130

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Радев да каже, колко пари в плик дадоха на Стефчо,та да не се стигне до съд ?

129

Анонимен

преди 5 години

До Ludoto LencheП-ф! извинявай, ама защо толкова се хабиш? Няма да прочета нито ред от писанията ти, не си ми интересен, не ме интересуваш. Дори само заради факта, че пишеш на български с латински букви. Ако искаше наистина да впечатляваш, щеше да пишеш на английски, например. Но тогава няма шанс повечето хора тук да те разберат.То не че сега има голям. Не си им написал шедьовър. Няма да си направя труда да разбирам каквото и да е, защото се уважавам и няма защо аз да се хабя заради теб. Това е

128

месара

преди 5 години

кога ще видим истинските престъпници в тази държава като бащата на Гумен Гадев оковани и в затвора? Стига вече политически чадъри! Народа иска справедливост!

127

Сата НАТО

преди 5 години

Не очаквайте от мен да коментирам пътен инцидент.-----------------И това го казва, след като е направил коментар, лъжливи внушения и е раздал присъди.

126

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128Ами искайте си. не че ще ви се отвори парашута. То и аз искам България да стане Швейцария, ама ще стане ли? Това е мечта още за поколения напред, защото някои си искат БСП -то - осраната отвсякъде, корумпирана до немай къде партийка. Много поколения трябва да се сменят докато любителите на тази партийка се постопят. Имам предвид мисленето вече да е друго. До тогава България Швейцария няма да стане. Ъ -ъ.

125

Байфидан

преди 5 години

До Лудото ленче. Ами май досега не видях нито една кирлива риза да е доказана - нито за обществените поръчки, нито за едни милиарди, нито за корупцията. Само кухи фрази, лозунги и недомлъвки. Ама то така и аз мога да изплюя един куп обвинения за Радефф. Или имаш безспорни данни и ги доказваш или си мълчиш, иначе ставаш жалък и смешен.

124

Анонимен

преди 5 години

Тоя освен да се заяжда с правителството, нещо друго прави ли? Вярно, правителството има трески и направо греди за дялане. Все пак е правителство на компромиса. Това обаче важи за кажи-речи всичките правителства по света. Само в Сев. Корея правителството е перфектно и никой не го критикува. Да сте видяли обаче такова дракане другаде? Айде, тоя да се еманципира малко от БСП вече, че стана смешен!

123

Ludoto Lenche

преди 5 години

До 131...koi ti e kazal ,che BSP triabva da idva na vlast ?!?... BSP i GERB sa edno i sashto !!! Koga shte vi ovrat tikvite ?!??

122

Ludoto Lenche

преди 5 години

До do 129 .abe to biva da si "matrial "...ama chak tolkova ?!! Prezidenta vadi kirlivite rizi na pravitelstvoto !!! Tova li ti se struva naglo ?!??

121

изнервен

преди 5 години

Ех, смешно, даже тъжно. Значи като се махне това правителство и дойде БСП на власт всички институции ще заработят перфектно и няма да има лоши пътища и нито една катастрофа.

120

Анонимен

преди 5 години

То бива даси *** ама и да си нагъл

119

Анонимен

преди 5 години

Харесваме си президента и си искаме БСП обратно на власт!Искамееееееее!Не щем калинките!

118

Анонимен

преди 5 години

"Мислех, че Волен се издъни най-много с един необмислен текст за катастрофата край Своге.Обаче шампионът е друг: Класикът Антон Дончев.Изведнъж се оказа, че той е член на Надзорния съвет на Трейс групфирмата, която е ремонтирала пътя-убиец и след това пет пъти пет! еотказала да изпълни разпорежданията на Пътната агенция и да отстранинезабавно откритите дефекти.А през това време Пътят-Убиец лакомо си е вземал своето.",цитат от статия в Афера.

117

Анонимен

преди 5 години

До за Р.П.107 Единствената олигархия в България е червената мафия,която създаде"нашите мовчета".Червените *** са най-богатите хора в България.За нея става въпрос.

116

Бащата на Радев

преди 5 години

Новата Иванчева! Символ на победата на герб над корупцията. Още един едър престъпник е разкрит от професионалситите в КНОМИКПИНАКУРИ. Слава гербу!

115

М, да ...

преди 5 години

До РешетниковКакъв е този Решетников, м Няма нищо общо /вече/ с РФ, т.с бивш, в оставка, с влияние нещо като РП екс и мечтателя за още един мандат на Дондуков!

114

Майор Костов

преди 5 години

А къв го дири инвалид с триколка в кръгово движение? А тоя па дятка на 81год. Се качил на мерцедес да кара.

113

Анонимен

преди 5 години

А ЛилИтУ за некачествените пътища кога ще носи отговорност?

112

Решетников

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114Айде стига с тия оставки! Колко правителства трябваше да сменим досега, ако ставаше така. Разберете, така никога нищо няма да стане, няма да се промени, защото ничие мислене и поведение не се променя. Всички се мислят за невинни, този не трябва да се пипа, онзи не трябва да се обвинява. А в същото време не се спира да се краде и обира. И при това положение чакате истината? Забравете.