219

1984

преди 5 години

Славяните и немците са били на един хал тогава - да грънците са им несъвършени, да градове нямат ама днес Европа си е въпреки нашествията от Азия на славяните които владеят 56 процента от Европа и на немците които владеят още 20 процента от Европа. Персите се потурчили и си имат само Лудогорец Разград. Сега развъждат чумата по свинете.

218

Анонимен

преди 5 години

До ПацuБогатство са разбира се, придават изразност на езика, която ти не можеш да разбереш. Българите са чужденци и са научили славянския език както не гър днес говори български - едно човек и тн. Славянската именна система е оцеляла и през фанатичното налагане на християнски имена през средновековието и през турско робство. Когато боляри, че и хановете са се женили за славянки, МАЙКАТА е тази която е надмогвала и е кръщавала детето със славянско име - ханските синове Владимир, Звиница,Маламир

217

Анонимен

преди 5 години

От славяните е останало - народът езикът, имената. Каменните градове на българите - лъжа. Всички историци казват че Плиска столицата е била направена от дърво. Във Волжка България Болгар и Биляр са били дървени и монголите просто са запалили стените и са съсекли народа. Двореца в Плиска е бил от камък, щото явно пратениците на някой хан са му казали какво са видели в Европа и оня се е понатегнал. Стига с това хулене на предците ни славяни.

216

Анонимен

преди 5 години

Руси коси и сини очи - рецесивни гени, а се срещат толкова често в България. Гледах Иран на световното - църни и ***, доближават се да ромите. България е славянска държава а колкото и да ви плащат народът ни вижда че не е ирански - на перс прилича Ахмед Доган. Най-турския край в България е около Плиска и Преслав столиците на персийското племе на бълхарите. Славянски са ни имената на реките, ливадите горичките на всички местности. Хонолулу.

215

Анонимен

преди 5 години

Ако в Донецк не въстанаха ги чакаше робство под терористичния превратаджийски режим, извършил преврат с 5 милиарда долара шпионски пари, режим, по думите на Надежда Савченко за да създаде истерия е избивал собствените си протестиращи на Майдана. Няма по-гнусен режим в Европа от този в Киев. Захарченко е герой и борец за свобода не поробител като убийците си ***.

214

безспорна истина

преди 5 години

До Ким Че УнВсичките прабългарски държави са изчезнали а е останала тая, крепяна от славанския морал като обаче прабългарите от Лудогорието днес са прави турци начело с Ахмед Доган, който поне си знае корена и е български патриот. И езикът на прабългарите е изчезнал и имената им. Понаучили са славянски но са го вулгаризирали и опростили като са махнали речниковото богатство и падежите днес има западан 6 падежен диалект къдете водата тече се нюансира със 17 думи. България е славянска държава

213

Анонимен

преди 5 години

Да се готви следващия

212

Анонимен

преди 5 години

Хунтата в Киев все повече се дискредитира, посягайки на политически лица. Понеже моралът на укроармията е нисък се занимават с м р ъ с н и атентати при които загиват и трети лица, имали нещастието да са в ресторанта със жертвата.

211

Анонимен

преди 5 години

Ако сърбите направят същото с марионетния Хашим Тачи - какъвто президент е той такъв е и Захарченко. Аман от двойни стандарти.

210

Анонимен

преди 5 години

Укрохунтата и техните явни покровители се занимават с безогледен тероризъм и неговата подкрепа. Путин да не чака а да влиза в Киев.

209

Ха-ха-ха

преди 5 години

Този "президент" отдавна, бе пътник...

208

Анонимен

преди 5 години

Всички мафиоти, рано или късно, свършват така.

207

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнСъс седемте славянски племена и северите се смесват българите на север от Дунав,има го описано от византиеца Теофан.И оттогава сме един народ.

206

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Тъпунгера си ти ,кой ти е казал че имаме общо със Славяните .Със Славяните сме се сродили още на територията на Южна Русия и Украйна където се е намирала Стара Велика България и по точно с едно Славянско племе Северите ,който историците наричат Българските Славяни .Именно Аспарух довежда и тях тук на Балканите .А впоследствие към Дунавска България идват и другите седем Славянски племена .

205

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе лудият си ти .Чел ли си нещо за държавата Балхара и за държавата на хилядата златни градове и за столицата град Балх И за най точният астрономически календар признат и от Юнеско който е на над 5 хиляди години И че над две хиляди години сме били съседи на Китайците .И че древните Българи са създали на евразииският континент 4 големи държави ,като последната е Дунавска България на Аспарух .Още уроци искаш ли да ти преподавам ненормалнико *** .

204

Ким Че Ун

преди 5 години

До Ала_Бала Ами това си е самата истина за виновниците за ВСВ .Той Сталин първо не е повярвал и на Рихард Зорге ,но все пак на територията на Европейската част на Русия са били забранени всякакви вид строежи и всичко е изместено в Сибир по точно почти всичко .Даже всички командващи фронтове военачалници и те са били командировани там задно с елитните им армии .Това го пише в книгата бойци на тихият фронт Иван Винаров и в книгата Съветските дипломати съобщават .

203

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Ей *** Българският език никога не е бил Славянски език ,никога .чети статията на Елена Стойкова Русева една от най добрите историци на България Българският език език на потомците на Аспаруховите Българи И така В Българският език ,падежни окончания няма той е безпадежен и аналитичен Звателни форми в Българският език има в Славянските няма Човек -Човече ,Мама -Мамо и тн ,така че ти си глей работата посръбчен Българино и не лъжи хората тук .

202

До Ива

преди 5 години

Момиче, Щатите са велики, защото имат наложен ФЕД неизчерпаем източник на ликвидност от която се ползва цял свят, изповядват и налагат доктрината на "Контролируемият хаос " това са нещата които ги направиха номер едно.

201

шматка

преди 5 години

Скъпа Ива американците са велики защото купуват и плащат добре на хората които знаят и могат.При тях медали няма.Никой не работи за слава.

200

Ива

преди 5 години

Американската нация е "велика" , защото крадат: земята от индианците, чужди финансови средства със замразени, а после и опустошени сметки на " диктатори", напр. на Кадафи и др., създаване на конфликти по света, а след това и продажба на оръжия, а откакто амер.войници в Афганистан " незнайно" защо производството на опиум там се покачил МНОГО. Нищо лично, само бизнес...