141

Анонимен

преди 5 години

"Истанбулската,конвенция е тест до колко един народ е цивилизован!"Приемането на истанбулската конвенция е показател за цивилизационния упадък на дадения народ.

140

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка здравия разум ще надделее и парламенгта ще ратифицира конвенцията разчиствайки ни пътя към Шенген и ЕЗ. Редно е и да се замислим, че конвенцията е добра щом Нинова е против нея.

139

Без думи

преди 5 години

Браво на съдиите! България както се знае,не е имала средновековие! Трябва да мине през него,за да започне дългия процес на цивилизоването и! Истанбулската,конвенция е тест до колко един народ е цивилизован! Е,направете си сметка,къде е България в цивилизоната Европа!

138

Анонимен

преди 5 години

Цачева и Захариева -аут !!!

137

тцттцтцтц

преди 5 години

До Анонимен 107 Ама какви са тези глупости , които си писал ????Скоро не бях чел по -големи ????

136

Дам!

преди 5 години

Браво на Конституционния съд!Но защо КС трябваше да вземе това решение вместо политиците?! За какво са ни тогава тези политици, депутати и министри? Всички партии останали доволни от решението! Ама, разбира се, как няма да са доволни! Друг им извади кестените от огъня, ама сега те ще берат дивидентите от това решение! КС днес не само отряза мераците на *** - ционистите да разложат напълно България, но и спаси з а д н и к а на Борисов! В ГЕРБ сигурно скачат до небесата от радост!

135

Анонимен

преди 5 години

Петък вечер е, налял съм си една бира и се наслаждавам на джендърско квичене по сайтовете.

134

Анонимен

преди 5 години

Днешния ден трябва да бъде записан със златни букви в историята и да се празнува като втори национален празник!

133

Анонимен

преди 5 години

Гледам тука русофобските еврейчетата-шорошоидчета много им е мъка,че тая истанбулгска конвенция КС я отхвърлили като противоконституционна.По тази тяхна реякциа на тази тема може да ви стане ясно за какво се борят нео-либерастките мошенца.

132

Анонимен

преди 5 години

В страните приели конвенцията няма домашно насилие над жени и деца. Българина няма нужда от жени, а от слугини без право на глас.

131

Анонимен

преди 5 години

Браво на Нинова . Годината на възход .

130

ЕС

преди 5 години

До като комунисти има по държавни служби България няма как да дръпне напред !

129

ДЯВОЛА НЕ ПЛАЧЕ

преди 5 години

ИМЕНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ГИ ИМА НА САЙТА НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД КВОТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА И ПАРЛАМЕНТА!8-ТЕ СЪДИИ ОБЯВИЛИ КОНВЕНЦИЯТА ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА В ПЪЛЕН РАЗРЕЗ СЪС КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА!Борис ВелчевАнастас АнастасовГроздан Илиев Кети Маркова Мариана Карагьозова-Финкова Стефка Стоева Таня Райковска Цанка Цанкова

128

Анонимен

преди 5 години

Вчера Цвъки и мириз.лива компания се радваха на Президента Радев заради ветото срещу корупцията и крадене на 58 000 000 от ГЕРБ , днес на конституционния съд за обещаната джендересия на Бойчо Борисов ! Ехо ,сякаш оправяте посоката !!!

127

SpaceX

преди 5 години

,,ахтиии Конститиуцията щом не защищава жените сиреч половината от насешениетп

126

!

преди 5 години

Още 2013/2014 г. ние всички протестиращи заедно с ''Протестна мрежа'', БХК, ДРОМ и други НПО-та искахме на протестите срещу БСП смяна на конституцията. Тази конституция е не либерална и анти семитска. Тази конституция на България потъпква правата на ромите, хомосексуалните и на всички различни хора. Конституцията на р. България трябва да бъде по либерална и европейска.

125

Анонимен

преди 5 години

До ЛюбопитенЕйде айде вечно ухилената Захариева подписа конвенцията навръх нова година докато свички са на маса.

124

Анонимен

преди 5 години

ПОНЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КОЙ Е В КС

123

Любопитен

преди 5 години

Дали сега Корнелка ще отбие Станишко от евродепутатството?Той горкия много се стара за прокарването на тая конвенция

122

Юрист

преди 5 години

Ти ли ще ме вкараш в затвора дето даже не умееш да пише на български?