65

Анонимен

преди 5 години

До До 64Виж, логиката ти куца. Това, че има някой, който е пъти по-зле от теб, не означава, че ти си добре. Ако си със счупен крак и ръка, не означава, че си добре, защото друг бил с два счупени крака и две чеупени ръце. Или е трудно за схващане. България е дупка и докато не си го признаем, няма да можем да я оправим ...

64

Анонимен

преди 5 години

До До 53Столици ? СТОЛИЦИ ?!?!?!?! ХАХХАХАХАХХ !?!?!?!? СТОЛИЦИ ВИКА !!!!В топ 10 на класацията има три австралийски, три канадски и два японски града. Може би са с "многостолична" система. Или пък виж немците - имат 5 столици в топ 30...

63

До 64

преди 5 години

Като България е дупка, се изтрелвай в Нигерия или Бангладеш.

62

Анонимен

преди 5 години

Имам си парички, много ми е добре.Карам мерцедесче, а за вас не ме .... интересува.

61

До 53

преди 5 години

Къде в класацията били Русе, Велико Търново, Бургас, Варна, Пловдив, ... ? Интересно тези градове според теб на кои страни са столици, за да присъстват в класация само за столици?

60

Анонимен

преди 5 години

Хубаво ! А сега дайте да вдигнем средната заплата двойно за 2 години и ще станем на 40то място !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Е ко бе ... Топ 100, пак бива. В смисъл, вижте ква дупка ни е държавата в момента, даже комплимент си е...

58

Анонимен

преди 5 години

Както винаги българина се оплаква, типичен черноглед пораженец. Хората му казват, че живее в златната среда, той настоява че е ***.

57

Анонимен

преди 5 години

Ei gerberi jasno li vir 79 mesto ni napravihte pe4ete se na moreto milioneri bogataschi no ne stre schatstlivi i ste strahlivi a bednia balgarin e schtadtliv i smel jalko sa hubavata rasgrabena sasipana bg

56

57 +++,

преди 5 години

Дума "голями" в нашия език няма. В множествено число думата е "големи".

55

...

преди 5 години

Това за бюджета на София е тъжна история. Ако например сега бюджета на София е около 1,5 млрд. лева, ГЕРБ си присвоява примерно 1,3 млрд. лева, а с останалите 200 хиляди лева имитира дейност. Ако бюджета на София стане 15 милиарда лева, ГЕРБ ще присвои 14,8 млрд лева, а с останалите 200 хиляди лева, пак ще имитира дейност. Казано по друг начин, колкото и да е бюджета на София, с 200 хиляди ще се имитира дейност, а останалите милиарди се крадат от управляващите и мафията около тях.

54

Анонимен

преди 5 години

До +++57 - ОСтаналите беге градове са на по място хиляди и...

53

Анонимен

преди 5 години

Хора, на кого му пука, че София била с 10 пъти по-малък бюджет ?Ами аз какво да направя. То и една Дачия струва 12000 лева, една S Klasse струва 120 000 лева, ама не съм седнал да рева, че ако Дачията беше по-скъпа, щеше да е по-хубава ...

52

+++

преди 5 години

Принципно в тази класация по-рядко населените градове, са по-нагоре в класацията. Виена е едно приятно изключение. То затова австралийските градове обикновено окупират първите места. Японските градове подобно на Виена, явно са наистина добри места за живеене щом са толкова нагоре в класацията. София си заслужава мястото, даже според мен трябва да е по-надолу, въпреки че в София се живее много по-добре в сравнение с останалите голями български градове.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Ааа ... СОциалните помощи ти били виновни. Да ти набие шефа шута, да останеш на улицата и да не си намериш работа на следващия ден, ще те видя, колко "вървежен" ще си. Какво иска да виждаш - умрели от глад хора, защото няма работа ли ?

50

Анонимен

преди 5 години

Фяйк или дженюин, факт е, че България е пълна с малцинствени групи, хомосексуалисти и клошари и по този показател сме много по-напред от Виена. Само на бежанци и мигранти не можем да го докараме, защото мигранта дори и с верига да го вържеш в България ще я скъса и ще избяга.

49

Анонимен

преди 5 години

СПРИ СЕ СТОЯ БЮДЖЕТ БЕ ! СПРИ СПРИ СПРИ СПРИИИИИ .... АРГГРГРГГРРГГР !!!!!!! _!_ОК, сега, когато се рабзрахме, че ще спреш, обясни ми, какво ще постигне София, с по-голям бюджет ? Айде, чама, но искам точни и ясни стъпки.

48

Анонимен

преди 5 години

А къде са в класацията Русе, Велико Търново, Бургас, Варна, Пловдив, ... ?

47

Анонимен

преди 5 години

Изследването е фейк.Част от критерийте за повишаване на рейтингът е колко добре се чувстват разни малцинствени групи,бежанци,клошари на социални помощи ,дали полицията не бие отpепките колко им е хубаво на хомосексуалистите и трансексуалните,колко защитени се чувстват дали представителите на разни малцинства с нетрадиционни сексуални ориентации могат свободно да практикуват харесванията си понякога и на обществени места... Е такива работи вдигат този рейтинг.

46

До Анонимен 49,

преди 5 години

Плащането далеч не е единствен показател за "най-добър град за живеене". А редица професии се работят вече и вкъщи.