15

шматка

преди 5 години

Докато шефовете на болници "големите"лекари стават милионери за година две така ще е.Плесен мухъл паяжини.Ами това си е поддръжка.Най елементарна.Защо не се прави.Къде е директора да отговори.Каквото и да се построи и направи няма ли стопанин след това то се срутва.Ако аз бях министър тоя директор щях да го изкривя.

14

Анонимен

преди 5 години

Бедните доктори били мултимилионери. Щели да избягат на Запад? Как ли пък не. Да гладуват и да се побъркват край цветнокож и черно-бял персонал и пациенти.

13

Българин

преди 5 години

Ама Бойко заслужава сега да съберем всички паяжини от тая болница и да му ги оставим върху магнолиите - да овяхнат

12

привет от Германия

преди 5 години

До Анонимен3000 лева даваме само на депутатите. За работниците по 500 лева - 250 еврака на месец. Заповядай. .................................За 500 лв. на месец ме боли дископатията и не мога да работя ! Намерете си балъци които ще ви работят за тези 500 лв. ,които са по-малко дори и от социалната помощ в Германия ! Да ти обясня и за социалната помощ в Германия - тя е 350 евро на човек , която е само за ядене , за квартира ти отпускат допълнителна помощ , до 750 евро !

11

Анонимен

преди 5 години

И колко струва един ремонт, без кражбите край него? Една метла за паяжините, обработка на мухъла, противоплесенна боя, теракол. Нарочно ги държат болниците в неугледен вид, за да ги фалират и приватизират. После изведнъж стават много ценни и скъпи.

10

Анонимен

преди 5 години

пирогов в софия не е много по напред от тия, не болница а ***

9

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия3000 лева даваме само на депутатите. За работниците по 500 лева - 250 еврака на месец. Заповядай.

8

Привет от ФРАНЦИЯ

преди 5 години

Тук в Париж, Франция нямаме такива болници. Аз тук си живея и изкарвам добри парици.

7

Анонимен

преди 5 години

Лекарите да си я ремонтират сами, източиха ЗК за да си строят нови кабинети частни, ае не ме занимавайте. Драгалевския драгомънгел още ли е на свобода със геиалните си идеи за частна и държавна собственост едновременно.

6

Сестра

преди 5 години

Да пълна мизерия е ,но видно от последните публикации директорите на държавните болници...забележете на ДЪРЖАВНИТЕ... повсеместно са милионери.На кого му пука за условията,хигиената и медицинските сестри,които пък едвам успяват да оцелеят с тези "големи" заплати!Нямало било пари в здравеопазването...айде бе!!!

5

Професор

преди 5 години

Болшевиките Орешарски съсипа страната. Сега Радев продължава с делото му.

4

Анонимен

преди 5 години

Че то ако беше минала война през Бъхария нямаше да има такъв упадък като сегашния.

3

привет от Германия

преди 5 години

Че как искате да изглежда тази държавна болница ,след като държавата не отпуска нито пари за ремонт ,нито пари за поддържащ чистотата персонал ! Впрочем те и частните ви болници не плащат добре на почистващия персонал , но това е друг въпрос ! Естествено ,че болницата ще изглежда като повечето болници в Русия ! Отпуснете пари за ремонт , поканете мене и още 5 мои колеги да чистим болницата за нетна заплата по 3000 лв. на работник и тогава болницата ще изглежда като Европейска !

2

Siegfried

преди 5 години

Ако преди 25 години бяхме изтрепали червената *** ( като тебе), сега щяхме да сме далеч по - добре !

1

БАЦЕ

преди 5 години

Баце да лежи там, дано.. ама то ако се наложи, ще си я оправи... Милиардера му ще се не знае...Острови си купува нашия .... Ейййййй значи наглец