64

наблюдател

преди 5 години

Всички около мен климат с глава за "да", какви са тези простотии че сме показвали с кимането "не".

63

Анонимен

преди 5 години

Руснаците също опитват с всички средства да емигрират в Щатите. Нормално. Русия е ***. Не става за живеене или работа.

62

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли има наивници, които си мислят, че ако не беше заминала за САЩ днес щеше да е световно известна актриса.То бива патриотизъм, бива, ама чак пък толкова.Ако беше останала със сигурност щеше де са превърне в чалга певица или компаньонка на мутри, което всъщност е едно и също.В България друго просто не можеш да станеш. Такава е системата.

61

анонимна

преди 5 години

Голяма свобода. Във Франция и в съвременните времена няма да допуснат емигрант да им разяснява жаргона на чужд език, който не владее писмено или поне говоримо.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Ами не се сещаме за друга известна по света бг актриса или певица. Нина Добрев е единствената известна българка в развлекателната индустрия.

59

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 54Ако искаш да играеш в киното и тв трябва да напуснеш България.В България се уреждат разни връзкарчета които немогат да играят.

58

Анонимен

преди 5 години

Избрала е да живее в Америка, там е прекрасно щом толкова народ се опитва да емигрира тамДа не ти е скаппаната Русия с късото диктаторче ;)

57

Анонимен

преди 5 години

Защо ти е жал че способни хоря работят и живеят в САЩ и ЕС ?!Умния и кадърния днес имат избор, а не като през комунизма да живее в държавния затвор наречен НРБ

56

Анонимен

преди 5 години

До анонимен" Много по-красиви, образовани и милеещи за България има зад граница"Не мисля, че тези, които са напуснали ДОБРОВОЛНО България са красиви,умни, образовани и т.н, те за мене с аскапани ПРЕДАТЕЛИ, нищо повече.Според твоята глупост, ти си по-грозен, необразован и немилеещ за България, щом си в самата България, нали?

55

До "копейкаджия

преди 5 години

Само на копейкаджиите още не е станало ясно че холивудските светила не са никакво мерило за интелект и култура. Хората, които са шетали по света и точно на запад, отдавна не издигат в култ някой само заради местоживеенето. Ама затова трябва да си излязал от Люлин или Младост.

54

До 57

преди 5 години

Ако наистина е внучка на Добри Джуров значи просто следва древната комунистическа повеля - бягайте на Запад, по-далеч от Русия, ако искате да живеете като хората!

53

анонимен

преди 5 години

Жал ми е за всички стойностни хора, които напуснаха по неволя България. Много по-красиви, образовани и милеещи за България има зад граница. Никой не е тръгнал да трупа дивиденти на чужд гръб. Грозно е!

52

Анонимен

преди 5 години

Нина е предател, както и децата на Нинова, Лавров, Брежнев и Хрушчов - те също учат, живеят и работят в лошите САЩ :)))

51

до 39

преди 5 години

Тя е толкова готина именно защото е НАПУСНАЛА България.Ако беше останала тук, може да си сигурен, че днес нямаше да е това, което е.Поздрави.

50

Анонимен

преди 5 години

Вие четете и гледате какво е казала Нина Добреф.А тя никога няма да прочете жаллките ви думички, руски мишшки такива :)))

49

Анонимен

преди 5 години

Форумните копейкаджии са бесни на Нина щото тя е красива известна и богата, а те са бедни, неспособни и некрасиви, печелят по няколко рублей в день за да плюят България и българите.Жално плачат копейкаджиите :)))

48

Анонимен

преди 5 години

Чудя се, какво толкова се възхищавате на тая пишман "актриса". Искала да "прославя" България. Всъщност, българският език не е съставен от такива улични фрази. Българският език, и въобще славянските езици, имат своята неповторима красота, богат езиков, смислов и книжовен речник и разнообразни думи. Тая Добрев/а, да не се прави на учителка по Български език, и да не омаловажава и снишава нивото и качеството на Българската родна реч. Тази се подиграва с българския език. Тя не заслужава внимание.

47

Анонимен

преди 5 години

Не я гледам тази актриса, но е жалко, че точно такива изрази е избрала за да представи българския език. Това говори много за нивото на обкръжението й. А ако не знае какво означават тези изрази, може да пита. Изобщо, простотия.

46

Анонимен

преди 5 години

Така е - в Америка щом работиш добре и имаш мозък ще успееш.Ако Нина живееше в Русия нищо нямаше да успее да направи.Или ако беше в друга бивша комунистическа държава.Западът е истината !

45

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 42Прав си, подкрепям изцяло твоето мнение. Въпросната "актриса" Николина омаловажава Българския роден език.