36

Хан Крум

преди 5 години

Ехааа - сега рашките като спрат експорта на високи технологии към САЩ, износа на компютри, коли, селско стопанска техника, телевизори, хладилници, петрол, газ, стомана, произведения на леката, тежката и най тежката промишленост, янките ще ду.хат супата. Гладни и жадни ще ходят, ще се върнат към цървулите пардон - мокасините. Леле - живи да ги оплачеш янките, от глад и жажда ще загинат. Ама хак да им е -п да не дърпат пияната мечка за опашката.

35

Анонимен

преди 5 години

Таксито до МКС става от 80 на 250 милиона долара на човек. Поскъпнаха горивата. Обратно може да се връщат на свободно падане с шут и парашут, само по скафандър.

34

Анонимен

преди 5 години

*** пак плъзнаха - сорос е извадил пак центовете !Както и да се напъвате - накрая всички са на колене пред Русия!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Русофилите, по спокойно, дръжте рублата да не падне!Другото е бял кахър.

32

Анонимен

преди 5 години

Теа Сащ наложиха санкции на целия свят смешници.

31

Анонимен

преди 5 години

Примката около Кремъл се затяга със страшна сила !Мумията води Русия към катастрофа !

30

Анонимен

преди 5 години

Сащ потьват по бьрзо от Титаник

29

Боби

преди 5 години

До Анонимен 25И ВСЕ ПАК ТЯ Е КРЕЪГЛАИли бешеИ ВСЕ ПАК ТЯ СЕ ВЪРТИУмнико ако не ме пускат от запад ще обиколя земята и ще влезна от Изток през Китай примерно

28

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

27

Боби

преди 5 години

До Анонимен 26Умико 80% от ядреното гориво ползвано в американските ядрени централи е с произход от Русия над 20% от тяхната енергосистема е ядрени елктроцентрали45% от титана ползван в аерокосмическата промишленост също идва от РФА какви отрасли са останали производствени мощноси в САЩ?ЕлектроникаАерокосмическатаВПКЧастично автомобилостроенеи производство на ГМОТака че примерно Боинг може пре спокойнода бъде фалиран ако РФ си постави за цел

26

Анонимен

преди 5 години

САЩ е под санкции примката се затяга около говедарника.

25

Анонимен

преди 5 години

Боби е на санкционната листа на ЕС и САЩ като русофилски ***, със забрана да посещава държави на запад от Урал.

24

Тежки времена идат

преди 5 години

За кочинатаДобре че ТръмТехенИначе не ми се мисли какви санкции щеше да им заковеСега минават леко:))

23

Боби

преди 5 години

До слава УкраинаУмнко РФ е най-големия износител на зърно в света - Украна житницата на СССР не може да ги стигнеПоради свръхпроизводсво на зърно птицефермите произвеждат месо и яйца вече дори и за износ. Даже производтелите на колбаси в РФ призават че значителна част от месото в колбасите е пилешко защото е евтино.Така че няма да умрат от глад за ваще Укранско съжаление.

22

слава Украина

преди 5 години

До Господин НикойПо точно руските славяни или подобието на славяни което представляват са били в землянки и добре че българите са им дали азбука и ЕЗИК ,че са това което са.Когато РИМ е воювал с германците и когато германците са покорили Римската империя,руснаците все още са били първобитни племена.И Чебурашка,Германия спечели войната и Германия сега е 100 години пред руско-монголските племена.Да не говорим,че икономиката на ..малка Германия е ТРИ ПЪТИ ПО МОГЪЩА

21

българофил русофоб

преди 5 години

В Путинова Русия за да си жена на висок пост и с добра заплата трябва да ти се е изрeдилo цялото Политбюро, бе и завиждам на горката Захарова.

20

Анонимен

преди 5 години

Браво руската говорителка има невероятно излъчване и е умна.

19

слава Украина

преди 5 години

До ако щешДа ,разликата е че Елцин беше единствения нормален държавник на Русия от времето на Горбачов.Тогава Русия беше нормална и уважавана държава.Сега лилипута ,като всеки комплексар и диктатор изолира страната си от целия свят,а русияните *** от глад.Ердоган,Асад и Мадуро са приятелите на гнома.А краят на диктаторите е известен.На бунището на историята .Интересно,след като пукне този никаквец,кой ще е посочения за цар.

18

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен за бояршника не знам ,но тук по нашите курорти виждам много пияни и дрогирани англосаксонски *** ,как се търкалят по улиците мъртво пияни и мъже и жени .

17

Anonimen

преди 5 години

Не се ..с братушките,че после ще е твърде късно да се извините