31

Анонимен

преди 5 години

Ако видите лозунги за борба с корупцията, можете да се обзаложите че става дума за платен протест! Стойте далеч, ще ви използват и забравят.

30

Анонимен

преди 5 години

От ден на ден стават все по малко.Явно г-н Дорос изпитва фи а сови затруднения.Много милиарди похарчи в Киев. За Бухарест не останаха.

29

Анонимен

преди 5 години

Чак масово - не.Но животът в България е учудващо скъп. Особено що се отнася до неща като храна, бензин, лекарства, битови сметки. Услугите са евтини, но нещата от първа необходимост са много скъпи за нашия стандарт.За сведение, едно кърпене на автомобилно гърне в Америка беше към $120, но за тия пари можеше да вземеш една количка храна.У нас е обратното, което е много странно.

28

Анонимен

преди 5 години

Българите масово работят за 650-750 лв заплата.PD-отделът на ГЕРБ обаче непрекъснато повтаря че средната заплата била - 500 лв.Само дето не пояснява, че това е за 2 месеца. Само за информация - в недоволна и протестиращи Ру уния средната заплата е около 850 но Евро .

27

протести

преди 5 години

А ЗАЩО РАЗВЯВАТ АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ---ХАХАХ-ДЖЕНДЪРАСКА РАБОТА---НА СОРОС МАМИНИТЕ ПРОТАСТИРАЩИ ХРАНЕНИЦИ...НАГЛАСЕНА РАБОТА---ОТПУСКИТЕ ИМ СВЪРШВАТ ВЕЧЕ НА БЕГЪЛЦИТЕ,СОРОС Е СПРЕЛ КИНТИТЕ--УМРЯЛА РАБОТА...

26

Анонимен

преди 5 години

Няма ляво, няма дясно, когато става въпрос за власт!В България левият Станишев прие закона за недосегаемостта на политиците. Някой да го промени след това? Същото става и в Румъния.Левият човек е особено чувствителен към справедливостта. Десните действия на уж левите политици компрометират лявата идея и деморализират обществото.Ако протестът на румънците не успее, енергията за промяна ще оттече за следващите 20 години...Капанът щраква. Изход няма. Апатия. Безнадеждност...

25

да

преди 5 години

у нас 500 лв заплата получава само този, който не умее нищо. .само мързеливите и некадърни разчитат на минимална заплата

24

Анонимен

преди 5 години

по колко платиха американските С...ди..за т.н.Румънско лято.

23

страх от глад

преди 5 години

А ние с 500лв заплата и 200лв пенсия си бъркаме в носа, недоволствайки, че ако протестираме ще останем и без тях....

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Ти да не живееш в някакво първобитно племе, че си имаш вожд ?

21

Анонимен

преди 5 години

И румънците пропищяха от корумпираната червена cгaн, ама така им се пада, щом допуснаха това комунистическите *** отново до властта.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Всичко, което си написал е вярно, с изключение на последните 3 реда. Айде, със здраве!

19

Анонимен

преди 5 години

При управлението на другаря Борисов българинът забогатях неимоверно.Средната заплата гони 1800 лв, а в София почти 3000 лв.Всеки кара нова или почти нова кола. Молове те са пълни, хората пазаруват и бутат препълнени кошници, на ГКПП има опашки от напиращи да харчат парите си в бедните съседни страни като Гърция, Сърбия и Румъния. Във всички болници и училища има портрети на Вожда. Медиите го хвалят от сутрин до вечер, а понякога и през нощта. Благоденстващата нация.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Ами неправилно ги сменяме. Сигурно си мислите, че тия "политици" и "политически партии" са вечни и несменяеми и трябва да си избираме само от тях.

17

Burzum

преди 5 години

А на Шипка всичко е спокойно!И Слънчака се пръска от всякъде....е,без Миту Зъркела не е същото,ама не може всичко да е идеално...

16

Анонимен

преди 5 години

14, няма какво да ми се извиняваш. Седи си вкъщи, повтаряй си, че всичко е едно и също и бъди щастлива. Като 90% от българите, които после се чудят защо политиците си правят с тях, точно каквото си поискат.

15

Анонимен

преди 5 години

Изеикайте Обединител на Западните Балкани и Северна Македония.Той е специалист по всичко. А и има опит в свалянето на Правителства.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Ами извинявай, ама нашата работа си е точно такава работа. Само сменяме правителства, като чели няма какво друго да правим. Би имало смисъл ако можеше да си сигурен че следващото ще си върши работата без корупция или поне тя няма да е толкова фрапантна, че хората да се дразнят. Но никой не може да ти гарантира това. И това означава да играеш ролята на вечния недоволен, който вече да превърне недоволството в професия - да стане професионален манифестант.

13

Дядя ви Зориш

преди 5 години

Споко другата седмица отпуските на платените екскурзиант свършват и Мсйданът ще се отложи до другото лято.

12

1234

преди 5 години

А ние кога?