162

Мнение

преди 5 години

Мм, да. Примката около вратлето на Късия се затяга.

161

Ели

преди 5 години

Ми, ходя си, и в Одеса, Киев, и БГ, виждам каква е разликата между сателитите на САЩ и на Русия.А иначе в лекарския форум плачете, че няма здравеопазване в БГ.То не може 30 г. да се руши съзнателно и целенасочено.Честито с поскъпванията на ток, вода, парно, БЕНЗИН, бездимни цигари и и второкачествени храни.На Вас не ви ли е обидно, децата ви да ядат ВТОРО КАЧЕСТВО храни на ЕС?Нямате ли достойнство да признаете фактите.Висока смъртност, липса на специалисти, детски градини с връзки и т.н.

160

jj

преди 5 години

До учуден- За каква деградация на българската журналистика говориш бе село.Статията е препечатка от руско издание-поне да я беше прочел,там и името на авторката е посочено...Ама то къде у кремълски фен и акъл...

159

Анонимен

преди 5 години

До ЕлиМи бегай в Беларус тогава, какво пишеш руски лъжи тук!

158

Ели

преди 5 години

В Беларус блести от чистота, евтини газ, ток, парно, вода, данък смет - общо 70 лв. за 85 кв. жилище. Местните им цигари са 60 ст. Бензин - 1 лв. Няма грам битова престъпност. Строго законодателство за откриване на фирми.Хората са спокойни и имат сигурност. Чист въздух, природа.Висока раждаемост.Всичко това ще бъде разрушено.От дистанцията на годините осъзнах, че качествен живот е достъп до Здравеопазване, добро Образование, Сигурност, Чистота,малко но Качествена храна.Всичко това БГ изгуби.

157

Анонимен

преди 5 години

Като са толкова велики миротворци бандитите в Кремъл, защо не влязат и те в НАТО. Тогава никой няма да ги закача и няма да реват, че някой ще ги превземе. Толкова е просто.

156

Туск

преди 5 години

Ако видите слънцето да изгрява от Запад, значи на Путин не са му издържали нервите.

155

Анонимен

преди 5 години

"Страхотна далавера: продават страната на китайците, но искат да си попълват активите в Русия."____________________________Как трябва да постъпиш, ако си заобиколен от подобни "съюзници" и "партньори"?

154

Анонимен

преди 5 години

*** каква само статия ! Какъв ум ! Каква мисъл на трансджендар !

153

usa = на джудже

преди 5 години

Русия винаги е била трън в очите на запада откакто съществува. Когато прочета за Сорос тръпки ме побиват. Мисля си дали пък Хитлер наистина е прозрял някои истини за евреите. Може би не всички но.....

152

Ууу

преди 5 години

Лъжи,лъжи, лъжи. Статията не е журналистика, а чиста антируска пропаганда.

151

антиджендар

преди 5 години

До 214 АнонименДжендарите рано днес са се надрусали !

150

Анонимен

преди 5 години

Те тва е четиво за мзалоумници платено с со ро сои дни кинти. Автора требва да е на хранилка към някоя сороска организация.

149

До 204

преди 5 години

Какво му е шизофреничното. Младите виждат как живеят техните връсници на запад и сравняват с тези в Русия. Просто нормален човешки избор.

148

Критично мислещ

преди 5 години

Материалът е пример за манипулативен фейк. Засрамете се.

147

Анонимен

преди 5 години

Че ядосате Путин и че ви изтреби сичките от лицето на Земята.

146

:))

преди 5 години

Русофобията вече е в умовете на младите-----------------Да започнат да слушат сърцата си! Каква е тази шизофрения насаждана от западната пропаганда, м?

145

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

144

Анонимен

преди 5 години

тия мюсюлмани ли са бе?

143

Анонимен

преди 5 години

Западът води война срещу Русия............Путин ще устои...............знаем наглосаксонската мафия от Англия и САЩ!!!Слаеа на Русия и на Путин , и на Медведев, и на Лавров!!!