28

Анонимен

преди 5 години

Турция се разпада там е пълно с магисрали-убийци и чумави прасета. Турците умират от глад и горят долари щото магазините са празни чупят смартфоните щото не могат си платят сметките към ало-апашите.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Аланкоолу, българите са създали поне 10 държави още преди турците да са имали такава. Намерил и той с какво да се хвали.

26

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро наперения Ердоганчо ще почука на вратата на МВФ. От там ще му кажат че ще му помогнат, но при условие че скъса с досегашната си икономическа политика, която доведе Турция на прага на банкрута. До миналата година Ердоган се хвалеше че развивал икономиката с китайски темпове и скоро щяла да влезне в първата десятка, вместо това още тази година Турция ще бъде извън първите 20 държави тъй-като в доларово изражение БВП то им се очаква да падне от 880 милиарда долара на 580 милиарда.

25

Анонимен

преди 5 години

..Ние сме създавали държави и сме заличавали такива.... каза Тайпи, а вие един асвалтов път не можахте да разберете каква е причината, че си изтрепахте хората по тях, пък ги коментирате тези хора, бягайте в Едирне за евтино, най евтино е в Бим да знаете от мен.

24

до 27

преди 5 години

Ердоган кaто пукне и гладните турци ще станат бежанци ТръмпАкбар ще нападне аятоласите и те ще станат бежанци.

23

Анонимен

преди 5 години

Аха, печелят българите, ама ако успеят изобщо да се довлекат в Турция. Не всеки е готов да си жертва по 1 ден за чакане в двете посоки.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Ти си за най-справедливото общество на света комунистическото, където няма да има пари тъй-като както знаем няма и стоки.

21

Анонимен

преди 5 години

Най-интересното е, че точно турците бяха най-големите васали на рептилите и грухтяха срещу Сталин странно как се оръщат нещата човек каквото сам си направи и Централната банка на Ротшилд не може да му го направи.

20

Анонимен

преди 5 години

кой нормален човек ще иска да пътува за там???****************************Преди една седмица чаках точно 7 часа на Малко търново за да вляза в Турция.

19

Дениз

преди 5 години

Вероятно лирата отново ще стане световна и силна валута, та всеки си я къта.

18

Анонимен

преди 5 години

Цялата световна банкова и финансова система е една огромна манипулация, питайте масоните от клана Ротшилд!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Икономиката не е наука, ами средство за манипулация на простия материал в целия свят.Дори БГ-професори от УНСС знаят това, но не го казват на заблудените БГ-студенти.Добър ден, селяни прости!!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Цялата световна икономика е един фарс, Ердоган тури зетя си и лирата се срина само за един ден, нико не гледа дали нещо се е произвело повече или по-малко и какви валутни запаси и злато имат. Pешат ли да сринат някой сриват го всичко е една измама който направи завой към Русия и фалира немедленно и рептилите дори не се крият вече няма се учудя ако ЕрдоГaня си купи С-400 и Су-57 и реши да ги пробва дали струват нещо.

15

Анонимен

преди 5 години

Абе що не пишете за Ветко??????Някаква ЗАБРАНА ли са ви спуснали "отгоре" що ли???Другите Медии се утепаха да пишат.......10милиона в кеш, схеми със санирането и т.н а тук .............ГРОБНА ТИШИНА.Ако беше нещо за Нино или Путин да ни бяхте продънили ушите ама щом е за КРАДЦИ от високо ниво..........Т.И.Ш.И.Н.А.

14

Анонимен

преди 5 години

Турската лира се обезцени.................икономиката на Турция е пред фалит ....................Ердоган е много болен и скоро ще пукне................след него следва разпада на Турция...............вечния враг на България!!!

13

Анонимен

преди 5 години

1 ТРИЛИОН ЛЕВА Е ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА ТУРЦИЯ КОЙ ЩЕ ГО ПЛАЩА КОЙ КОЙ КОЙ :D

12

do 12

преди 5 години

кой нормален човек ще иска да пътува за там???

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7КОМЕНТАР 7 ГО Е КАЗАЛ!КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ КУПИ ТУРСКИ ЛИРИ :D ОСВЕН АКО НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА ПЪТУВА ЗА ТАМ СКОРО !!!ТАМ ЩЕ ГИ КУПИ И ПО ИЗГОДНО ОТКОЛКОТО ТУК :DЧЕЙНЧ БЮРАТА В ТУРЦИЯ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ СДОБИЯТ С ДОЛАРИ И ЕВРО :D

10

1

преди 5 години

До Мда,ганьооооооо,за чуждо умряло не плачи,а колкото до икономиката ,и производството,едно ножче за бръснене,не може да направите,а за Израел,хвърчила,ще правите.

9

Анонимен

преди 5 години

До Али КемалАми и аз се чудя: може ли заради някакво попче и един безсмислен келешлък да съсипеш държавата си. Явно на Ердоган му е по-важно егото отколкото народа му.