107

Джедай Мастър

преди 5 години

Ето какво пише в сводката на ОДМВР - Варна: "33-годишен турист от Австрия е извършил непристойни действия, изразяващи се в демонстриране на провокативно и агресивно поведение в коридора на хотела, викане спрямо служители от персонала и нанасяне на удар с ръка по врата на 51 г. камериерка.Във версията на Жлатку обаче австриецът се е правил на Роки, че и даже я е съборил на земята, а после са го пуснали само с глоба и едва ли не са му се извинили. Доста манипулативно.

106

ПЕНКО

преди 5 години

ДА СТЕ ЧУЛИ-ВИДЯЛИ , НЯКОГА -НЯКОЙ ДА Е "ФРАСНАЛ" ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ В ТУРЦИЯ , ЕГИПЕТ, КАРИБИТЕ ИЛИ В МАЙАМИ ?!?!? --- АМИ В ХЪРВАТСКА , ОППА В АЛБАНИЯ ИЛИ ПО КРАЙБРЕЖИЕТО НА ИСПАНИЯ И ФРАНЦИЯ !?!?!?... ГЛОБА ПРИ УЧАСТИЕ НА ЧАСТЕН -ЦИВИЛЕН ОТМЪСТИТЕЛ НАНЕСЪЛ ПОВРЕДИ НА ... ЕЦА ,А ИНАЧЕ СЪД ПО СИСТЕМАТА В САЩ ОТ" 10 -ДО ЖИВОТ "!!!!!

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"защото на първия бияч му беше изчезнал компютъра и затова е афектирал."Аха, то и на мен някой ми беше спукал гумите на колата. Да взема да убия от бой първото дете, което видя на улицата ли ? Взема и баща му да набия, че и той ме стресирал ... Ай сиктри с тея глупости... Ако Шведа е бил, лежи за бой. Ако камериерката е крала, лежи за кражба и това е.

104

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателВъв виена, въпросното говодео щеше да е в ареста и в момента, щеше да се чуди, дали да си продаде апартамента, или просто да го ипотеира, за да си плати обезщетенията ...

103

Наблюдател

преди 5 години

Виена е най-хубавия град за живеене. Ама да не попадаш на пиян австриец.

102

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво,винаги трябва да се разпитат двете страни от професионалист-полицай,такива почти нямаме вече,защото на първия бияч му беше изчезнал компютъра и затова е афектирал.Дали камериерката или някой друг е взел лап-топа,не се знае,но той си го беше изкарал на нея.Когато пишат журналистите,трябва да се пише цялата история,а не полуистини.

101

Гост

преди 5 години

Чудно защо, снимката към тази статия е толкова неутрална, мисля, че са я публикували и в статии за домашно насилие - нито си личи кой е човекът, ударил служебно лице, жената също не се вижда (тя може и да не иска да я видят в това състояние, щом собствениците на хотела, не са я защитили веднага); остава една горчивина - нима всички боеве у нас, над хора, които трудно могат да отвърнат, ще бъдат класифицирани с една и съща снимка??

100

Анонимен

преди 5 години

Курц ще му плати глобата. Все пак е поставил на мястото и една тарамбука.

99

Анонимен

преди 5 години

А когато валерката риташе бабички на границата му ръкопляскахте и си траехте. Хак ви е сега да ви ритат по дзурлите.

98

Анонимен

преди 5 години

Той е турист и то от стара имперска държава, а тя камериерка от колониите. Ясно е кой ще спечели на боксовия ринг. Нокаут за баламата, дето му е чистила пикните в стаята.

97

Анонимен

преди 5 години

Австриеца за вбъдеще ще знае, че зад евтиния отдих има скрити номера. И там къде е евтина почивката. Те удря алкохола.

96

Анонимен

преди 5 години

Електоратът на Курц. Какво друго да прави?

95

извинете се бе

преди 5 години

ол инклузив - ритник и нокаут на камериерки .

94

До 99

преди 5 години

По-правилният въпрос е: мъже останаха ли на тази територия? И дума не може да става за държава, която защитава поданиците си.

93

Анонимен

преди 5 години

Абе цялата ни е правораздавателна система е една трагикомична комбинация от развит социализъм и евро либерастия. Първи принцип на развития социализъм - в комунистическото общество престъпници няма. Първи принцип на евролиберастията - престъпници има, но те са ни най-скъпи, ние ще се грижим за тях до край, дори с риск за живота ни.

92

Анонимен

преди 5 години

Хората от западните държави просто нямат задръжки спрямо нас, защото ни мислят за по-низши от черните в Африка. Това им е втълпявано в главите от столетия. Когато се напият показват исинската си същност, а вие се чудите защо ви бият като кучета.

91

Ни но 0

преди 5 години

Мъже останаха ли в тая държава.

90

Анонимен

преди 5 години

От 94Не знам, защо не харесвате, но няма законодателсво в света, което вкарва човке в затвора заради дългове ... от поне 150 години насам.

89

Анонимен

преди 5 години

Добре бе нали вече има зоополиция и всичко е цъфнало и вързало?

88

Анонимен

преди 5 години

Австроунгария е имала право да бие раята на тази територия, сигурно затова са го пуснали.