78

Анонимен

преди 5 години

А пък Васко Кеца твърди, че е завършил Геодезия в Стоителния в София. А пък кака Диана от бл. 21 , родена през 1975, твърди, че е в първия випуск по Геодезия. Кой лъже, не знам. Голямо разминаване става.

77

Питане

преди 5 години

А едно евро като е 1.98 лева защо пенсионерите в България роват с кофите за огризки от храна?

76

Анонимен

преди 5 години

Добре, че Гената избяга във Вълчедръм и спря да се прави на геодезист и класен. Те си свършиха работата с любовника му - психолог.

75

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи ти излез да се разходиш по българските улици да видиш какви усмихати, приветливи, чистоплътни, светли и щаствливи българи се разхождат в България. И навсякдъе евтиния, евтиния - рай, рай, рай евроатлантически!

74

Анонимен

преди 5 години

Палмата се пада на Петкова по маркшайдерство . Сигурно ползва военни картици за подземните галерии, които живеят само в болната й глава. Баща ми знае, засрамете се.

73

Бай Иван

преди 5 години

Сред българските хотелиери и ресторантиьори има една голяма заблуда: Всички чужденци са много добри туристи, всички български туристи са 3-та ръка. От 15-20 години рекламата за българското черноморие винаги е била насочена към други държави, но не и България. А българите вече по нищо не отстъпват на чуждите туристи, особено пък спрямо тези от бившия СССР.

72

Анонимен

преди 5 години

Цирковите артисти и те са в отбора. Грамофон свири, майка плаче. И понеже такова животно като Геодезия не съществува, всички "преподаватели" бяха руски пенсионери - убийци.

71

Анонимен

преди 5 години

А Английския език в Строителния в София не ни го признаха заради тази, която го водеше - Десислава Унгарова - параграф 22. Да не споменавам джендърката - фехтовачка по физическо, че свят ми се вие.

70

Анонимен

преди 5 години

Маргарита от Бенковски нямаше баща и затова просто реши да намине и да й замиирше на Геодезия. Те с Ненова и Боби от училище "Индира Ганди" си имаха вземане - даване. Най- интересен беше историкът в Строителния - от антуража на "бащата" - историк на Катето Илиева- оперната певица. Айде Янчето да не слухти посредством Елена Костадинова, че не знае колко добре я познава.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 64ТОЧНО ТАКА Е КАКТО КАЗВАШ В РУСИЯ Е СКЪПО И ГРОЗНО!! НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА КОИТО ДА ХОДЯТ НА ПОЧИВКА В ПЪРДУТИНСТАН!

68

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ ИМА 200 КИЛОМЕТРА ПЛАЖНА ИВИЦА СЪС ПЯСЪК!! ТО Е ЯСНО, ЧЕ ИМА И ДОБРИ И ЛОШИ МЕСТА!!!!ПУТИНОФИЛИТЕ ДА ХОДЯТ НА РАДИАЦИОННИЯ ПЛАЖ ДО ЧЕРНОМОРЕЦ ТАМ ИМ Е МЯСТОТО :D

67

Анонимен

преди 5 години

Николай Попов беше и наркоман, как ли стават тези работи . Добре, че не го причакваха мъжките любовници на Павел от Архитектурата с червените ферарита.А пък Георги никой не го бръснеше за слива, щото за техните нищо не се знаеше, а бабата и дядото ги беше хванала липсата . Хаос отвсякъде.

66

Анонимен

преди 5 години

1 евро 73 рубли един лев 37 рубли хайде рублажийте да ходят на гурбет в Русия ха ха ха

65

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефат рускините,красиви жени,умеят да се веселят,водчица си пийват,не отказват,даже велосипеди дето вика колегата карат!

64

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащото в Русия в скъпо, българите за бедни за да ходят на екскурзия в Русия. Обратното е, руснаците идват в бедна България защото им е евтино.

63

Анонимен

преди 5 години

И още ще падат цените на нашите плажове, защото прогониха българските туристи от българските морски курорти заради необосновано високите си цени, сега от време на време някой заблуден чужденец да посрещат. Сами си го направиха от глупост и алчност. А българите ще почиваме в Гърция и Турция - хем по-чисто и хубаво, хем по-изгодно.

62

Анонимен

преди 5 години

Камелия не издържа и две години в Строителния в София и си я взе руския сводник Зелката към Обеля, докато Цветанка Мидова не спираше да живее и да върти търговия с дъртата си любовница в Бояна. Мама и татко знаят.

61

Анонимен

преди 5 години

ГРАЖДАНИ ОТ ЦЯЛА РУСИЯ - РУСНАЦИ, ЧЕЧЕНЦИ, ТАТАРИ, АРМЕНЦИ, ГРУЗИНЦИ, АБХАЗЦИ, ДАГЕСТАНЦИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ИДВАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ

60

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДА, ДА ПУТИНОФИЛИТЕ ТРЯБВА ДА ОТИДАТ В ГРУЗИЯ, МНОГО СИ ПРАВ. ГРУЗИЯ ПЛАЧЕ ЗА ПУТИНОВА РЪКА

59

Анонимен

преди 5 години

Най умен беше Стоян. Той беше фантом - ходеше с мъжа на шефката на Строителния в София и беше незаменим