136

Анонимен

преди 5 години

Където има завод за автомобили има стандарт на живот и доходи- задвижва се цялата икономика и услуги. Трябваше да си платим за масрафа, но да докараме автопроизводител тук.

135

Анонимен

преди 5 години

До 81Просто ти обясних, че човек МОЖЕ да живее и с 1000-1500 лв.заплата ако е сам и без деца.Ако си има апартамент дори и с 800-1000. Естествено доста скромно ще е, но си потягаш краката до където ти е дълга чергата.

134

Анонимен

преди 5 години

Румъния е преди България по всички показатели................гарантирано от ГЕРБ!!!

133

Пипи

преди 5 години

Къде е Тошко Колев да запее: Как ще ги стигнем...румънците...Преди време Б.Б. ни плашеше с Гърция, сега може би ще ни плаши с Румъния?

132

Православен

преди 5 години

Видими резулати

131

Анонимен

преди 5 години

До Бобиникой не ги залъгва, вече и ромите не искат да седят тук , като разбраха , че Меркел дава на бежанците по 1000 на месец помощи без грам да работят.Не случайно България стана от 9 милиона на 6 милиона, до 10 години ще станем и 5 милиона , ако се опитват да ни учат , че трябва да им работим за по 800 евро цял месец, а средно в ЕС да получават по 3 хиляди

130

Боби

преди 5 години

В България само залъгват кандидатите за работа с 1300 1500 лева стартова заплата, която е само стартова. На втория месец дават по 500 лева заплата, а на 3-ти месец 300 лева. Как да се живее с тези 300 лева заплата?

129

tvtttcttc

преди 5 години

Сега и румънците ще ядосат Баце. 800 лева минимална в Румъния, 1300 минимална в Гърция. а той твърди, че сме по добре от румънците и казва "като Гърция ли искате да станем." Не знам докога ще се търпи този унищожител.

128

Анонимен

преди 5 години

Достигнахме апогея на Управлението на Борисоя!

127

Анонимен

преди 5 години

Един автомобил на 20 години замърсява колкото 5 нови автомобила.То и старите телевизори вършат същата работа и магазините за дрехи втора ръка може да се ползват, телефоните може да са старите нокийки на по 15 години с двуредов дисплей.В казармата едно време с 20 килограма боб се храниха 500 човека, на другия ден леща, на третия ориз и никой не умря от глада забравих и чай сутрин обед и вечер.Тук говорим за нормален живот, а не да монитраш газова уредба на 20 годишна кола и да викаш урааа

126

таню скариди

преди 5 години

щом статията в този сайт се пише така смело в ущърб на управляващите със сигурност не отговаря на истината!!!! тук има много статии тип факе нюз просто за генериране на трафик в този сайт та тези статии изобщо не отговарят на действителността!!!отделно тук пишат и *** на сайта с явни нецензурни изрази за да засилват коментарите и обидите им не се трият,а някой като изрази неудобно мнения веднага му трият коментара!

125

хаха

преди 5 години

до 111обядва за 10 минути защото на час му плащат колкото на българите за половин седмица ...В Цюрих, човек на средно ниво получава около 8 хиляди франка, тоест 13-15 хиляди лева на месец или по 500 лева на ден.Аре в България хората на средни позиции за започнат да им дават по 300 лева на ден, даже няма и да обядват.А това че старите автомобили на по 20 години вършели същата работа като новите, може и да е така, защото тогава не искате градския транспорт да е пълен с димящи икаруси на по 30

124

Анонимен

преди 5 години

Нужни са спешни избори - за парламент и местни. Сегашните управници са трети мандат , оядоха се и вече е им пука. Резултатът е пълен срив в чуждите инвестиции на фона на чудовищните, които се изсипват в Сърбия например. Наложителна е спешна промяна. БГ мафията е зинала да налапа цяла България и не иска чужда конкуренция.

123

Кико

преди 5 години

Българските работодатели и държава започват да получават това което си заслужиха последните 30 години. Сега ще видят как се сади пиперо.

122

Анонимен

преди 5 години

Нужни са спешни избори - за парламент и местни. Сегашните управници са трети мандат и, дойдоха се и вече е им пука. Резултатът е пълен срив в чуждите инвестиции на фона на чудовищните, които се изсипват в Сърбия например. Наложителна е спешна промяна. БГ мафията е зинала да налапа цяла България и не иска чужда конкуренция.

121

ГОВОРЕТЕ БЪЛГАРСКИ

преди 5 години

Айде сега пак на черешата да я раздрусаме малко .Как да накараш един работодател да дава по-високи заплати за същия обем и качество работа?Ами НЯМА КАК . Това е личен избор на работодателя. Ако държи да няма текучество на кадри и със това да отчита загуби , трябва да ги стимулира.Но повечето са на принципа : "ако не искаш за твоето място чакат поне 10 човека".

120

инж.Васил Велев АИК

преди 5 години

Загубени румънци! Защо не ме питаха, преди да вземат наши работница? Та те са с много ниска производителност...!Как ще им дават по 1500 лв.Ние толкова години със зор ги научихме да работят за 500-600 лв.

119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 129 Баце обаче определя минималната заплата.Тя служи като основа и предпоставка за бизнеса да казва ,че не е нужно да дава по 2000 заплата след като минималната е 500 .

118

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

До Анонимен 129Ааааа,определя и още как!Минимална заплата 1500 лева,договор за работа само и единствено на 8/ОСЕМ/ часа и да ги видим тога ЧАСТНИЦИТЕ.

117

Анонимен

преди 5 години

Баце не определя заплатите на фирмите у нас, това не го ли разбрахте бе ?!Частните фирми сами определят заплати. Правителството няма нищо общо.Не се сърдите на който трябва, неуки люде ;)ДС бизнесмените не дават пари.