164

Анонимен

преди 5 години

Еи ганио ганио немои тисе угоди ако направи защо го направил ако не го направи защо не го енаправил

163

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Ако не друго - ти поне мислиш върху написаното от мен.А освирепелия електорат - хейти - без да мисли.Нещо не си спомням ...някое от предишните правителства на БЕЗОГЛЕДНИ КРАДЦИ да е понесло последствия...ако не броиш награбеното в пари и имоти. *** е нихилист..конформист...и пишман опортюнист...млати сланина с чесън..помни колкото златна рибка...и е страшен на закани!

162

Ценкооо...

преди 5 години

Честито на племенника - това е Значимото - а иначе и Боко,и аз,и ти сме построени през соца и е почти невъзможно да се отремонтираме ментално - като мост или язовир..Човек няма избор - има Съдба - тоест житейска присъда - ти живееш в Германия,аз вегетирам в България а терминал 2 е Радецки - корабът на свободата - това е засега...

161

Анонимен

преди 5 години

Тиквата е свързан с Олимпик, всичко е постановка да ограбят народа!

160

extremist

преди 5 години

ТИКВА, ЩО ИЗПОЛЗВАШ ТРАГЕДИЯТА В ГЕНУА КАТО ПРЕЦЕДЕНТ В БЪЛГАРИЯ. МАЛКО НЕЩО НЕ ТИ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ АКЪЛА ЧЕ СЕГА ЩЕ НАПИШЕМ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НА ЧИСТ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК КЪВ ЕВТИН ШУ*Т СИ.

159

Истукан

преди 5 години

Борисов е убиец на Босия.

158

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Мюнхаузен се е издърпал.за косата...но иначе сравнението си е точно.Не мога да предложа рецепта за оправяне...освен Терминал 2!Остават Герговци, Бенчовци, Сланиновки...няма да се промени управляващия елит..в тях и ножа...и сиренето.и хляба...даже и киселото мляко!С кой ще смените Борисов?За един приятел питам.Иначе сме в шурето - малкия му има Рожден ден!

157

Анонимен

преди 5 години

Соцтролски бръщолевения, да е жив здрав ББ, ще щракате още дълго по клавиатурите, благодарение на него ядете хлеба на Нинова.

156

Винету

преди 5 години

До 160 червен анонимник. В коментара ти виждам преди всичко огромна злоба и завист. Стягай сополите, защото Боко още дълго ще те управлява. Просто няма свястна алтернатива.

155

Анонимен

преди 5 години

"За Герб няма данни за кражби..."============================Е как ще има данни, като дефектират дисковете от ТР...

154

Анонимен

преди 5 години

Нинова е два пъти по тлъста от Нинова и главата и е по дебела, вижда се без очила

153

Анонимен

преди 5 години

Банкянската Тлъстина със запретнатите ръкави, наистина идва в повече за днес.Явно усеща, че си отива и започна пак с ПР-акциите си.Но номерът за десет години доста се поизтърка.А и материалът поумня.

152

Анонимен

преди 5 години

За Герб няма данни за кражби, но за БСП има тонове такива и връзки с мафията, справка Бенчо.

151

Ценкооо...

преди 5 години

Това за Мюнхаузен - ОК,но трябва да имаш слонски уши,за да се самоизтеглиш.И друго - роденият в Блатото го смята за Езеро и Оцелява по този си начин - все някак трябва да оцеляваме,нали? Поздрави за шурето...

150

Байфидан

преди 5 години

До Олимпик. Че каква вина видя в ГЕРБ, че някаква частна компания е фалирала? Или да плюем за всичко по тях, даже и за летния дъжд, да та *** в червения галошш. А и ти като си селски тарикат да правиш евтина застраховка във фил иал на кипърска фирма сега ще духаш супата.

149

До Калинка

преди 5 години

Те вече крадат и от гражданските отговорности!

148

Анонимен

преди 5 години

Гражданската минимум 1000 лева.

147

Анонимен

преди 5 години

Ами минималната работна заплата кога ще стане 1000 лева брутно? Когато и цените се качат ли? От минималната заплата зависи и средната заплата и останалите заплати на специалистите. Щом минималната заплата е 510 лева, защо да не може един заварчик или електротехник да взема 600 лева. Правят го това масово и не им пука, на всичкото отгоре дават и пари в пликчета, вместо по банков път.

146

Калинка

преди 5 години

След магистралите и санирането, ще започнем да крадем и от мостовете. Гарантирано от ГЕРБ.

145

Анонимен

преди 5 години

Трябва незабавно да се закрие мафиотската структура БСП.