25

Анонимен

преди 5 години

Какво ни интересува това нас? Това са някакви ориенталски нрави, плюс това всички сме наясно с тях. Да правят каквото си искат, традициите са си техни, но да стоят на почтително разстояние.

24

...

преди 5 години

Тази религия и без това си достатъчно *** и сама, няма защо да слагаш и измислени новини.

23

Кифладжията

преди 5 години

Само да ви светна, че във Виена вече върлуват мюсулмански банди по 10-20 м*а*м*у*н*а с ножове (скоро и с пистолети) и колят за 2 евро или 1 цигара. За една седмица 3 нападения. Ако това става сега в една полицейска държава със строг контрол, какво си мислите, че ще бъде за напред?

22

Анонимен

преди 5 години

Меемет педофила си е казал думата. То там коза, жена, смърдоляк, има ли някаква разлика за тях?

21

Бай Иван

преди 5 години

После искате да приемаме такива *** за равни като дойдат в ЕС за социалните помощи ,либерални меки китки ,прибирайте си ги у вас такива ;) !!!!

20

we

преди 5 години

Ама в България било пълно с "познавачи"на Исляма!Да ви светна малко , всички обвиняващи пророка Мохаммед в педофилия са в огромна грешка,защото когато се жени за Айша тя е на 18.Всичко си има предислямска традиция,която не е в кондиция с Исляма.Преди години християнките също са били омужвани млади,а сега си пръскат пеперудите и се мислят за МИСКИ!

19

Кифладжията

преди 5 години

до Е Превземането на белите държави си е чисто и просто генно инженерство инициирано от едно племе, което иска да властва над човешкия род. Сами си го казват, че когато белият човек и а*рабелите се смесят тогава ще дойде техния цар. Като си спомниш за Тервел, нашествието на Пиринеите, Османската империя и сега с бежанските вълни, пропагандата на феминизма и гей*парадите, ще ти светне лампичката: "аджаба, кво става тука,бе?!"

18

Некъф

преди 5 години

НПО-тата нали да много нахакани. Да отидат там да се правят на оборотни.

17

Анонимен

преди 5 години

До ЕИ като спрат социалните помощи и безплатната манджа и лекарства какво мислите,че ще стане?Един безкраен кафяв коптор.След известно време като почне да им свършва храната и водата-да точно така щото Алах нещо не пуска ядене и пиене от въздуха сами ще си режат гърлата за коричка хляб.И така.После ще се върнат в пещерите и колибите,разбира се ако изкарат толкова дълго или нормалните хора не почнат да им редуцират бройката с генетично модифицирани вируси и роботи.Сега-фантастика.Тогава-реалнос

16

Анонимен

преди 5 години

А пък в християнския свят по-добрите ги избират и на 14 години вече са обучени в софийските модни агенции с традиции и започват да ги пускат на 55 годишни бизнесмени или за подарък на депутати ако нещо трябва да се лобира - уикенд да яхта със секс оргии на палубата - межди 3 и 4 хил евро.

15

Мохамед беше педофил

преди 5 години

И това е исторически факт. Затова и булките в исляма са на по 10-11 годинки.

14

Анонимен

преди 5 години

кво ни интересуват некви *** педофили.дъртия козел иска да пляка малка маймунка.родителите и са я продали тва е ясно.след 10-15 години целата извратена фамилия ще цъфне в Европа на социални помощи и малката айкю вече баба ще се бие в гърдите първа писта колко е хубаво ислям и така нататък.Като ми кажат-богаташ от малайзия.Ми там всеки с 5 крави и 3 кокошки е минимум принц.клошарски истории.

13

Анонимен

преди 5 години

При шериата педофилията е узаконена.

12

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

и това ни интересува, защото...нещо за геноцида срещу населението тук няма ли. опити за вменяване на чужда вина правите, но неуспешни.

11

Е

преди 5 години

Може да критикувате мюсюлманите за едно или друго но фактите показват че техния брой расте със много бързи темпове и то въпреки войните и геноцида на който са подложени. До 100г мюсюлманите ще превземат всички бели държави и ще станат мнозинство. Ясно се вижда че тяхната ценностна система работи много по добре от християнската и въпреки трудностите почти всяко семейство успява да отгледа средно по 3-4 деца.

10

Анонимен

преди 5 години

Я стига сте плакали на чужди гробища..............а нашите ромчета на колко години се женят??? На 19 имат вече по три деца!! Л-И-Ц-Е-М-Е-Р-И!!!

9

Е

преди 5 години

На 11 са прекалено малки и още половите им органи не са достатъчно развити. Момичетата стават за женене след 15-тата година. Жалко че в България така се изкривиха нещата и хората забравиха трациите. Едно време и тук са ги женили много млади. Прабабите ни докато станат на 18 вече са имали средно по 2 деца. А днес жените чакат поне до 30 и най много да родят едно. Затова нацията ни постепенно изчезва и имаме най сериозната демографска криза в света

8

Анонимен

преди 5 години

Амунджите у нас не се женят на тази възрат, но затова вече са майки!

7

1488

преди 5 години

това е норма в Афропа, изнасилванията от джихадисти на деца е ежедневия, спете още!

6

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало ще ги омъжват още преди даа са се родили! ОТКАЧЕНА РАБОТА!