30

До Анонимен 37

преди 5 години

Събирайте се *** и да Ви нема. На мен ми се живее в нормална държава.

29

До анонимен 35

преди 5 години

Затова живеем сред мизерия и ***, и ходим даже в планината да се перем гащите, защото именно 10-на, само 10-на зелени фанатизи защитават природата. Когато всеки от нас, започне да прибира мизериите сред себе си и на поне още двама, ще живеем в чистота. Обаче се намират хора като теб с пропаднали ценности, които са готови да оцапат окалят всичко, само да си задоволят егото и кефа.

28

Анонимен

преди 5 години

До nnnИ кой си ти, че ще даваш такива обидни определения! Ако ние *** се съберем от нали се сещаш, че от твоята хипи-гей комуна, маскирана като НПО няма да остане нищо. Мери си думите зелена утайко, защото на хората много им писна от вашето гнусно социопатско съществуване.

27

Анонимен

преди 5 години

Обясниха им че това езеро няма къде да се изтича, и всичко остава в него, а те си измили гащите, а после се обясняват в патриотизъм. Хайде няма нужда.

26

Анонимен

преди 5 години

И защо медиите обръщат внимание на гнева на десетина зелени фанатици и техните шамани? Не виждам нищо фатално да се е случило, хора изпълняват традиционен роден танц в езеро и това ни се представя като престъплението на века, сензация, трагедия с исторически мащаби! Толкова ни е капацитета на родните джурналисти, фейсбук драми и евтини сензации - БТВ много ниско паднаха.

25

nnn

преди 5 години

тотална простотия Ганьовска-безсмислена инициатива.

24

123

преди 5 години

Организатор е арх. Мирянов, собственик на строителна фирма Артекс - селяния и арогантност - на човек почва да му се повръща от Вас

23

Анонимен

преди 5 години

Авторите на тази снимка трябва да се гордеят с нея .Целият свят трябва да види тази Българска красота. Ако я няма злобата ганьовска и псевдо еколозите България щеше да е най предпочитаното място за живеене на света.

22

До до 26

преди 5 години

Заучени фразички от кварталния селски играчор ли си прихванал, полови неспособни абдале? С два пръста челце, дебели пръстета и тривиални възгледи за живота не е добра идея да се опитваш да категоризираш останалите, клис прогизнал, отваряй рИкията и почвай да лочиш, бургур!

21

Анонимен

преди 5 години

глобите не вършат работа. Трябва да хванат тия пишлемета, които са си умили гащите в езерото и да ги накарат да изчистят целия район . И абсолютно не вярвам да са влезли спонтанно в езерото. Тоя организатор много добре е знаел какво прави и къде ще се получат най-ефектни снимки

20

Анонимен

преди 5 години

Освен с "най-дълги хора" и "най дълги байряци" с нещо смислено няма ли най накрая да се заемете та да очаровате света????? Накиснали си "макарите" в езерото и голллям патриотизъм беееее....! Не глоби ами и бой с пръчки за подобни селянищии!

19

Анонимен

преди 5 години

Никакви табели, моля! После ще искат и тоалетни за бизнесменките. После ще поискат и пейки за бабите. После и кошчета за вафлите и чипсовете и шишетата. После ще искат и магазинче за цигари и биричка. После и сръбска скара. И малко паркинг за джиповете. После и къмпинг. После хотелче, басейнче, каминки, джакузита. Да си ги правя тия неща в двора на село.

18

Анонимен

преди 5 години

на снимката виждате верни последователи на рапона от харманли Радев!

17

Burzum

преди 5 години

Драйфа ми се от прости селяни в носии подскачащи като ид.иоти в кръг...а и замениха носната кърпичка с байрака...

16

Пешо

преди 5 години

Да, ниската култура и неопазването на природата са наистина емблематични за България! Браво, успяхте!

15

Анонимен

преди 5 години

Е що не ходят на Слънчака ами ходят да oсират панината от министерство та туризъма да вземат мерки срещу вандалитe.

14

Цецо

преди 5 години

"...идеята е била да се покаже страната ни с нещо емблематично, запомнящо се и красиво." - браво, показаха на света как се замърсява природата, пренебрегвайки изрични забрани!!! Чудесен пример за подрастващите!!!

13

Цеко Минев

преди 5 години

Ако имаше втори лифт нямаше да станат тия безобразия.

12

Анонимен

преди 5 години

Чалгата категорично превзе планината, жалко!Ей тея танцьорчета от езерото елате вечер в кръмата да ги видите как маат кючеци, срам ме е, че съм българин!

11

месара

преди 5 години

това бсп_арската зган на всякъде вижда ГЕРБ като виновник за всичко ! днес ше е топло, не се напъвате, ше ви стане лошо!