82

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИН,сигурно 1/3 от българите най-малко сме като вас господине,потомци на българи от Вардарско,Егейско и Одринско.Слава Богу не сме всички изкукали "либерали".Никой не мрази македонизма повече от македонските българи,поне около мен е така.Всеки който се *** с македонистите ще си го получи точно от потомците на прогонените българи от Македония и Одринско.

81

Анонимен

преди 5 години

Ще се искат едни девет-десет цифрени суми, ясна е работата ...

80

Анонимен

преди 5 години

"по-обрани приказки" - ново попълнение в аграрно-политическият ни речник

79

БЪЛГАРИН

преди 5 години

Дядо ми и баба ми са от с. Смилево където е избухнало Въстанието. Живеели са в Битола . Дядо ми е бил комита с отговорни функции по въоръжаването, от един род е с Даме Груев. След разгрома на Въстанието и значителният брой жертви от рода ни дядо и баба с ляла ми и двама вуйчовци / малки дечица/ бягат от Битола в София, ЗАЩОТО СА БИЛИ БЪЛГАРИ !!! Изводите оставям на Вас . С уважение.

78

Баец

преди 5 години

Направо да се съгласим с Коминтерна и да приключваме докато дойде ред Заец да влиза в ЕС!

77

продажници

преди 5 години

продажната македонска *** ще я оставим на братушките да ги ограбят и тях до шушка

76

Анонимен

преди 5 години

Баща му на Кирил Дрангов, бе!

75

ognyanz

преди 5 години

Зоран Заев е политик, и мърда натам, накъдето го натискат. Сега сърбомани и великомакедонци искат от него обяснение, защо е чествал в България годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. А по договора за приятелство с България той това трябва да прави. И за да се оправдае (пред горните), ето му обяснението: "Илинденското въстание е македонско и ако някой гражданин от България иска, нека да го чества." Е сега трябва ние да го натиснем отсам: "Ще изпълняваш ли това, що подписа"? Ама няма кой

74

Анонимен

преди 5 години

Българските офицери ВЪВ ВМОРО са много А ПЪК БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦЕРИ ПРЕЗ БАЛКАНСКИТЕ И ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА РОДЕНИ В ДВЕТЕ ЗАГРАБЕНИ ЧАСТИ НА МАКЕДОНИЯ СА ДЕСЕТКИ ЛЬОЛЬО САТАНАИЛСКИ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ СА КИРИЛ ДРАНГОВ ОТ СКОПИЕ И ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ ОТ ЩИП!Имаш интернет ,търсиш и четеш кратуно продажна,пуууу

73

Анонимен

преди 5 години

Няма го Божо да му даде малце ум в тази ситуация и станахме за срам и резил! Хе, да пратят на Заец петицията на Чекаларов и другарите му до Фердинанд с която искат помощ от България! Защо от България? - Защото са българи! Дайте я и тук да спомним каква е била мъка!!!

72

Анониен

преди 5 години

До Сата НАТОСърбите и русите винаги ще бъдат наши братя!

71

Анонимен

преди 5 години

До тук добре, ама нещо да е казал нашият премиер против изказването на Заев?

70

Анонимен

преди 5 години

Много си ж.а.л.ъ.к Примерчо .

69

Анонимен

преди 5 години

САТАНАТО ТИ СИ ИД,,ОТ И ТО ТОТАЛЕН,ТИ В ИМЕТО НА ИМАГИНЕРНО "БРАТСТВО"И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕШ!Каква е разликата дали ще я продадеш на РУСКИ ИЛИ СРЪБСКИ ШОВИНИСТ ИЛИ НА СЪРБОМАНСКИ БЪЛГАРОРАЗЕЦ ОТ БЮРМ??Страшно е какви кратуни виреят по България китна а аз си мислех че по-големи майкопродавци от болшевиките няма а то "либералните демократи" ги задминаха с 200км,в секунда.....УЖАС!

68

Анонимен

преди 5 години

Ами да беше му се обадил лично да му го кажеш, вместо да лалаш пред медиите. То смешна работа..

67

Анонимен

преди 5 години

Накрая искам по темата да кажа следното и да се запомни добре от българските политици и журналисти какво точно постигнаха гърците.След референдума нито ЗОРАН,НИТО НЯКОЙ ДРУГ "ЕТНИЧКИ МАКЕДОНАЦ"ЩЕ МОЖЕ ДА УПОТРЕБЯВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ "МАКЕДОНСКО"ЗА КАКВОТО И ДА Е,ПРОДУКТ,ВЕДОМСТВО,МИНИСТЕРСТВО,ВЪСТАНИЕ,ВИНО,АРМИЯ И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА.КРАЙ,ЗАБРАНЯВА ИМ СЕ И ДОРИ СОЛУН СТАВА В БЮРМ ТЕСАЛОНИКИ И ТАБЕЛКИ ПО ПАМЕТНИЦИТЕ АКО НЕ ГИ ПРЕМЕСТЯТ В ГЪРЦИЯ!ЕТО ТОВА ПОСТИГНАХА ГЪРЦИТЕ А НИЕ..на кочо макарите.

66

Анонимен

преди 5 години

Трябваше една камара народ да го изръчка, че да се сети да реагира на изказването...

65

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов лани беше срещу Северна Македония , после за Северна Македония !!!!! А сега ..... за никъде си , Тикво .

64

Анонимен

преди 5 години

Въстанието начело с български офицери е есента на 1902 г.! А Гарвановци са били против кражбата на мис Стоун и са щели да изпортят работата!

63

ognyanz

преди 5 години

Ако сега не кажем ясно, че докато не започне да се спазва подписания договор, Македония няма да получи нашето съгласие за влизане в ЕС, нищо не сме направили. Така че Екатерина Захариева да не подхвърля реплики към БСП, а да си свърши работата. Необходима е официална декларация по повод на изявленията на Заев, иначе излиза, че на държавно ниво сме съгласни с това, което той е казал. А призива на Бойко да сме "по-обрани" не се знае що значи. Ние сме обрани отдавна Доходите на 71% са под минимума