18

До 15

преди 5 години

Е казвам ти защо не съм съгласен с тебе ..Точно миналата седмица хванаха един дето вкарваше поставени лица на писмен и след това на практически изпит Вкарваше хора с подправена лична карта с подправена снимка ,да съм по точен на изпит да вземат изпита вместо студентите му То може да се разбере ,кой са му били корсисту ...ако някой от тях е причинил ПТП защо да не му се търси отговорност на инструктора ..?

17

Анонимен

преди 5 години

Освен това, има един тънък момент - тук самата държава е в схемата с купените книжки.В твоя пример - все едно държавата да подкрепя бармана да сипва на клиента :D

16

Учуден

преди 5 години

И к'во обжалваш,това че си некадърен ли!?

15

Анонимен

преди 5 години

10, и аз съм живял в Америка, та това го знам.Но в случая абсолютно няма как да докажеш, че книжката е купена. Всичко трябва да става в момента на самото корупционно действие. След това вече всеки може да си говори каквото си поиска. Отделно, че във всяка корупция има две страни - даваща и получаваща. В България и двете страни са доволни от сделката. Комбинирай го с това, че на полицията грам не й дреме и просто води статистика на катастрофите и тогава да си говорим кое несъстоятелно :)

14

До 13

преди 5 години

Те до няква степен си я вършат ама българина кара като луд Не признава знак стоп Не изчаква пешеходците Ограничението за скорост е по скоро украшение

13

Арсений

преди 5 години

Ако негодниците с белите фуражки си вършеха работата, цялата тази истерия щеше да е излишна!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува дали са американизми ,фашизми или нещо друго Работи ,това което са измислили ...

11

Анонимен

преди 5 години

До До 9Това са си меки американизми....

10

До 9

преди 5 години

Давам ти пример Живея в Калифорния ,така че ти давам real-life experience...Ако барман ,продаде неограничено количество алкохол на клиент ..(щото по принцип може да кажеш ,кога някой е пиян) и клиента излезе от бара и направи някоя тъпотия ...на бармана ше му се търси наказателна отговорност защото той е съзнавал ,че напива клиента ..Искаш да ми кажеш ,че инструктора не съзнава че човек със купена книжка може да убие някой или да причини катастрофа ??И за това коментара ти е несъстоятелен

9

Анонимен

преди 5 години

7, от това пък съвсем няма смисъл. Един инструктор обучава хиляди хора в живота си. Ако това се въведе, никой няма да иска да бъде инструктор.

8

От 7

преди 5 години

Да остане без пенсия исках да напиша

7

Анонимен

преди 5 години

По моето скромно мнение ...Ако млад шофьор с купена книжка убие или причини катастрофа на пътя ...обвинение трябва да бъде повдигано НЕ само на шофьора но и на тоя ,който му е продал книжката ..и дори бих казал да му бъде отнемано правото на пенсия ...бади сигурен ,че купуването и продаването рязко ше намалее ...Запитай се ако си инструктор,ако има шанс да те обвинят в убийство и да останеш без книжна ...ше тръгнеш ли да продаваш книжки ?

6

Анонимен

преди 5 години

АКО ГОВ`ЕДОТО КАРА БЕЗ КНИЖКА ИЛИ С КУПЕНА КНИЖКА, ДА БЪДЕ СЪДЕН СА ПОДГОТОВКА НА УБИЙСТВО.АКО ТАКЪВ УБИЕ НЯКОГО НА ПЪТЯ, ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО.

5

ВВ

преди 5 години

На ДАЙ трябва силно да им се ограничат правата за изпитите някой трябва просто да го КОПИРА ОТ КАЛИФОРНИЯ САЩ ЕЛЕМЕНТАРНО Е

4

Анонимен

преди 5 години

Докато има хора, желаещи да дават подкуп и хора, желаещи да го взимат, всичко това е безсмислено.Апропо - ром в учебна кола някой да е виждал? Защото аз съм по пътищата от почти 20 години и не съм.

3

BB

преди 5 години

До АнонименНУЖНА Е ТОТАЛНА СМЯНА НА КАЛИНКИТЕ НА ВСИЧКИ НИВА ОТ СЕЛОТО ДО ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ПРОСТО В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ПРОСТОТИЯТА НАГЛОСТА И НАГАЖДАЧЕСТВОТО ВЗЕХА НЕ ВИЖДАНИ ВЪРХОВЕ

2

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости за корупция трябват две страни едната е ясна инструкторите и изпитващите, другата са некадърните мераклии за шофьорска книжка. Когато не става по правия начин се търсят други и в резултат после по пътищата е пълно с такива които не знаят на кой свят са.

1

Анонимен

преди 5 години

Тия ептен зеха да се праят на улави или просто по рождение са си глупави калинки. Който е решил да си плати него няма да го късат. Може и да има изпитващи, които нарочно късат за да си платиш ама спрямо наплива за купуване на книжки си е направо капка в морето. Особено се отнася за ония, дето по родословие не обичат да учат в училище.