61

Анонимен

преди 5 години

От разговора между тях се разбра,че има 105 млн. лв.,а сега се казва,че ги няма та затова трябваше да излязат на балкона заедно и не е толкова трудно едно момче на 18 г. в инвалидна количка да се пренесе,ако трябва на ръце от средата на стаята за среща до балкона или прозореца,ако няма балкон,че и министри,замминистри да пушнат дим бял ако има 105 млн.лв.,ако не без дим като от безмитни цигари,че няма.

60

Анонимен

преди 5 години

ДАЙТЕ МУ БИОГРАФИЯТА НА ТОЗИ ДРУГАР ДА ГО ВИДИТЕ ЩО ЗА СТОКА Е

59

До 42

преди 5 години

Да, така е !

58

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИ ПРОСЯЦИ И КРАДЦИ

57

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

В БСП всички са инвалиди, там нормален човек няма.

56

Анонимен

преди 5 години

До 42МИ ХОДИ В РУСИЯ И КИТАЙ БЕ КОМУНИСТ КРАДЛИВ ЗА ДА ТЕ ЗАСРЕЛЯТ ЗА КОРУПЦИЯ

55

42

преди 5 години

Е, затова хората се чувстват щястливи в Русия и Китай, защото капитализмът е държавен, а не разни сополи да държат пари само в частни ръце и то капитали добити по престъпен начин.Трябва държавата да държи на всички граждани.

54

43 до 50

преди 5 години

Групи ,съсловия,фейсбук групи .Всичко е под контрол .Няма Гестапо ,няма ЦРУ ...Системата не ви убива,тя ви е спряла да вършите революции като ви е разтворила в океана на постоянните новини и искания към властта.Групички за натиск пред МС.Пародия и подигравка ,за да има новини .Затова и свестните вече не са опция за управляващи и се слагат подходящите чучела .

53

Анонимен

преди 5 години

Така ще е докато се крадат милиарди с годините от ДДС и акцизите, пари за хората с увреждания и децата и пенсионерите няма да има, но за мврето има.

52

Анонимен

преди 5 години

Да повторя и за тоя дето смята,че съм жалък .Жалки са всички премиери и управляващи ,които се държат свойски с всеки дърдорко .Управленеца трябва да се държи отгоре на нещата ,защото не е арменския поп .

51

Иван

преди 5 години

Каке възможно все още да има хора, които да мислят, че БСП и ГЕРБ са различни неща. Те са едно цяло и са ви сложили някаква Корнелия да ви дразни и да ви тласка към другите.

50

Иф

преди 5 години

Емигранта 39 АБЕ ,ОТВОРКО ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ТИ ДА ДАДЕШ ПО 3000 НА ДВЕ,САМО НА ДВЕ ДЕЦА ЗА ЕДНА ГОДИНА?МНОГО ЗНАЕШ,АМА САМО ГЛУПОСТИ.ЯВНО И ТИ СИ ПРОЧЕЛ КАТО ТАНТУРКОТО САМО ЕДНА КНИГА В ЖИВОТА СИ.

49

Анонимен

преди 5 години

Здрав як мъжага си .Ще бачкаш на 2 места ,ако трябва.Неволята ще ти помогне.Вайкането не!

48

Анонимен

преди 5 години

"И аз искам десетки хиляди левове помощ! Веднага се позиционирам пред МС!"Нали се сещаш, че трябва да отговаряш на определлени условия за да получаваш такава помощ. Ако само 1 ден те сложат в безпомощен и зависим от чужда помощ в инвалидна количка ще оревеш света. Що за дребна душичка трябва да си за да завиждаш на такива пари. Казвате, че ако имаш нужда от лечние трябва да продадеш цялото си имущество. А ако нямаш какво правим? Не ми давайтео отговор, знам го предварително.

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Леле, колко си жалък. Неграмотен, махленец, две думи на кръст не можеш да вържеш. Нещастие и тежест за обществото. Няма да те вземат на високо, или да ти дадат изгодна партийна оферта, колкото и да се подмазваш.

46

Анонимен

преди 5 години

Хаха пак ли Костов ще е виновен .*** народ слаба държава .Та вие гласувахте на Симеон и Бойко вече 20 г .

45

Анонимен

преди 5 години

Излиза,че Атака е във властта ,за да се бори за силна музика в заведенията .

44

такива ги гонят вън

преди 5 години

До Анонимен 45Да, да, по-кадърен крадец, лицемер, платен разрушител на българското общество, ръкащ предател, ползвал всички благини на социализма, от антифашистка фамилия, представящ се са месия-спасител на България, заблудил милиони хора с лъжите си за светло бъдеще, сринал всички ценности. И сега безсрамникът дори "съвети" дава. Сатананискси. Но никой вече не се хваща. Видехме, в какво тресавище ни натика.

43

очаквано отчаяно

преди 5 години

До Анонимен 30Пак няма да има пари. Парите на Родината бяха заграбени още през 90-те години на миналия век. Твaр от Драгалевци оглави "ЦДС" - пияна безродна naсмина, избрана отвън да унищожи България c мракобесни теории и практики, приватизира половинвековния труд на хората. Голяма част от него, поради noроци и просто глупост, не можа дори за себе си достатъчно да оползотвори. Даде път на шaйки. И сега, едва мърда, но се напъва да продължи... Хора, бдете! Оттам тръгна свлачището.

42

Анонимен

преди 5 години

Викайте Костов да оправи пак държавата .И на 70 е по кадърен от вас ,мафиоти скапани .