20

Анонимен

преди 5 години

положението в германия сега е много по-страшно от времената на диктатурата на хонекер и неговото щази!

19

Анти-фашист/комунист

преди 5 години

Соболевата акция е пропагандна акция на Българската комунистическа партия (БРП(к)) в края на 1940 г. по време на Втората световна война в подкрепа на предложения от СССР на България пакт за приятелство и взаимна помощ. Наречена е на името на съветския дипломат Аркадий Соболев. Тогава БКП агитира ЗА присъединяването ни към тристранния пакт с Хитлер. По това време и СССР е в приятелски отношения с Хитлер.

18

Наблюдател

преди 5 години

Няма никаква крайна десница в Саксония. Тези хора са фенове на ЦСКА от Германия, афектирани от равния резр от днешния мач с Ботрев Пловдив.

17

Не лъжете хората!

преди 5 години

Ксенофобията, расизмът и други прояви на нетърпимост и омраза към наподобяващите на нас хомо сапиенси не са равнозначни на фашизъм! Не търсете под вола теле! Никой няма право да се натрапва с присъствието си там където е нежелан и да натрапва на другите цвета си, миризмата си, нравите си, обичаите си, боговете си, вярванията си, пророците си, цивилизационните си различия и т.н.! Налагането със сила на упоменатите различия в дадено общество е акт на агресия и обществото има право на съпротива!

16

Анонимен

преди 5 години

Комунисти, нацисти... разликата е само във враговете. Някои от тях даже са общи.

15

Munchen_DE

преди 5 години

До ИдеалистМоже да е окупирана, но е достатъчно 15 или 20 милиона да се опомнят, събудят и да действат като едно цяло и гледай какво става. Едно е да си "патриот на маса", друго е да действаш!

14

Анонимен

преди 5 години

диктаторският режим на меркел, цоциалистите и зелените педозоофили погазиха народа си с полицейските си кучета

13

Анонимен

преди 5 години

Разюзданите мигранти са си разюздани мигранти и то насъсквани. Така че тия брътвежи не минават.

12

Munchen_DE

преди 5 години

Доста време си играха с огъня. Реакцията е естествена, но за съжаление закъсняла.И въпреки всичко разните леви, зелени, правозащитници имат наглостта да правят контра?!

11

Анонимен

преди 5 години

Преди години гледах едно предаване за тия от Саксония ,как след неуспешен лов за източни европейци нападнали и пребили оригинален немец баща на две невръстни деца,само защото е запелтечил ,нормално връщал се е от парти 4 часа сутринта,след побоя е лежал над 4 месеца в кома .

10

Анонимен

преди 5 години

Изводът: От бившите комунисти лесно стават нацисти. Идеологията и ценностите им са много сходни. Това не е само в Германия. В целия източен блок е така. Наблюдаваме го и тук, особено при ниско образованите прослойки от населението. Сещате се, че нямам предвид цигганнитте. Имам предвид слабоинтелигентните етнически българи, жалещи за соца.

9

Анонимен

преди 5 години

Събориха Берлинската стена от глупост и сега ще приемат турци и африканци.

8

НЕСАРАЦИН

преди 5 години

ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪБУДЯТ!!!!!ГЕРМАНИЯ Е ЛИЦЕТО НА ЕС!!!ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ КАЗАХА НЕ ЗА НЕЛЕГАЛНИТЕ!! МЕРКЕЛ КАЗА ДА И СТАНА НЕЙНОТО! ЯВНО ШЕФА Е МЕРКЕЛ А ГЕРМАНСКИЯ НАРОД ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДА Е ШЕФА!!!БЕЗ ПРОМЯНА НА БАБИЧКАТА ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА ВЪПРЕКИ , ЧЕ Е ДОСТА КЪСНО ЗА ПРОМЯНА ТЕ ВЕЧЕ СА ТУК МЕЖДУ НАС :D

7

Православен

преди 5 години

Браво, дано повлекат останала част на Германия. Не слушайте глупостите за неонзцисти и футболни хулигани. Протестират хора от всички прослойки на обществото. По немските медии е тотална пропаганда!

6

Анонимен

преди 5 години

" пренебрегнат проблем" ли, това е лъч надежда! Европейската цивилизация не е загубена напълно...

5

А мозък?????

преди 5 години

Абе ДНЕС как ги търпите тия постове ,като на стената на войнишки нужник са.Това трибуна на примитивите с въжетата през рамо на ,,Ботев" ли е? Точно такива са тези които си заслужават боя и тормоза в Саксония.Такива само цапат земята с присъствието си

4

СатаНАТО на върбе

преди 5 години

Тия още ли не са се сбили на майдана за Косово може, а за Бавария и Сакcония не може, брей.

3

месара

преди 5 години

ше става и по лошо в германия, благодарение на другарката меркел, с неиното - добре дошли!

2

Анонимен

преди 5 години

Тия са бъдещи сепаратисти от Меркелистан, ЕС ще заприлича на Хохолистан, който копае гроб другиму сам пада в него, стара китайска народна мъдрост.

1

Анонимен

преди 5 години

Нека писъците на ***,турци и комунисти започнат сега!