25

Анонимен

преди 5 години

По времето на соца имаше БДС и всички стоки бяха качествени и истински. Хората бяха здрави и България беше над 9 милиона. Сега като има етикети с описание и хиляди обяснение колко Е-та съдържа и всички норми на закона са спазени защо хората масово боледуват, България е първа по смъртност в света а населението намяля с 1/3?

24

Жо

преди 5 години

До IXXIНЯМАМ СПОМЕН, по времето на СОЦА да е имало етикети, на които да пише съдържанието на продукта. То и опаковки нямаше, увиваха стоката в амбалажна хартия. Днес поне описание на съдържанието е задължително, но не всеки чете ситните букви.Не се заблуждавайте, и тогава ни предлагаха сирене с тебешир, салами със соя, а за кренвиршите казвахме, че са от тоалетна хартия. Да, този лаф беше от онова време, даже някои твърдяха че хартията е употрабявана.

23

Анонимен

преди 5 години

Не пием истинско мляко и не ядем истински млечни продукти,защото обирджийте на мандри ги преватизираха за 1лв.и техните синове и внуци станаха "производители" на сирене и кашкавал,но от палмово масло.Те не консумират собствената си продукция.Купуват си италиански и френски сирена.За народа палмово масло.

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ зората на капитализма не са имали такова палмово масло и всичко е било метсни и органични продукти. Тая история, с фалшивите храни, започва от 50те години на XX век.

21

ххаааа

преди 5 години

вдигането на такси,цени и данъци винаги е от УТРЕ(случвало се е и със задна дата) . да оправим унизителния двоен стандарт при храните в европа и да забраним ОТРОВНОТО палмово масло ..... ще видим тези години да поработим по въпроса. По инфартки и инсулти сме номер 1 - още един връх покорен от ГЕРБ - пък после Баце нека се цупи "кой казал че българското бебе обича палмово масло" МИ ТИ МУТРОПИТЕК ТАКЪВ!!! докато не го забраните ще го влагат във всичко!! Номер 1 сме и по внос на тая ОТРОВА!!!

20

Анонимен

преди 5 години

До sergВиж, то вече се знае в кое има палмово масло. Не е луд който дава баницата ...

19

Анонимен

преди 5 години

Българинът не е ял хубаво месо или сирене от поне 40 години насам.В магазина няма телешка рибица.

18

serg

преди 5 години

Решението е просто! Понеже българинът е едно много про3то същество, няма как да бъдат убедени всички по веригата-фермери, прекупвачи на мляко, производители, търговци, контролни органи и купувачи-че палмовото масло унищожава животи, решението е едно!! ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ЗА ВНОС палмовото масло-много е просто това решение!След като се въведе тотална забрана и бъде засечено наличие в какъвто и да било млечен продукт-производителя и търговеца да бъдат глобени с огромна сума и да се отнемат разрешит

17

гошо тъпото

преди 5 години

ако не ядем палмово масло какво ще ядат тези по палмите, не бъдете жестоки

16

13

преди 5 години

Веганите нямат тези проблеми, а и много им се налага да ходят на лекар.

15

тлъст политик

преди 5 години

р0бе на тръстиката, демократичната капиталистическа плантация трябва да работи, какво сте на приказки още от понеделник - 100 камшика!!

14

Анонимен

преди 5 години

Преди 150-200 години в зората на капитализма на Запад също е било така, сега пак е същото като отношения, но мярката за качество е друга при тях, развили са друга мярка. След 200 години и ние ще достигнем тяхното ниво и тяхната мярка ако се сдобием с колонии, а те престанат да се развиват и ни оставят да ги настигнем. Капитализмът с демокрация е най-съвършената система.

13

до 13

преди 5 години

и аз това се питам, щото веганските мазнини като въпросното палмово масло са най-вредните, за разлика от това млечната мазнина е супер полезна за бозайници като нас!!

12

Алтерниращ веганист

преди 5 години

До Да (7)Това сърказъм ли е или си mъn като веган?

11

IXXI

преди 5 години

абе как преди 30 години сиренето, кашкавала и т.н. бяха от мляко, а сега 30 години по-късно, не може, това прогрес или дегрес е?!

10

Анонимен

преди 5 години

Виновни са политиците!

9

Тошо

преди 5 години

При капитализма е нормално!

8

Тошо

преди 5 години

При капитализма е нормално!

7

Българин

преди 5 години

Държавта да се намеси! Национализация на всички фирми!

6

Да

преди 5 години

Станете вегани и няма да ядете животински некачествени продукти!