72

Гошо

преди 5 години

Драги смехурковци от НФСБ,ако не знаете или не сте разбрали патриотите с миши опашки първи напускат потъващия кораб,а капитана последен!Това ви е спасението.Дотегнахте на всички.Декларирахме го!

71

33

преди 5 години

Намериха начин как да се измъкнат от резила-щели да гласуват против!Голям ход!Кокалааааа!Кокалаааааа!Кокалаааа!

70

Анонимен

преди 5 години

Според конституцията всеки депутат гласува в парламента единствено според собствената си съвест. Откъде Симеонов предварително знае как ще гласуват депутатите от НФСБ, освен ако тия депутати не гласуват по команда. А ако е така, с какви очи говори за авторитаризма на други.

69

Анонимен

преди 5 години

Тримата министри стават дупетати и на практика са повишени за добре свършената работа и жертвите. Борисов и Симеонов си остават премиери и вицета.

68

Истината

преди 5 години

Добре че не гласувах за патриотите. Никога няма да си дам гласа за тях. Доказаха, че могат да управляват с всички, включително и с БСП и ДПС, само и само да са на власт. Това са златните пръстчета на БСП, ДПС и ГЕРБ. С който им е изгодно с нещо ще управляват. Който им даде повече постове и пари, с него ще са в коалиция. Затова никакви патриоти повече.

67

Анонимен

преди 5 години

Борисов, както всеки път като вземе властта, започва с голямо самочувствие, и фукни.После като минат година-две така оплита конците, че става жалка картинка. Същите циркажийски номера ги гледахме и при предишното управление с така наречените десни. Сега с Обединените прос. пардон патриоти.Като турят чертата какво направиха до сега за България. Едно нищо.Само гафове и трагедии.

66

М, да ...

преди 5 години

До 58 АнонименИ в двата случая неграмотна, асмитистративно, с груба сила-тояга!

65

Анонимен

преди 5 години

Валерка, а га гепи държавните кинти за оградата и хотелчето, боко беше велик държавник.Не ти ли беше ясно от началото че шайката на боко (а както слвд това се разбра и твоята ) са едни кра..дци и п..рестъпници

64

M, не ...

преди 5 години

Поздравления на Валери Симеонов за хубавата декларация!Много точен и ясен език. Би било добре ако Бойко по често контактувас Валери Симеонов. Жалко защото г-н Цветанов, който обикновенноправи много добро впечатление с точни ясни преценки в едно отпоследните си изказвания за "поемане на политическа отговорност"ми звучеше доста кухо. Отговорност се поема при ясно изяснена вина.Не на последно място този едноличен стил на уволнения взема да добиваочертания на диагноза. Дори не беше направен опит за аргументация.

63

Анонимен

преди 5 години

Накрая единственият, който ще понесе някаква отговорност, ще е шофьорът на автобуса. Това беше известно от самото начало.

62

Ей сега

преди 5 години

ще го преместя в другия крачол. Обадете се, когато тръгнете да махате цялата гмеж-ГЕРБ, БКП,ДПС, СДС, какви бяха там другите клоуни...Ще си извадя винкела и кухненския нож, лично да заколя някое от прасетата,ще го документираме, подобно на екзекуциите в Саудитска Арабия. След това всеки ден, на същата дата, по телевизията ще показваме на управляващите, към съответната дата, до какво може да доведе изборът им, да се правят на управляващи. Докато не узреете за този вариант, играйте си на демокра.

61

Боби

преди 5 години

Ако се махнат фалшивите патриоти и турците от властта, свободни ще се назовем. Патриотите произлизат от ДПС. Ако ги нямаше ДПС, нямаше да ги има и тези измислени националисти и патриоти. Възползваха се от това, че хората им повярваха на лъжите, че са истински патриоти и националисти. Нищо патриотично няма в това да си против интересите на държавата.

60

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Явно за Симеонов и ОП няма загинали хора. Те не са загинали заради некачествено изпълнение и поддържане на пътната инфраструктура. Въобще няма корупция в България, няма виновни, не е задължение на правителството да я поддържа и да се грижи за качеството на сигурността. Важното е Симионов да си води любовниците по морето и да работи срещу конкуренцията на своите домакини. Борисов тези ли са ти ортаците? Не че ти си по-различен.

59

Анонимен

преди 5 години

Колко от преминалите 4000 автомобила във въпросния участник е трябвало да катастрофират и колко души да загинат за да признае м.ошеникът Симеонов,че има проблем с ппътния участък до Своге.А че бб се интересува само от личното си благосъстояние и рейтинг само на поддържащи герп не е ясно

58

Анонимен

преди 5 години

Стила на Борисов в ГЕРБ е авторитарен, а на Симеонов в НФСБ какъв е?

57

запознат

преди 5 години

Сценария е ясен, Бойко им иска оставките, но после заради целостта на коалицията в не биват приети. Няма осъдени, няма виновни, няма оставки!Май тези си живеят в паралелен свят, а българина все повече набира и набира!

56

Анонимен

преди 5 години

Ако някой е в управлението и не е съгласен с начина на управление, най-логичното е да напусне управлението и да мине в опозиция. Иначе се получава "не сме съгласни, ама оставаме заради келепира".

55

Друг

преди 5 години

Авторитарният стил?? Ами този стил Бб го има по риждение,дали Симеонов е очаквал че Боко ще се промени и стане демократ.Като си против остани с чисто лице и разтуряй ОПГ-то! Да ама стиска ли му.Услади му се да е някакъв фактор,назначи сума ти хора от квота и без,и изведнъж прогледнал..авторитарно било.Като гушеше от нощувки и ограда не беше авторитарен.Валери има изход- излез.Запази малкото си останало достойнство

54

Анонимен

преди 5 години

Вижда се, че не може коалицията да съществува. Оставка трябва да подаде цялото правителство за всички провали.

53

Рамбо Силек

преди 5 години

Ханку Брат е виновен.