми или корупционен държавен апарат. Средната класа е тази, която дърпа каруцата напред. В пожарната не ви ли ги казваха тези неща? Трябва вече да си го разбрал, ако не - набий си го между мръсните уши, макар вече да е късно. С две думи - пътник си!