95

Анонимен

преди 5 години

До до 97Лол, 'кварталите' не са създадени заради детето на бай х.й, което е с ранима психика, а с цел да привличат туристи от цял свят. Мулен Руж е атрация, не предпазна мярка. Пътувайте повечко из тоя пуст Запад и по-малко се правете на интересни по форумите със знанията си, придобити по време на тридневна екскурзия с Автобус.

94

Мимокмок

преди 5 години

Нова дума ?"терорят"?Моля някой да преведе!

93

Анонимен

преди 5 години

До до 97Квартал се сещам да има само в един град, предполагам визираш същия.. и то не заради някакви си деца, а защото е туристическа атракция. Пардон- два, в Париж и в Амстердам. Живях години в Англия и имаше *** на почти всяка улица след 10.00 вечерта. Като цяло говориш глупости и първо обиколи малко свят, после дрънкай кво било на Запада. Вече е 2018-та и всички сме ходили 'на чужбината'.

92

до 97

преди 5 години

По цял свят думите `морал` и `възпитание на децата` означават нещо. И затова са направили така, че има отделни квартали с публични домове. На Запад не можеш да видиш списания с разголени жени и секс пози да се продават открито по сергиите, както става у нас. Не, че такава `литература` не се чете. Както не трябва да се пускат порно филми във време, когато децата гледат телевизия.Защо трябва да се обясняват тия неща?

91

Бобчо

преди 5 години

Ей, на село нямаме такива! Туй ще да е някаква голяма работа, така де, евроатланическа. Ама у наше село евроатлантици няма. Само прости български селяни.

90

Анонимен

преди 5 години

80% от мъжете в България смятат, че е нормално да купуват любовта на жените си, а те съответно да ги подбират според дебелината на портфейлите им. А проститутките просто имат достойнството да признаят на открито какво вършат.

89

Анонимен

преди 5 години

До до 88Вадят си го с проституция, защото има много търсене на услугите им от разни мачовци като вас, които в нета много знаят, а след 12 излизат да си търсят 'госпожица'. Ако няма търсене, няма да има и предлагане.

88

Анонимен

преди 5 години

До до 92Не можеш да обясниш, защото нямаш съществен и логично обоснован аргумент. Както и речник. Умственият ми капацитет си е супер, бе бери грижа.

87

Анонимен

преди 5 години

Kaмелия,ко речи?

86

Анонимен

преди 5 години

Като дете съм минавал покрай доста *** и някакси не се увредих морално и не почнах да проституирам, ще да съм някакъв феномен.

85

до 92

преди 5 години

Ако ти самият не виждаш кое му е лошото, никой не може да ти обясни. Толкова ти е умствения капацитет.

84

Анонимен

преди 5 години

До до 88И какво правят проституиращите на майките с децата?Бият ги, изнасилват ги? Че нещо не ми е ясна връзката.

83

Анонимен

преди 5 години

До malartЕ да не мислиш, че "тероризират" се пише лесно?

82

до 88

преди 5 години

Травеститите си вадели хляба с проституция? Други професии за тях няма ли?Тия бардаци дето са накацали по Ботев и Сливница не се ли виждат от държавата?На Запад поне бардаците си имат отделен квартал. Който се знае от полицията. И нормални хора просто не влизат в него. Тук, в центъра на столицата, до централния пазар, където всички ходят да пазаруват и е пълно с майки с деца е крайно време полицията да се намеси. Или някой щедро плаща на полицията да си затваря очите?

81

malart

преди 5 години

Това нова дума ли е - "терорят'?

80

Анонимен

преди 5 години

Най- много да погнат травеститите за безделничесто, но реално и дъртите *** може да им се потърси сметка за същото.Травеститите си вадят хляба, ами тия дъртаци могат ли да обяснят какъв го държат по 24 часа на стъпалата пред блока?!

79

Анонимен

преди 5 години

За травестити не знам, с малко дете сме и се прибирам по-рано, но хамалите са проблем. Напаавили са ъгъла на Ивайло и Ботев на Еврофутболче - по цял ден се пие какво ли не и с ехвърлят опаковки около бивака. А градинката на недостроената арменска църка е обърната на ***. Буквално през 10мин някой си върши работата там през деня. Който живее близо знае колко са ценни малкото зелени площи и не е приятно да е неизползваема.

78

Анонимен

преди 5 години

Просто да затворят публичния дом, който се намира на ъгъла на Ботев и Сливница и въпросът ще се реши.

77

Анонимен

преди 5 години

До 85Може би в нейно лице виждат конкуренция.. :(

76

Анонимен

преди 5 години

Дъщеря ми живее на Ботев и от прозореца се вижда колко агресивно се държат. Разправии и може да се стигне до бой. Ако се наложи да закъснея не смея да отида до Сливница да си взема рейса и се налага да преспивам там.