42

Анонимен

преди 5 години

Добре си беше опънеш си антената иси гледаи

41

Анонимен

преди 5 години

Отиват си трима, на които им се пази мястото в парламента и ще имат имунитет. Случаят с Цачева не е такъв и ще я държи докато може, заедно с още една фукла и земеделеца.

40

Анонимен

преди 5 години

Ау какво ще стане с цифровизацията вече московски го няма аиде ефира по антените

39

Анонимен

преди 5 години

Мила сега отдолу ли си да ти метна едно кафе сиромашката

38

До 41

преди 5 години

Не е дибела, пищна е. И предните са виновни само когато на един човек му изнася. Дебеланата е потомствена политичка, няма да й азвалят рахата на нея.

37

Анонимен

преди 5 години

Докато има оставка някои автоцентърчета си набират клиентите из магазините интересно мие на какво обещание е програма явно има и за б категория иначе тази няма да виси от магазин на магазин нее дошла да гледа кои колко оборот прави пък то с тая ромска натура знае ли я

36

Анонимен

преди 5 години

Заболяването е разпространено в Субсахарска Африка Субсахарска Африка. Тук то има ендемичен характер.Тази болест е безвредна за хората, но не искам да си представям тези диваци какво са донесли с тях в Германия и Европа.

35

Анонимен

преди 5 години

Московски пак изглежда все едно става от маса. Тоя човек и за шофьор в градския няма да го пуснат, а е декстващ до днес министър? Може и по време на катастрофата си да е бил пиян така като го гледам. И не си взима бележка

34

Анонимен

преди 5 години

Борисов има сметка за парламентарни избори, но трябва да изкара всичко така, че са го свалили за да може да привлече балъците да гласуват за него т.е. търси се изкупителна жертва.

33

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов клати държавата, а правителствот му само се клати.

32

Анонимен

преди 5 години

Чао Бат Валио най некъдърният министър в новата история на МВР

31

Анонимен

преди 5 години

Тоя Нанков каква работа е свършил никаква крие се като мишка сакън да не го урочасат сега за първи път го видях по новините

30

Анонимен

преди 5 години

Айде и Баце да си подава оставката и да не се пробва повече с бандата си аматьори.

29

Saki

преди 5 години

Тия двамата шутове ще ги разкарат, но Московски ще намерят начин ,да го преназначат. Той е от най вътрешния кръг.

28

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Те тия тримцата отдавна си бяха за уволнение, ама да попитам кой от това правителство си е на мястото ?!Цецка Цецка Цачева ли ? Оная министърката на туризма дето прилича на баба Яга ли ?Или земеделския министър дето изтрепа на хората здравите животни в Странджа ?Кой ????Всичките са за оставки !Начело с най-големият виновник министър-председателя Бойко Борисов, защото той и само той носи отговорност и вина за назчначенията на тези недоразумения.

27

Анонимен

преди 5 години

Странджи-манджи и тем подобните гербави клоуни са се изпокрили като мишки и тихичко цъкат минуси. :D

26

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ ДА ГИ НЯМА, РАЗБРАЛ СЪМ СЕ С ГЛАВНИЯ Това са думи на Борисов в началото на септември в среща на 17-ят етаж в централата на ГЕРБ.На срещата присъстват Цветанов, Паунов, Менда Стоянова, Младен Маринов главният секретар на МВР и още трима души. Под главния Борисов има предвид главният прокурор Цацаров, а под тези, списък от хора журналисти, представители на гражданското общество и лидери на граждански сдружения. Целта е до януари 2018г. тези хора да бъдат неутрализирани. Смачкани, уволнявани, компрометирани, омаскарени, дори физически ударени. Срещу тях да бъдат образувани де

25

Анонимен

преди 5 години

Добре е, че все повече не само образовани хора с достойнство виждат, че държавата ни, превърната в колония, се управлява от един супер *** гаулайтер, но докато масата не осъзнае това, ще става още по-зле, докато ни затрият като народ!

24

чукча

преди 5 години

Държавната копаня е голяма-дали ще се наредиш от ляво на нея или от дясно-няма голяма разлика.Та и с тези оставки-безсмислено пренареждане на хората около копанята.

23

Анонимен

преди 5 години

Трима уволнени министри в един ден, това ако не е провал на правителството, не знам кое е. А, да, срива на търговския регистър, фалита на Олимпик и провала на финансов надзор, срива на сайтовете на няколко министерства... Хвърчат оставки на поразия, само на Тиквата си стои в джоба.