243

Ники Дрънчев

преди 5 години

Дрифтил ли е горе младежът или не е дрифтил палец на горе за дрифтил е палец надоле за недрифтил е!

242

Анонимен

преди 5 години

Чудно как МВР опровергава, че е дрифтил при положение, че всички свидетели твърдят обратното? Ясно е, че татко е някой и пак щеприкрият случая, а на малкия к-е-л-е-ш ще му се размине. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ПРОСТО!

241

Шубенков

преди 5 години

До azМного сте прав господине.Ако ударените бяха пълнолетни проблем нямаше да има проблема е че са непълнолетни.Па ако блъснеш пенсионер направо награда герой на селищната система.

240

Анонимен

преди 5 години

Продължение: не казвам, че саморазправата е хубаво нещо, но имайки предвид така наречената ни съдебна система и нейната безпристрастност, на човек просто не му остава друг избор.Всеки решава за себе си, но само цялото общество или голяяма част от него са в състояние да променят нещо.

239

Анонимен

преди 5 години

Синчето прилича отвсякъде на kелеш-cоци0пат. Типичен представител на днешната младеж, недаващ пет пари за човешкия живот (освен за своя собствен). Сега ще има защитна стена от колеги на татето, щото "не се знае, може и на нас да се случи един ден". Докато не се стигне до серия лични саморазправи от страна на близките на засегнатите, положението няма да се промени и kелешите и покровителите им няма да се стреснат. Само ако последните се чувстват несигурни, ще започнат да обуздават потомството си.

238

az

преди 5 години

prostite im roditeli zashto sa pusnali nepalnoletnite si deca sled 12 navan a??? Te sa vinovni za posledstviqta. aman ot prosti roditeli

237

Анонимен

преди 5 години

Всичко е ясно, поредния невъзпитан младеж...но кой да го възпита....бивш полицай?Глупости, та те нямат грам мозък, как да възпита наглогледащия си и богопомазан тъпчо

236

бай Х

преди 5 години

щом освен полицията пуснаха и троловете и коментарите са вече 250значи таткото на шофьора е "наше момче" много помага на партията

235

Франкофон

преди 5 години

На френски език думата за пързаляне е глиссман.Глаголът е глисе от първа група.

234

Даааа

преди 5 години

На таткото дебелата глупавица трябва да се строши първо.

233

Анонимен

преди 5 години

Другарки и другари, всички оплюхме досега - и Сорос, и царя, и Костов и т.н. Дотук го докархме - до подобие на държава. Ето, това си го пожелахме, получихме си го. И стига повече оплаквания.

232

ERICH

преди 5 години

Има една статистика и тя отразява броя на жертвите в зависимост от възрастта на причинителя.Най-висок брой катастрофи с летален изход са причинени от водачи в група 20-30години,след това 30-40 и в по-високите възрастови групи намалява.В същата статистика има изследвания свързани с нивото на образование ,семейна среда ,голям/малък град,пол и т.н.С цел да бъде коректно изследването е проведено върху 1000 водача от група.

231

Некъф

преди 5 години

В такива случаи се забранява до живот да кара МПС

230

Анонимен

преди 5 години

153 писа:"Според девойка, стояла в близост до мястото на инцидента, 18-годишният шофьорняколко пъти дрифтил по улицата и на третия път се врязал в младежите, коитобуквално били приклещени."Излиза, че шофьора няколко пъти е минал през мястото на инцидента. Тоест в малкитечасове на денонощието не се е прибирал отнякъде си, а е използвал въпросния участъкв центъра на Петрич за "дрифтване"/форсиране/пързаляне.

229

Гасете лампите

преди 5 години

България е едно огромно гето. Корупция и пълна анархия. Спасявайте се. Вече нищо не може да се направи. ГЕРБ унищожиха и последнити остатъци на държавност. Амин.

228

:)

преди 5 години

Значи връзките в МВР веднага се задействат и.....момчето(което сигурно шофира от 10 годишен колата на баща си.Щот тати е полицай...)си е карало кротко с 40 км/ч,а виновен е дъждът и мокрият асвалт.А за това че едно дете остава инвалид за цял живот и сестра му също лежи потрошена в болницата,ще се забрави с времето.Да живее шуробадденащината!

227

user

преди 5 години

да му отрежат краката на това л3кенце, за да усети каква ще е болката на това невинно дете.

226

много жалко и тъжно.

преди 5 години

Зависи какви наранявания има, но често и в голям процент се спасяват обратно крайници, но за съжаление извън София(макар, че и в столицата е зле работата) болниците са на ниво 18-19 век.

225

Спондж Боб

преди 5 години

Това мекотело трябва да си понесе последствията...а именно трябва да бъде линчуван на центъра на града гол.. с шибалки..и после в затвора.

224

Анонимен

преди 5 години

ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ,ПОДКУПНИ ИНСТРУКТОРИ,МАСОВА ПРОСТОТИЯ И ***,ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНО ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ ЗАЩОТО И ГОВЕ-ДОТО НА СНИМКАТА И ХИЛЯДИ ДРУГИ КАТО НЕГО НЕ Е БЕЗСМЪРТНО НО Е ТЪ-ПО ДО ОТКАТ.ВСИЧКО УБИЙЦИ НА ПЪТЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗАЕДНО С ТИЯ КОИТО СА ИМ ДАЛИ КНИЖКАИЛИ СА ВЗЕЛИ ПОДКУП ОТ ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН ИЗР-ОД,ИЛИ СА ГИ ПУСНАЛИ ОТ АРЕСТА,А НА ТИЯ КОИТО ГИ ЗАЩИТАВАТ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО НА ТЯХ,НЕ НА ДЕЦАТА ИМ,НА ТЯХ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА УБИЙЦИ!Вече ме е страх и в двора ми.