159

Анонимен

преди 5 години

Що ги лови страх. И трият ли, трият ли? Някой, каза колко и да триете, информацията може да бъде възстановена. ИЛИ важи само за нас? Е, като знае тоя човек, що не почва

158

нови калинки

преди 5 години

Понеже 400 хиляди партийни хрантутници са ни малко, Брписов ще си назначи още поне стотина герберски калинки плюс десетина патриОтарски такива за надзор, чиято задача ще е да направят съответната обществена поръчка или поръчки за наши хора, но най вече да осигурят още няколкостотин гласа на изборите.

157

гатанка

преди 5 години

престанете с тези комунисти,бе ,че си показвате какви сте

156

Константин

преди 5 години

борисооооф.

155

Анонимен

преди 5 години

До extremistТе са едни и същи - Борисов, Сидеров, Павлова - деца и внуци на комунисти. Вижте им посланниците и консулите - ВСИЧКИ са свързани с БКП, и в частност с ДС.

154

extremist

преди 5 години

До Анонимен 157 : ТО И КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ КАТО БОРИСОВ СЪЩО СА НА СВОБОДА

153

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЦелта е да източат още пари. Те са над закона и няма нужда да унищожават информация. Каквото и да правят, виждаме, че са безнаказани, законите съшествуват формално. Иначе как да си обясним криминални типове като сидеров например, че са на свобода.

152

Анонимен

преди 5 години

"Данните на Търговски регистър се съхраняват на сторидж Fujitsu Eternus DX 8700 SX2. Проверете в гугъл параметрите му, както колко струва и тогава коментирайте колко били евтини дисковете"Момче, тя и администрацията ни е бая скъпа, средната работна заплата там е по висока от тази в производството, ама се вижда колко ни е ефективна тази ''златна" администрация.

151

Анонимен

преди 5 години

Нали уж прекрасни български информатици направиха този регистър , хитро си измихте пак ду..***..то с Хр. Иванов, ами като го приемахте този регистър не проверихте ли всичко по него ,защото той е много важна част от икономическия живот на страната,та идеята :"..кой ми а..к..к..а в ***..те ..." за кой ли път издиша

150

Анонимен

преди 5 години

Сега може да вземе 1-2 милярда заем за нов софтуер.

149

Анонимен

преди 5 години

До леля ПенаМафията поне да беше поставила за премиер по-грамотен и по-нормален. С този сме за смях на всички.

148

Анонимен

преди 5 години

Заглавие от един друг сайт:"Eлeĸтpoннoтo пpaвитeлcтвo в Бългapия cтpyвa 2 милиapдa лeвa, в Ecтoния - 50 милиoнa"

147

Joko

преди 5 години

Борисов наредил..... А ако не беше наредил ? Той да не е "Светия синод"Ба си министрята, ба си администрацията. Интересно на кои фирми са изчезнали данните от регистъра

146

Анонимен

преди 5 години

У наше село на таков му викаме ***.Оди точи зеле и се мани от посто.

145

леля Пена

преди 5 години

Господинът преди 8 години нареди за 1 година да се направи електронно правитество.Стана ли???Както всичко в тази държава и както при бай Тошо.Пез неговите очи всичко е направено,а държавата от зле по-зле.Мафията си има държава!

144

Анонимен

преди 5 години

Борисов нареди,а изгубената информация и каква е тя,кой ще възстанови!Или това е било целта на мероприятието?

143

Анонимен

преди 5 години

По същата схема може да се очаква така да "изгорят" и някакви дискове по банките...И... "имате пари - нямате вече пари"!Колко удобно!

142

Анонимен

преди 5 години

Ей, умен бе умен. Как го майка отгледа толкоз левент и толкоз надарен. Машаалла!

141

Некой си

преди 5 години

Данните на Търговски регистър се съхраняват на сторидж Fujitsu Eternus DX 8700 SX2. Проверете в гугъл параметрите му, както колко струва и тогава коментирайте колко били евтини дисковете.

140

Анонимен

преди 5 години

"Хората са измислили облачните услуги"И облачните услуги според тебе къде са? В небето ли са? Нали физически и те трябва да са върху някакви носители. Точно там е работата, че с най-обикновени RAID технологии, това е можело да се предотврати на 10000000000000%.Ама друго си е да плащаш пари на другарите от Лирекс, нали? И да е класифицирана информацията за дейността им. Пак след време някой ще стане важна клечка (или сега ще се нагуши с милиони), че е помогнал да изчезнат "неудобни" данни.