76

Мишо

преди 5 години

ООН няма да си мръднат пръста. Къде са доказателствата?!Всичко това е като като с колбата на Колин Паул преди атаката срещу Ирак.Доказателства НЯМА! И няма и да има!

75

Анонимен

преди 5 години

az gi mislih za po umni amerikancite.

74

Анонимен

преди 5 години

Поредната безответна гавра...явно търпението на руския народ към управляващата го клика е безгранично. Нищо чудно сега вожда и той да накаже руският народ с подобаващи контрасанкции. Само бояришника да не им спира и всичко ще е шеС.

73

Анонимен

преди 5 години

Абе, какво им става на борсите - полудели са.Рублата за два дни се върна на нивата от кризата преди две години, а акциите на главните руски компании се сринаха с двуцифрено ниво проценти пак за два дни?!Сега е момента Путин да се намеси и да изкупи дяловете на всички чужденци.Все пак сега с шоковото вдигане на данъци и промяната в пенсонния режим имат доста налични рубли!!

72

Анонимен

преди 5 години

В САЩ е по безопасно да си войник отколкото ученик, вероятността да те застрелят ако си войник е по-малка отколкото като ученик.

71

Анонимен

преди 5 години

Не плюйте Русия, имайте уважение!За мърртвия или добри или нищо- стара римска сентенция :)

70

Анонимен

преди 5 години

Още повече ще им укрепне икономиката...

69

Анонимен

преди 5 години

Сега ше видят Американците като им спрат доставките на мамаши, набързо ше фалират!!!

68

Анонимен

преди 5 години

51 милиона американски домакинства не печелят достатъчно, за да си позволят месечен бюджет за жилища, храна, грижи за деца, здравеопазване, транспорт и мобилен телефон.

67

Анонимен

преди 5 години

Запада започна направо да се подиграва с руския Гулаг !

66

Анонимен

преди 5 години

Най-големите опашки в Русия са пред:1.Посолството на САЩ2. Посолството на Канада3. Магазините на Макдоналдс

65

Анонимен

преди 5 години

Американските терористи с една размахана епруветка пред стадата в ООН,спретнаха война на Ирак ,унищожиха стотици хиляди и върнаха страната в каменната ера!Сега се надяват в размахването на една Скрипя,да сринат Русия,ама вече само размахват и плещят закани - за война им треперят гащите!А на Русия не и дреме от такива вряскала.Просто ги оставя да се удавят в собствената си словесно-икономическа злоба!И бъдете сигурни,това ще стане - ще си сринат икономиките,и ФАЩ и недоносчето ЕС!!

64

Анонимен

преди 5 години

Санкциите срещу Русия, са правопропрционални на престъпленията и ината и' !

63

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Когато саш върне Косово на Сърбия.Откога Косово е територия на САЩ? Това е безсмислицата на деня. Косово 51-ви щат - не знаех!

62

Анонимен

преди 5 години

Руснацитя бягат в САЩ.Дали защото българските и руски продажжници лъжат, че Америка загива ;)Руснака има много опит и знае, че Русия е Затвор и трябва да избягаш от Русия, ако искаш да живееш!

61

да 45

преди 5 години

Ти си чудоищно подъл и досаден с плоските ти опити за поредна инсинуация в този форум.Пишеш си тука по един и същи тертип всеки ден.Явно си на заплата при Сорос и имаш план да покриваш.Поне вярваш ли си на глупостите или само защото ти плащат ги публикуваш тук през няколко поста?

60

Анонимен

преди 5 години

До 55АМЕРИКАНСКАТА СРЕДНА КЛАСА УМИРА.........Затова пък, числеността на руските Челисти се увеличава !

59

Анонимен

преди 5 години

Е какво ти пука, санкциите не работят и само стимулират местната икономика и потребление.Пък и представяш ли си какво тежко унижение би било да допуснат американците да ги инспектират??!Не вярвам това да се случи, иначе народа би се вдигнал и то съвсем заслужено!Никой не унижава великата росиа!!!!

58

До 55

преди 5 години

По опоследни данни, средната им класа вече е под 20% а над 49 милиона американци живеят от купони за храна (всъщност дебитни карти за храна) и без купонната система ще умрат от глад.Не по-малко от една трета от заетите не могат да свържат двата края със заплатата си и са принудени да работят минимум на две места.Това е официалната статистика за САЩ

57

Анонимен

преди 5 години

1. САЩ налагат санкции на Русия.2. Русия нищо не може да направи.3. Русия не струва нищо, само може да хленчи и да уббива невинни майки и деца в Грузия, Украйна и Сирия...