50

555a

преди 5 години

39 е много късно за раждане, кой каквото ще да казва, каквито ще примери да дава. Да родиш на 39 е направо гавра с детето.

49

Анонимен

преди 5 години

До СтрелатаГлупости! За умиране ред няма. Моя баща почина млад, помагаше ни дядо, който живя до 87 год. възраст. На моя позната съпругът и направи инфаркт на 29 год, остави сираци 2 малки деца. Отгледа ги дядото.

48

Анонимен

преди 5 години

В Германия има случаи в които са раждали над 50-60 години,какво се чудите?Не е въпроса на колко е родила,а защо е починала и защо детето е в кома?

47

момиче

преди 5 години

До 47 и 48Вие нормални ли сте бе?! Жената не е на 60 години а на 39! На 40-0 години човек е още активен и не е легнал да умира! 39 си е нормална възраст за дете - в случая 2-ро дете. Баба ми е родила едното си дете на 45 години. познавам доста 40-42-43 годишни родилки, които си родиха здрави и живи деца.

46

Aa

преди 5 години

До Гост. Аз не гледам турските сериали но ти сигурно там си научил че майката и детето умират от реакция на упойката. Много сълзливи. А би ли ми казал за друг такъв случай в реалния живот. Що се отнася за кислорода - я ми обясни като си толкова компетентен как умират едновременно и бебето и майката ако им е осигурено адекватно дишане

45

Стрелата

преди 5 години

На тия години направо раждаш сирак. Тая колко ще живее, как ще го изучи. Детето на 20_25 ще е сирак.

44

555a

преди 5 години

Абе какви са тия хора. Как може да родиш на 39 и то първо. Потресен съм.

43

Kj

преди 5 години

Ами така е, като дърти банички раждат. Как може на тия години да раждаш незнам.

42

Анонимен

преди 5 години

то човек да го е страх да стане доктор. както и учител. то застова вече са и кът. На запад лекарите ни нямат оплаквания. тука - глезотии женски в училище и в болниците съм се нагледал... като сте толкоз знаещи, станете и вие лекари и давайте тогава акъл! ИЛИ СИ ИЗРАЖДАЙТЕ ДЕЦАТА САМИ, КАТО ПРАБАБА МИ, НАЛИ МНОГО ЗНАЕТЕ! иНЖЕНЕР СЪМ, НЕ СЪМ ЛЕКАР, но и спрямо нас отношението е същото! ИЗОБЩО В ТАЯ ПРОСТАШКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТАНЕ СЕ ЦЕНИ! ПОСЛЕ РЕВЕМ НЯМА КАДРИ...

41

Анонимен

преди 5 години

бреййй, тука големи спецове по акушеро гинекология. 1 учителка още в соца ни казваше, че българина от всичко разбира, затова не му върви нищо!

40

до 42

преди 5 години

За жалост когато ти стане ежедневие смърта спираш да и обръщаш внимание . Караш си програмата както и друг ден ... Няма сълзи ,няма вайкане ,няма драма . Тя е за близките ...

39

Свидетел

преди 5 години

Ели, лично видях и чух преди години в детското отделение на Пирогов старшата да дава нареждане да се почисти стая след починало току-що дете и веднага след това с усмивка покани колежката си, която придружаваше мен и моето дете на изследване да отиде да се почерпят с тортичка,че всички вече се били събрали.

38

Анонимен

преди 5 години

Цялата ни държава вече е такава, некадърни и безскрупулни лекари, учители, строители, съдии, управляващи, народ. Мърлява работа под път и над път, всеки гледа да мине между капките, мързел и апатия са повсеместни. Горко ни.

37

Анонимен

преди 5 години

Жена на далеч не ранна възраст за родилка - 39 години, почти навсякъде ражда секцио. Поинтересувайте се, преди да пишете. Не съм лекар, нямам близки лекари, но имам много познати такива и чета. А това се отнася не само за България. На 40 години раждането и дори бременността се водят рискови.А как е било установено, че жената била "здрава" това не знаем. Тези прегледи често минават с "Добър ден. Оплаквате ли се от нещо?".

36

Анонимен

преди 5 години

Всъщност докато не се изяснят причините за смъртта на жената и увреждането на бебето, нищо не може да се дискутира. Всичко са само догадки и предположения. Раждането си е винаги риск и винаги, във всяка една държава, си има определен процент смъртност. Няма място, в което да се дава 100% гаранция, че всичко ще мине гладко.

35

Неа

преди 5 години

Това което пише Стела е вярно . Секциото е задължително след 35 , защото бременността е рискова .

34

Неа

преди 5 години

Налииии беше първо раждане ??? Сега тук второ пише ? Обърках се ...

33

Гост

преди 5 години

До Аа, не е толкова просто. Толкова просто е само в турския сериал. Кислород, глупости!

32

Гост

преди 5 години

Има хора, които реагират лошо на упойката. Винаги има риск от упойките и е божа работа дали ти си този един на хиляда

31

Стела

преди 5 години

Хорааа, какво желано секцио!?! Четете ли? Жената е била на 39 години! Раждането по нормален път крие много повече рискове на тази възраст! Майка ми роди трето дете на 42 и й казаха задължително секцио! До 35 год въздраст може, но след тези години изобщо самата бременност се води рискова!