20

Бай Иван

преди 5 години

Класика в жанра -синче на селски милиционерски началник гази деца ,а на бас ,че и условна няма да му дадат ;) !!!

19

Лалала

преди 5 години

Айде сега на този недоносен идеите дето се мисли за недосегаем заради татенцето да му ампутират краченцето и да го прилагат в някоя стена.Ей така просто.За забавление.

18

Рекс Тилърсън

преди 5 години

Направо до 50 години с придружител казвам аз. Айде сега. Няма нужда заради няколко изгнили ябълки да *** да цялото дърво. Не виждам защо трябва тези които са положили усилие, взели са си изпитите и са съвестни да страдат. Жалко за момчето с ампутирания крак. 1 провален живот. Жалко, че повечето дрифтъри няма да си вземат поука след тази случка.Ако ще си вземат, но когато е прекалено късно за съжаление....

17

edin

преди 5 години

1. Първомай (Петричко) вчера пак беше по новините на телевизиите заради масовото производство на канабис (отчетоха дейност, но повечето ниви си стоят).2. Днес жертвата на катастрофата пак е Първомай. това не е случайно - в Петрич цари пълно беззаконие. ПОлицията спи и оставя вечер *** да си правят дригтове и гонки по улиците.

16

Така е

преди 5 години

До мд 5 Хубаво си написал да плаща кръвнина , ама как? Този *** не може нищо да работи. Таткото купил колата ще плаща и кръвнина.

15

Анонимен

преди 5 години

Милицинерско синче - баща му изгонен за далавери. Какво повеч да кажеш

14

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 4 Да , това е точната дума , ужас. Но тук Днес БГ не я спаменява.Иначе тази дума я използват за глупости.Осакатил е детето. *** той без да иска. Само малко дрифтинг е правил.

13

Анонимен

преди 5 години

преди време прокурорско чедо отнесе и уби двама на спирка! това писаха медиите и историята остана без продължение!

12

Boykowland

преди 5 години

нормално, важното е да не са комунистите

11

Шперплат

преди 5 години

В САЩ шофират от 16г,но до 21 нямат право за нощни барове...Нещо ни е сбъркано

10

Пустиняк

преди 5 години

Обаче байчовците се загрижили за Европа, чиито край идвал с ислямския тероризъм. Кратуниии, само за месец в България шофьорчета българчета отнеха живота или здравето на повече хора по тротоарите, отколкото атентаторите в Европа. Ама *** народ, кво да го правиш. И в София е зле, но в провинцията всеки си качва колата на тротоара, пешеходците да слизат на улицата. Това го няма никъде, дори и в държавите от петия свят

9

Анонимен

преди 5 години

*** преди месец взел книжка, а вече тръгнал да се изявява като Шумахер. Пет години затвор и доживотна забрана за управление на МПС.

8

Bmw

преди 5 години

Купувайте БМВ на децата си да приемат джихад и да се врязват в тълпи от хора тук съдът ще ги пусне

7

mnenie

преди 5 години

Самият факт, че баща му е бивфо ченге, поставя под съмнение тестовете за дрога.Да се направят наново.

6

Анонимен

преди 5 години

До Ивчо - Цяла Европа е на 18, ама разликата е, че книжките не се подаряват, а малките провинения се наказват винаги и то жестоко.

5

Ивчо

преди 5 години

отдавна вече е ясно че до 21 трябва да се кара само с придружител и т.н но в Бг се разтягат само локуми всеки адвокат го раздава, все права се дирят , а задълженията между другото....обречена държава, скоро просто територия..

4

Вехтия Завет

преди 5 години

Настанало е време - око за две, зъб за чене. Пишлемето съм сигурен че ще го пуснат с условна, само да мине медийния шум и всичко по старо му.

3

мд

преди 5 години

Ако е имало дрифт наистина, този *** трявба да го вкарат в трудов лагер да работи до края на живота си и да плаща кръвнина на пострадалите. Само така ще може евентуално да осъзнае стойността на човешкия живот.

2

Анонимен

преди 5 години

Ужас, на 17 години с ампутиран крак...

1

Анонимен

преди 5 години

Не ми е ясно как ако спазваш скоростните ограничения 'губиш контрол' в населено място и помиташ хора....