17

елке

преди 5 години

ти направят и на теб деца, да ти плащат и на теб стотици евра

16

Анонимен

преди 5 години

Сякаш хвърлят парите от балкона:) и не знаят къде отиват!!!!! Новина със въпросителен знак?????

15

помощополучател

преди 5 години

статиите са копи и пейст, затова ли ви плащат бре

14

Анонимен

преди 5 години

Тези пари за децата се плащат но с контрол.При чумавите кози от Шарково. Размножаватето и парите са безконтрол. Прозрачност няма.

13

Факт!

преди 5 години

Да го ду.ат немците ЕС не означава само свободно движение с цел работа но и с цел социални помощи.Не могат само да цицат трябва и да дадат.

12

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им ги изпратим всичките римляни в Германия.

11

Анонимен

преди 5 години

Въобще не ми дреме, вече са техен проблем.

10

До 6

преди 5 години

Според ДЕ 7000 деца ще съборят "локомотива на ЕС". Смятай какъве този локомотив...

9

Анонимен

преди 5 години

Интегрирай!

8

Хюго Бос до 3

преди 5 години

Предпочитам да точат чужди соц. системи, отколкото да тормозят и крадат нас. Июи искаш теб да крадат? И след като им дават, значи имат право. Дразнещото е манипулацията- статията внушаеа, че само нашите *** точат системата, която им го позволява, а се оказеа, че данните даже не са за нас- отличниците са други. Да си гледат ислямските талибани, които ги точат и мамят с милиарди. Те тръгнали за 7000 деца да реват, и то които имат право- ЕС, сър!

7

Анонимен

преди 5 години

"Спокойно, сега малко ще си разменим ролите. Вие ше ги интегрирате, ние ще ви даваме акъл."Да, ама те техните са ги интегрирали, даже до толкова, че са изчезнали съвсем като малцинства. А тези сега са нашите, които ние не сме успяли да интегрираме и те тепърва трябва да вършат нашата работа. Даже по-зле, защото вместо ние да ги интегрираме, сме ги направили още по-непригодни и по-трудни за интегриране.На българина все трябва някой да мъ бърше за*ика.

6

Анонимен

преди 5 години

Колко е БВП на Германи,я колко пари изпащат на деца, субсидии на фермери и производители от 28 държави в ЕС и как излизат на печалба ?

5

Анонимен

преди 5 години

"На Сьорен Линк направо му кипва, когато минава покрай задръстените от смет предни дворове в няколко квартала на Дуисбург. Тук живеят около 19 хиляди души от България и Румъния - синти и рома."Спокойно, сега малко ще си разменим ролите. Вие ше ги интегрирате, ние ще ви даваме акъл.

4

Хюго Бос

преди 5 години

Поредната антибългарска манипулативна статия от дойче ***. Апокалиптичен увод и .....хора, ние даже не сме в топ 4, а сме в дъното сигурно. Полша, Чехия, Румъния и още някпй са лидерите. 18 хил рум. деца, а ДВ са написали цяла българомразка статия за някакви 7000 деца. Защо днес.бг публикува такива манипулативни и фалшиви статии??

3

zeus

преди 5 години

Културни особености, Бай не е свикнал да работи, него сме длъжни да го храним!

2

Бай ти Ганята

преди 5 години

*** много ... И не са са о от "боята". Ама ако заговори , за българи, който точат чужди държави, ставам много лош. Когато кое крадем, май е друго, а ? ....

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя път сте улучили снимката.