14

правилно

преди 5 години

Направо си ни го казва ,човека.Нали за това драпаме, на ви капитализъм.Няма изисквания ,няма качество.Ако сте фирма и искате да спечелите поръчка и знаете ,че печели най-ниската цена какво ще направите.Намирате вратичките и минавате.Кратко ,точно и ясно това са искали - това сме направили.

13

Шеф Чиновник

преди 5 години

Емигрантите носят вината. Тук едвам останаха шепа читави хора които могат и знаят как да работят. Аз на кого да възложа контрола и да знам че ще го свърши? Предателите ни докарват беда след беда. Но аз съм казал. Един да ми се завърне такъв в отдела ще го спукам от бачкане. През носа ще му излезе предателството.

12

БС

преди 5 години

Абсолютни неграмотници - има EU стандарти за качество при строителство и дизайн на пътища. Те го знаят много добре, но продължават да лъжат народа.

11

Любо

преди 5 години

В момента пътя от Костинброд до Петрохан го правят с бордюри рочти по цялото трасе.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе, тея Трейс луди ли са?Спечелили поръчки за милиард, а някой друг ще им казва колко асфалт и пясък да сложат.Ще сложат толкова та да не се изронва пътя за нула време. Нали от такова `пестене` всичките ни пътища са на дупки. А парата от `ПЕСТЕНЕТО` - В ОФШОРКА.

9

Анонимен

преди 5 години

Така така, закривайте преименувайте и продължавайте да си строите на воля!!!

8

Анонимен

преди 5 години

А някой спомня ли си как преди по-малко от 2 години един Тлъстак със запретнати ръкави преряза лентичката със самодоволна физиономия и ухилен пред наобиколилите го камери и микрофони

7

Анонимен

преди 5 години

Въпроси към премиера от когото се срамувам:1.Защо една и съща фирма Трейс холд груп АД e "спечелила" над 1ОО обществени поръчки за над 1 Милиард?.2. Защо фирмата, след като е извършила некачествен ремонт за 23 МИЛИОНА на участъка, не може да бъде задължена от правителството с ПЕТ писма да отстрани престъплението си?3.За какво са използвани тези 23 Милиона, след като е направен некачествен, престъпен ремонт?4.Каква е комисионната Ви г н премиер от 23 те милиона?

6

Анонимен

преди 5 години

Фирмата извършила ремонта на отсечката на смъртта Трейс холд груп АД e "спечелила" над 1ОО обществени поръчки за над 1 МИЛИАРД и е Любимка на Борисов!

5

Анонимен

преди 5 години

У НАС ПРИ КАТАСТРОФИ ВИНАГИ Е ВИНОВЕН ШОФЬОРА. САМО ПРИ МОТОРНАТА ШЕЙНА ВИНОВЕН БЕ ПЪТЯ

4

Анонимен

преди 5 години

ми от къде да предположат хората, че и за движение ще се ползва този път, те са предполгали, че само за украса го слагат, от АПИ не съм й казали, че ще се ползва.

3

Мислеща

преди 5 години

Прехвърлянето на топката започна. Голямо мятане ще пада!

2

Анонимен

преди 5 години

ИЗВИНЕТЕ СЕ НА РОДНИНИТЕ БЕ! ПОНЕ СЕ ИЗВИНЕТЕ!

1

zeus

преди 5 години

Ясно, сцеплението е направено като за ледена пързалка, виновен е единствено и само шофьора на автобуса, понеже е нямал табела.