9

fake news

преди 5 години

Медиите вместо да пишат фалшиви новини, да бяха потърсили хора които разбират от застрахователно дело (но не брокери или IQ KAT) да им обяснят. Няма фалит на фонда, застрахователят е само посредник, а ако той не е внасял парите във фонда - да му се търси отговорност, хората са си платили и нямат вина за това.

8

121212

преди 5 години

Все си мисля че, застраховка Го се прави, а обезщетение при ПТП, а не за КАТ. Има нещо сбъркано в тази държава.

7

ххх

преди 5 години

До АнонименПлаща гаранционния фонд, който не е фалирал. ;)Доста хора плачат за уволнение, след като не познават закона. Не бързайте да плащате отново, защото след седмица ще се окаже че сте се набутали.

6

ТЪЙЙЙ ЛИ

преди 5 години

Голям отворко фуражката; защо хората да плащат втори път за ГО, нали затова има гаранционен фонд!? Нещо за Кодекс за застраховане да е чувал!?Али Баба и 40-те разбойника.......

5

Васил

преди 5 години

До ЖоЩе трябва да всички разходи от джоба си. Потълпевшия има право да заведе иск директно към виновния и съдът е длъжен да го уважи. Стига вината да е доказана.

4

Анонимен

преди 5 години

Толеранс,ок, но при инцидент кой ще плаща?

3

не

преди 5 години

Поредната фалшива новина. Това че застрахователната компания е фалирала не прави застраховката невалидна. Застрахователите плащат на гаранционния фонд, който после плаща при катастрофа. Актовете масово ще падат в съда.

2

Жо

преди 5 години

А, КАКВО ще се случи, ако водач със застраховка "Олимпик" направи ПТП по негова вина и има пострадали?

1

Keistre

преди 5 години

Spokoino, ste ima ubiti zastrahovateli...