49

за Германия

преди 5 години

Духът на германците е сломен, на тях е вменено чувство на вина заради престъпленията на Хитлер...............може би има някакви остатъци от великия германски дух днес само в Австрия.............австрийците също са братя по кръв на германците!!

48

за Германия

преди 5 години

Германия е дала на света най-великите учени, инженери и философи.............безспорен факт!Искате ли имена за доказателство???Къде отиде труда на тези велики хора??.............да обслужва световната мафия от банкери и масони и да служи на военната индустрия, която сега печели от войни като тази в Сирия!!!

47

Факт!

преди 5 години

До привет от Германиягерманофилите дори не осъзнават факта колко са зле това е сериозен индикатор за сериозни психични проблеми!

46

Факт!

преди 5 години

До за ГерманияВсъщност бая повече други отколкото немските учени са ги създали.

45

Приветче от Дойчланд

преди 5 години

Германия свърши на 8-9 май 1945 - ДУХЪТ и е сломен! Извий очи на Североизток и ще Видиш Вечната и Несломимата - БОГ е Решил това да бъде така...

44

за Германия

преди 5 години

Германия ще бъде пожертвана от другите велики сили..............най-вече САЩ и Русия...........геният на немските учени и инженери няма да се ползват от обикновените германци и хората по света............ами от една световна мафия-масони и илюминати!!!

43

Циник

преди 5 години

Защо ми изтрихте коментара?САЩ бомбардира София - Факт!СеСиСеРе - окупира България - Факт!От 9.IX.1944 ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПРАВИТЕЛСТВА - И НА ЧЕРВЕНКОВ...И НА ЖИВКОВ - СА МАРИОНЕТНИ! ФАКТ!Национализацията ( ограбването) на българския селянин - е по модел на съветските колхози - с оръжие , репресии и Гулаци - факт!Единствено ХИТЛЕР уважава България и я третира като равна - Факт!

42

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е избивал немци набедени за хомосексуалисти!Ако ги обичаше нямаше да го прави!

41

за Германия

преди 5 години

Немските инженери и учени са най-добрите в целия свят, без откритията им нямаше сега американци и руснаци да се фукат колко са велики...............затова другите велики сили нямат интерес от велика Германия!!!

40

за Германия

преди 5 години

Германия е дала на света най-големите учени и инженери..............създателите на квантовата механика, термодинамиката, автомобилните двигатели..............жалко, че сега Германия е превърната в едно гето - рай за престъпници и терористи!!!От политици като Меркел!!!

39

Отговор

преди 5 години

До за Германия 36 Германия нямала армия.Абе ти от къде си?В Европа армията на Германия е най голяма.След нея е тази на Турция , ако я приемем за европейска държава , а тя не е .

38

V

преди 5 години

До привет от Германия. Много се бъркаш за Германците. Те никога няма да ти кажат кво мислят. Там дори е забранено да говорят за третия райх. Хитлер прави магистралите и оръжейната индустрия с огромни заеми. Оръжейната индустрия може и коли да произвежда, а не само танкове. Тъкмо тези заеми са и една от причините за войната. Но Хитлер допуска много грешки. За да създадеш завод ти трябват две неща. Кредит и поръчки. Военни поръчки и кредити които да не се връщат след войната е много добра идея

37

за ЕС

преди 5 години

ЕС е създаден заради интересите на големите държави-Германия и Франция.Нарича се неоколониализъм в най-модерна форма.............но колонииите сме другите малки държавици като България..............донор на евтина работна ръка и ресурси!!

36

Анонимен

преди 5 години

За България е по-добре ЕС да се командва от Германия, с която за добро или за лошо , имаме традиционно добри отношения, отколкото от Франция на Макрон и клана Ротшилд.Трябва да се избира по-малкото зло, нали??

35

Факт!

преди 5 години

До привет от ГерманияДрън дрън та пляс използвали са Франция през цялото време като източник на ресурси.Толкова за "голямата" германска икономика.Франция и Велика Британия са имали колонии с ресурси до където стигат очите и работна ръка за Америка да не говорим.германиика щяла смех пълен та те цялата война ползват румънски нефт и като бомбандират полетата в Плоещ "великата" германиика не мое си вдигне самолетите щото нямат гориво.

34

Анонимен

преди 5 години

Хитлер беше инсталиран на власт в Германия за да предизвика голяма война, от коя да печелят финансовите и военните лобита на Запад...........има дори хипотеза, че са манипулирали психиката му...............може да има истина и в тая хипотеза!!!

33

за Германия

преди 5 години

Германия е икономически колос....................но военно и политическо джудже..........нямат армия, златото им е в американски банки.............нямат право на глас в съвета за сигурност на ООН...........единственото им спасение е добри отношения с Русия!!!Затова строя "Северен поток 2" и не влизат в конфронтация с Путин като надутите англичани!!

32

за ЕС

преди 5 години

Световната мафия от няколко масонски клана(един от които е Ротшилд) се изплашиха, че изпускат от контрол ЕС и народите в Европа.............затова си назначиха послушния Макрон за президент на Франция.............всичко е под контрол.............европейците стават все по-*** и по-лесно манилулируеми...............независимо колко напредват технологиите!!!

31

за Германия

преди 5 години

Германците явно са много добри и наивни хора, помагат на всякакви чужденци...............голяма част от които с престъпни намерения............за сметка последните им се отблагодаряват с някой атентат и изнасилени германки.Страшно е когато се вмени чувство на вина у един велик народ (Германия, дала толкова много философи, писатели и учени на света)заради престъпленията и грешките на един единствен човек (Хитлер).

30

Факт!

преди 5 години

До за ЕСАмериканците ви направиха план Ран Ът за икономически прогрес ама вие не чуете окрадахте заводите напълнихте гушите на мутрите и така нататък които бяха проекти на ДС.Кат си искате комунизъм и танкове сега ше си ги ядете!