79

Анонимен

преди 5 години

паралелите между България и Венецуела не са особено адекватни .Венецуела е страната с най-големи доказани залежи на петрол в света и преди Чавес беше с най-висок стандарт на живот в Южна Америка , но както виждаме национализацията и социализъма дават своите плодове навсякъде .

78

ergen4ev

преди 5 години

До мдаааа при кой управляващ би могло да бъде само цветя и рози?

77

ergen4ev

преди 5 години

До Анонимен86високата смъртност е у нас не сред тези които живеят в чужбинатук се пуши масово и пие ракия самоубийственно честовсичко е комплекс от хранене на мазни мръвки и нездравословен стил на живот ппричините са много но поясни след като твърдиш за смъртност сред българите в странство от къде извлече тази информация та белким се светна и аз прочитайки

76

ergen4ev

преди 5 години

До анонимен 90другарю и аз не вярвамсигурен съм че венецуелците живеят в разкош и ходят на почивка в чужбина масово но долните капиталисти ги описват като бежанцисветни ме като по просветен кога ще излезе истината на яве?

75

ergen4ev

преди 5 години

До Енгелсаз не вярвам че има държави с капитализъм в които се живее добре заради това би ли ми изредил всяка за която ти знаеш моля?

74

ergen4ev

преди 5 години

защо бягат от светъл проспериращ социализъм ?чавес и мадуро им го готвят на бавен вечен огън и им обясняват колко проклет и гаден е капитализмът и демокрациятасигурно САЩ са им виновни както на всеки за всичко?

73

Енгелс

преди 5 години

Българите сме зле, защото живеем в капитализъм, то е ясно. При соца бяхме добре. Където има капитализъм се живее зле, с изключение на няколко държави.

72

Анонимен

преди 5 години

А като българите са толкова богати и като регистрират по 800-900 автомобила защо са първи по смъртност в света и 3 милиона българи слугуват за мизерно заплащане на Запад.Коментирайте?

71

Анонимен

преди 5 години

А колко годишни и коя употреба са автомобилите на българите?

70

Питане

преди 5 години

А как е ситуацията в членката (на втора скорост) на ЕС и НАТО България след 30 години евроатлантизъм?Коментирайте!

69

Анонимен

преди 5 години

Ама Тръмп му се набира на крака на малкия кореец, а в България пращат трима сенатори да набият канчето на правителството.

68

Анонимен

преди 5 години

В КНДР живеят много по добре от България въпреки санкциите - произвеждат си всичко сами, и коли, и машини, и спътници, и балистични ракети, и атомни централи. А България вече 30 години евроатлантизъм дори и гвоздей не може да произведе а 3 милиона българи слугуват на Запад за жълти стотинки.

67

Анонимен

преди 5 години

До Да, разбрахмеако бяхте разбрали нямаше да пишете глупости

66

Да, разбрахме

преди 5 години

колко зле е било при бай Тошо. А как сме днес при Бойко, при Царо, при Станишев и всички които се изредиха?

65

Анонимен

преди 5 години

До при демокрациятами върви в КНДР бе кaскет, какво ни дишаш въздуха тук.

64

при демокрацията

преди 5 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева

63

Анонимен

преди 5 години

Дори във Венецуела сега е по-добре в сравнение с бай тошовото време. 1. Хората бягат през границата без да ги разстрелват.2. нямат какво да ядат, но нямат купони3. нямат режим на тока.ФАКТ!

62

Анонимен

преди 5 години

Във Венецуела не е комунизъм ами си е чист капитализъм. Икономиката им е старата, старите собсвеници подкрепяни от САЩ контролират цялата икономика. Социалистите нищо не се са променили и нищо не са национализирали.

61

Анонимен

преди 5 години

BG болногледачите в Германия: Подритвани, обиждани, унижавани... за жълти стотинки!

60

BG

преди 5 години

***, четете внимателно ! Където има комунизъм, какво става.