55

Анонимен

преди 5 години

у нас в общи линии дизели се карат малко, най-много е LPG-то

54

Анонимен

преди 5 години

Дизелак че карам,догде има нафтица да се крадне и ефтинджос да се вземе!

53

само демагогия

преди 5 години

Ми дайте на хората сносни заплати като на европейците и те няма да карат "мръсни" дизели!!!

52

месара

преди 5 години

добре дошли!!!

51

Анонимен

преди 5 години

У нас *** си купува евтин дизел, пък после парите му стигат да се лекува от това, че трови с колата си. После се сърди, че въздухът бил мръсен.

50

Анонимен

преди 5 години

Карам дизели, до де ми позволява законЪт. Като ги забранят, минавам на велосипед.

49

Анонимен

преди 5 години

У нас се карат ужасно издухали дизели, кошмарно е. Вгледайте се по булевардите. чудовищно е. И.... държавата, държвата се прави на сляпа и глуха. Дивотия.

48

до 48

преди 5 години

До АнонименТи що не ходиш в пустинята да си седиш далеч от автомобили?

47

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо по-гнусно и жалко от шофер в градска среда. Разбрахте ли, женчовци?! Помислете си по тази тема следващия път, когато ви се наложи да повисите 15 минути на някой светофар. Докато си чоплите в носа и си слушате чалгичката, с което принципно сте заети през половината от живота си. Жалки ***.

46

Анонимен

преди 5 години

Докато всички шофират, ще продължаваме да затъваме. Все повече хора в градовете, все повече автомобили, и все повече лигльовци, които си мислят, че това всеки да се придвижва с личен автомобил е едва ли не човешко право. Ходете в пустинята да си карате джиповете, гадни самозабравили се прасета селски.

45

Анонимен

преди 5 години

В съвременния свят колата трябва да е скъпо удоволствие. Дизеловата кола безбожно скъпо удоволствие! Замърсява, изисква скъпа инфраструктура и заема ценно място. България трябва да забрани дизела! Иначе рискуваме да измрем от отровите на немските таралясници. Колата не е социална придобивка и който иска да има да си плаща.

44

DM

преди 5 години

До ИВОЕ за 20 години не се ли усети "къде е Киро на кирия", че продължаваш да даваш пари за стари гробове? БГ простотията край няма........................

43

Анонимен

преди 5 години

за мен лично е пълна глупост да да 30 хиляди евро за да ги търкалям из дупките на Боце, ще ме прощавате, карам си тойота точно купих я преди 4 години беше на 8 години за 7500, сега е на 12 и не ми е давала абсолютно никакви проблеми, минал съм и към 70 хиляди километра, освен газ и масло друго не съм правил по нея

42

Анонимен

преди 5 години

"Нещта при нас полека се обръщат. Все повече хора си позволяват нови автомобили."Тая година 50 човека, догодина ще са 53-***... Наистина - все повече хора!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Е..е, като сменяхте руските кютуци със западни коли, се фукахте. Сега ревете, че Запада ви пробутва мръсни дизели. Ама какво ви пречи да си купите Лади от Путин.....за тях не важат никакви санкции !

40

Анонимен

преди 5 години

Нова кола в България не купувам. Старата германка е стоманена и частите за нея са ми без пари.

39

Анонимен

преди 5 години

До ха-ха-хаЗа какво ти е да я наблюдаваш и оглеждаш след като имаш каско? Единственото скъпо е маслата и филтрите, които ти се връщат от разхода. Старата кола харчи повече гориво и е по неефективна, да не говорим за сигурността. Аз лично предпочитам ако се блъсна да оживея. Знам ли я тая стара бракма кой Бай Иван я е "ремонтирал". Хората са го казали : " Евтиното излиза скъпо! "

38

до 38

преди 5 години

И КОЛКО КОЛИ ИМА В АФРИКА НА НАД 25 ГОДИНИ АБЕ ХЕМ ОТ СТАТИЯТА НАУЧАAВШ ХЕМ СИ БИЛ В АФРИКА ЕЙ КАТО ЛЪЖЕТЕ СПРЕТЕ СЕ БЕ

37

До 33 от 26

преди 5 години

Не не знам какви коли карат в Африка, въпреки че съм бил за по месец в три различни африкански държави. Бил съм и в Йоханесбург за един ден. Разбира се в това, което си написал няма нищо вярно. Карат си колите и то доста повече отколкото ги караме в България.

36

Анонимен

преди 5 години

Продавам Москвич, запазен, еко...защото не пали !На русофил - отстъпка.