11

Анонимен

преди 5 години

пак добре че обществото все още има пулс

10

месара

преди 5 години

бсп_то все по гладна, деветосептемврийската идеология обаче не ги напуска! нема мандри и агънца, остана им една поляна от която да продължават с обещанията (лъжите)!

9

Анонимен

преди 5 години

Червените напипват пулса на обществото, смята Кънчо Стойчевнапипват, ама май нещо друго напипват :)

8

Още помним

преди 5 години

управленията на БСП/ДПС, когато ни връщаха с десетилетя назад, разориха народа и Родината, крадоха, един заловен мафиот нямаше, БСП/ДПС бяха и са срстнали с мафията - нигога повече !!!!

7

Курумбашев, Брюксел

преди 5 години

Кънчоо голям *** си...ела в Брюксела със Станишко сме ти избрали мезонетче...Системата щял да сменя...И кво-да фалирате некоя банка ли? вие за друго не ставате...

6

Вено

преди 5 години

Всичките злини и проблеми идват от БСП-БКП.Те обаче тръгнали стратегия да пишат,да излъжат ако могат хората и пак да крадът като за последно, да съсипат и малкото което е направено!!!

5

реалист

преди 5 години

Няма разлика между ГРЕБ и БСП. НИКОГА не бих гласувал доверие на БСП, защото не се отрекоха от престъпленията на БКП , същото важи и за ГЕРБ, защото се опитаха да ни подведат за ИК и ни натресат подмолно *** идеологията, което не е по малко лошо от убийствата при комунизма. Трябва смяна на системата и нови лица. Мисля, че президентска република е по добре от колкото 240 крадливи и безотговорни безхаберници с превилегии.

4

Иван от народа

преди 5 години

Визия за България аз разбирам да се избесят по дърветата всичкоте крадливи, лъжливи социалисти-олигарси от мафията на Позитано-20 и техните платени слуги като тоя социолог

3

Лъч 01

преди 5 години

***.Ако се върне БСП пак 10 год. ще наваксваме краденото.Видяхме най пресния случай с Митьо очите и кой стои зад него.

2

Анонимен

преди 5 години

И Кънчо Стоев е "социолог" на статуквото.Андрей Райчев също.Собственици на голф игрището Блек Си Рама".

1

Слави

преди 5 години

Кънчо,Кънчо нима БСП ще реши проблемите на страната, мамин глупав.Ами нали заради тях са всичките проблеми бе Кънчо Кънчев.Колко ти плащат комеунистите,че да блещиш тези глупости бре Кънчо?