34

до Алекс

преди 6 години

Тия Мария е хотела!

33

От Слънчака

преди 6 години

Българския персонал стана много скъп.Под 2000 лв на месец тук Българин не може да видиш да работи.Ако заплатата му е ниска значи кърти от Бакшиши и далавери! *** взимат повече от Чужденците .Щот онея са толкоз гладни ,че обират огризките от чиниите на туристите !

32

Алекс

преди 6 години

Кой е хотелът?Нейното лице давате, а мутрите са със запазена анонимност.

31

От Слънчака До 25

преди 6 години

По хотелите в Сл бряг Българския персонал е сведен до минимум.Само Управленските позиции са заети от Българи.Останалите от Чужденци и ***.На *** плащат 4 цифри но на разни там Молдованци ,Украинци и Беларуси плащат по 200 евро или долара на месец ,и те се радват на толкова ,че там от където идват взимат по 80 евро на месец!!!

30

Анонимен

преди 6 години

За месец и половина имала да получава 300???!

29

Анонимен

преди 6 години

Какво ли си е мислила тази другарка 4е ще работи в НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЛИ. Другарко народна отдавна умря сега има мутренско мафиотска ко4инка. В кои свят живурка тази нямам идея в УРКАНИЯ не са им ли казали 4е отива в мутроландия.

28

Анонимен

преди 6 години

Реваха, че нямат работници, в парламента ходиха на реват за да им направят закон, който да им позволи да взимат чужденци. Всичко ореваха тия мизерннници. Другата година, когато и чужденците няма да искат да работят за *** какво ще правят??? Изисквания и претенции имат към работниците, но нито пари дават, нито имат и добро отношение. Правителството щяло да връща българите от чужбина?!?!? как ще ги върнете бре мърсолковци и тези дето останаха ще се махнат, ако могат.Некаква Жунгла е в България

27

Камериерка

преди 6 години

Стана ми тъжно за колежката. Камериерството е много къртовски труд, а не е платен. На места искат три стаи за един час. Ама, че някои от стаите са от мръсни по-мръсни (за баните и тоалетните да не говоря), че се правят често двойни легла в една стая, никой не го интересува - плащат ти еднакво и за единична/сравнително чиста и за двойна/изключително ***. Има някаква надежда, че е подала жалба в прокуратурата, но ми се ще да си го получи солено тоя побойник (я от братята й, я от братовчедите й)

26

Анонимен

преди 6 години

И после няма кадри! Тия от Индия или Бангладеш ли ще внасят кадри. Нормалните българи ходят в чужбина, заради ей такива

25

Анонимен

преди 6 години

Доколкото разбрах синчето на мутрата-собственик на хотела я бил, някакъв 26 годишен. За 300 Евро за месец и половина заплата. А реваха, че нямало български персонал. Ми кой да работи за 400 лева на месец и накрая не ти плащат?

24

Анонимен

преди 6 години

Този, който някога е решил, че сме в състояние да имаме самостоятелна държава, яко се е объркал!

23

Анонимен

преди 6 години

Генезисът на ВСЕКИ български "бизнес" е порочен!За 50 години се нагледах на престъпници и *** в тая "държава".Който е млад да се маха, тук никога нищо няма да се промени!

22

Анонимен

преди 6 години

Генезиса на българския туристически бизнес е порочен. Голяма част от собствениците са бивши комунисти или мутри (което е едно и също)Каква услуга, какъв продукт да очакваш от подобни индивиди ?

21

В. Магриотов

преди 6 години

Само нагайка по главата ги оправя такива наглярки като тази, добре е направил колегата. Да не говорим пък как крадат от хотела хавлии, сапуни, хартия и каквото им падне.

20

Анонимен

преди 6 години

тази женица е работила без трудов договор както става ясно.... шума ли е най-големия проблем в този курорт .... нали уж всяко лято проверяваха за изрядни трудови договори ..... или този освен, че бие и си плаща където трябва

19

Анонимен

преди 6 години

Симеонов да прави проверки и на хотели и ресторанти по кафевоморието.

18

Анонимен

преди 6 години

Битата камериерка трябва да подаде оплакване до: 1. правителството на Австрия и 2. до Европейския парламент. Всичко друго е бош лаф. Тези случаи трябва да получат европейска огласка. И тези, които ни поучават, да усетят, че трябва те да бъдат поучавани. Тези случаи станаха много, но не всички са показани. Решават се мирно и тихо, вероятно с малко плащане.

17

Хотел

преди 6 години

Е защо не пишат кой хотел и кой е този робовладелец? Медията е на ниво 3-ти клас и сега ще изтривт неудобните коментариРоби сме били и роби си оставаме.

16

Burzum

преди 6 години

А така да знаят какво ги чака ако имат претенции!

15

Мето

преди 6 години

Българите които хулят българи са най-долната пасмина и да си търсят друга държава. Сега границите са отворени и се спасихме от част от ***.