168

Анонимен

преди 5 години

След дъжд - качулка, след богатсво - глоби, след асфалт - катафалки. Цялата им работа е такава на управниците и ни лук са яли, ни мирисали.

167

Анонимен

преди 5 години

Ако от тия 10 милиона 8 милиона беше отчел на ШЕФА сега нямаше и да чуем за тази акция. Арабаджиев, защо не се отчиташ както е редно?

166

Дилър

преди 5 години

Разменям биткойн за пари от куфари и кутии за обувки или Бентлита и Ролс Ройси. По договаряне.

165

цецо

преди 5 години

75 Анонимен преди 5 часа Винаги след голяма издънка на ГЕРБ има такава акция. Вие какво искате, хората да продължават да говорят за 18-те жертви в Своге и за пътните ремонти на ГЕРБ. Нали ако това говорене продължава, рано или късно ще стигнат до правилния извод, че ГЕРБ убива хора по пътищата. Вниманието на хората трябва да е насочено някъде другаде. Сега всички придворни медии, а те в голямата си част са такива, ще се погрижат българина да се занимава с хотел Маринела.

164

anon

преди 5 години

... и нито ще им шземат парите, нито ще има вкарани в затвора... жалко само за труда които които е положил човешкия ресурс - явно добре да си свършили работата по изважаднето на фактите на бял свят.

163

пецата

преди 5 години

оставете хората на мира имат финансови проблеми, вероятно са на гурбет във франция за да изкарат за данъците в българия. всички сме с проблеми , толкова ли няма по важни неща в държавата вижте колко катастрофи стават на ден

162

тоти

преди 5 години

и какво толкова станало...пари /хартии/ нали нема мъртавци...

161

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!!

160

Край

преди 5 години

Ама той Борисов от 1м. ли е на власт или Вълчо е забогатял със шмекерии тия дни.

159

Анонимен

преди 5 години

За парите като нищо ще стигнат 10млн, но с колите малко преувеличават. Един ролс ройс и някакви джипки според мен са макс 1 млн. А тези дето отказват съдействие директно с по едно обвинение плюс инспекция по труда да им види длъжностните характеристики и договорите. Понеже съм убедена, че колкото и пари да имат в кутии от обувки, пак цакат държавата и държат слугите си на черно.

158

бай Иван

преди 5 години

А така.Главният сервитьор Цацаров да калкулира сметката на клиентите от всички маси.При управлението на СДС и БСП,тогавашните главни сервитьори не калкулираха VIP клиентите си и ги издигнаха в ранг олигарх!

157

Анонимен

преди 5 години

Дрън Дрън,И хиляда лайка да си сложиш, си личи платения коментатор.А за любознателните да припомня, че дори в най голямата демокрация, Ал Капоне е осъден за неплатени данъци.Едва ли, вървейки по пътя на демокрацията, ще измислим нещо повече от учителите си.

156

х3

преди 5 години

недопускане на държавен орган за да си изпълнят задълженията ??Посмял някой-веднага лиценза на всичките му хотели , магазини на трупчета за година, сметки блокирани, карти всякакви-единствено може да се използват сметките за плащане на заплати.Така нулирате един и ще чакат на опашка да плащат.Но това е възможно ако няма наши-ваши.Всичко за половин година ще свети.Абе кой е по силен от държавата?няма начин да не нулира/бок луците/ако държавата иска

155

хора 2

преди 5 години

в БГ не е логично /освен ако не си политик / някой да има над 500 мил лева макс.Този ги има- 500 вилни къщи десетки хотели , даже и санирал наглеца!!То санирането наглец го измисли де,Малка държава всички сме 5-ти братовчеди,всеки може да бъде намерен до 5 то позвъняване.И не знели??А колко евро-гости нощуваха в хотелите на Арабажиеви?Колко им плати или опрости държавата?Абе аз ли да им казвам как да работят??МИ изберете ме -заедно да сложим всичко в ред и на мястото му

154

хора,,

преди 5 години

пак някой не казва цялата истина, даже не и половината.Защо всички се правят на изненадани колко и какви коли имали.Кой е виновен- упр мнозинство.Приема се закон,ако регистрираш кола на стойност над 50 000 условно -отиваш с колата и данъчна декларация за три години назад.За кола над 100 000 за 5 год назад.Няма как да я пишеш на баба си /е малко са ако има такива баби/.Хотел купил, за да получиш лиценз-пълна проверка -какво си платил кога как. 30 % са минималните плащания към бюджета

153

Анонимен

преди 5 години

Хванали са капка в морето. Ако се разровят по на дълбоко не само ще се потресат а направо земетръс от 9-та степен ще ги друсне. Няма 4астник които да не крият пе4алба и да не перат мангизи. Как си мислите 4е близо 10 % от навалицата задръстват пътищата всеки ден. Ами тези с джиповете яхтите Това да не би да сме ние които едвам връзваме семеиният бюджет и 4астните изпълнители ни съдят да плащаме това което не е възможно да го платиме с тези пенсии и заплати. Разровете по дълбоко това е нищо.

152

Полиция

преди 5 години

Взехме кутии с пари от двореца в Лос Анджелис на семейството на Тиквун. Знаете ли в подземието на двореца, колко заровени пари има? 350 милиона долара!!!Взели им оборота за година, голяма работа. А, парите закопани в двореца на дъщерята на Тиквун? Кога?Аз ако имам 10 милиона и Тиквун ми ги е откраднал ще наема КОПАЧИ да ходят в двореца му в Лос Анджелис.Само пръстена на Ст***нислава струва 11 милиона долара. Тиквун, плащай на админа да трие щото...

151

Анонимен

преди 5 години

Ще имам аз милиони и ще ги оставя да ги вземат ГРО666АДЖИИ. Защо не използвахте смаляващ лъч? Партия ГРО666 има такива - банката на Цветелинка.

150

Мустака от КТБ

преди 5 години

Едно време имаше чували с пари. Сега кутии от обувки с пари. Каква деградация.А,пък Л"ИДЛ краде милиони месечно от БГ и никой не ги закача щото Меркел е създала партия ГРО666

149

Митьо Очите

преди 5 години

Корнелия, измъкни ме от Ердоган и ще убия ГРО666АДЖИИ