32

Анонимен

преди 5 години

А бе нали имаше 1000 страници срс и че са ги били записвали 3 месеца, къде са?!В тоя обвинителен акт няма нищо само въздух! А от кога "компир" имат право да спират и проверяват мпс!? И въобще какво са правили там? На тях работата им е след това! Или тоя некадърник Георгиев Бойко си го е избрал за следващ главен прокурор? А и той си го заслужава след като обяви Пеевски за най-честния българин!

31

Анонимен

преди 5 години

щом е крала - да лежи в затвора !!!Да загърбим съд и прокуратура и да повярваме в твърденията на приближените и, че е невинна ?Няма как да стане.

30

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се купуват имоти от мафиотски строителни фирми като Ваклин. Само ако мафиотите фалират ще спрат да си купуват полиция, съд и цялата държава.

29

Анонимен

преди 5 години

Ако някой има представа как изглежда една такава преписка, веднага ще му стане ясно, че не е възможно 1000 преписки да се поберат на бюрото й. И въобще тая, дето е писала това материалче може ли да брои, чете и мисли?! Явно не, в "правоверните" сайтчета такива си ги подбират, безмозъчни ...

28

Анонимен

преди 5 години

Във всяка община е така...бавят,забавят,създават пречки....а целта е ясна...да се усетиш,че трябва "да пуснеш кръв"(да дадеш подкуп),иначе ще ти изтече някой друг документ докато чакаш...после държавата се борила с корупцията.Онзи ден сина на гл.секретар на МВР направи катастрофа до Зл.пясъци пил и...какво?Накараха полицай от РПУ-то там в почивка да каже,че е карал той.Така е в България

27

Анонимен

преди 5 години

До Обективно250 хиляди са четвърт милион,а не половин,нито един милион.

26

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Всичко е скалъпено и прокурори и съдии и следователи, само прангите на Иванчева са истински!

25

Анонимен

преди 5 години

Спомняте ли си,че когато извършваха проверката на документацията,изгониха всички навън,а трябваше да оставят поне двама свидетели,докато ровят из бумагите.

24

Абре мамуняци!

преди 5 години

Затуй ли измряха Героите на Шипка - само Вие да си живучкате с вашите безкрайни подкупи и далавери?!

23

Анонимен

преди 5 години

тея да ги пратят камериерки на слънчака да изядат малко шамари от мутрите-робовладелци.

22

Логика

преди 5 години

Питам , питаш , ами питай : щом този е щял да и разкеши 1 000 000 , а на бюрото и имало още стотици преписки , а дали тя няма пари колкото Тръмп а ? А дали Фандъкова не знае а? А питай къде са туристката 5 МИЛИАРДА разлика от обявени 11 и заявени 6 от туризма за 2017 !

21

дядо ставри

преди 5 години

подкупната крадлива сврака - в затвора с двата крака

20

Обективно

преди 5 години

Не искам да взимам страна, но все пак към сайта -250 хиляди евро, са половин милион лева, а не един милион -както пише в заглавието. То е ако за събиране на кликове напишете и подкуп за 1 милиард...все тая...онзи ден бяхте написали че Илхан Андай е турски журналисти, а той е български журналист от турски произход...и беше пак заглавие

19

House M.D.

преди 5 години

Колеги, аз неслучайно ви питах чий го е дирила на "Кристал". Подсказване: "Кристал" не лежи на "идеалната права" Младост-СО-Младост, а е отклонение от нея. В работно време. Ерго, скатава от служебните си задължения. А Младост има достатъчно кафета, ако й се пие. Дори в сградата на общината. Така че, дори това дело да е постановка, тя пак има вина /вероятно и мезета/.

18

sante_dog

преди 5 години

От документа става ясно, че разследващите са открили над 1000 неразпределени преписки на бюрото на Иванчева. Повечето от тях са за административни процедури, свързани с изграждане на строителни обекти в "Младост".Тоза в каква връзка е? Да си кажем 'леле 1000...". Само дето това е административно нарушение и най-много могат да глобят общината а не Иванчева. Или целта е да се убеди обществото, защото съда вече е взел решението!

17

Вн

преди 5 години

Реалноста е, че пред еврото всеки кляка, не ми я хвалете тая.

16

ХАХАХА

преди 5 години

Иванчева от ареста:"Що не взех от изи кредит?"

15

Анонимен

преди 5 години

Това , че бизнесмиена-инвеститор-стройтел. Не усвойл някакви пари. Голем рев. Ми то милиони българи са без реализация. Кой ги пита?????

14

Discovery

преди 5 години

Да не забравите да я осъдите и за КТБ, щото там никой не сте осъдили... кофти е в днешно време да не си към никоя партия, щото всеки може да те съсипе за нула време, колкото и да се опитваш да промениш статуквото...

13

Анонимен

преди 5 години

Това, че има преписки не предвижени от Иванчева не е подкуп от 1мил.лв. Както и не е нарушение. То е еднакво ако един журналист премълчи нещо и по тоя смисъл да го съдите. Така ще влезат десетки журналисти в затвора.