115

Анонимен

преди 5 години

Леле, тука вече са забранили и думата "м.у.р.г.а.в" - сакън да не обидим електората на Бойко! Боже, ела си прибери вересиите, Боже...

114

Анонимен

преди 5 години

Откакто Тиквата управлява, в чужбина се изнасят толкова млади хора, че ще си управлява само *** електорат накрая ненаситният крадец!

113

Анонимен

преди 5 години

"Да, не са достатъчни доходите, и моите не са достатъчни, и милиардер да питате, и на него ще са му недостатъчни."Муахахахааха....знаем, че си милиардер, затова не са ти достатъчни.

112

Анонимен

преди 5 години

Хем адски крадлив, хем супер нагъл!!! Още малко ти остава, тикво...

111

Анонимен

преди 5 години

BEDNIAT MI BOIKO,A NARODA MU BOGAT.

110

явявя

преди 5 години

До жаб нюзЩе има стрес тест на връзките на псевдо-царя в Испания - къщата не случайно е в Испания

109

жаб нюз

преди 5 години

До Анонимен 112Ти да не си бил стажант при нея.Боец са пуснали сигнал до испанската прокуратура.Да видим какво ще последва.

108

Анонимен

преди 5 години

Докопа ли Нинова властта, ще ви разколачи кочините, тя професионален крадец с огромен опит.

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60НА КАЛПАВИЯ ГЕРБАР ВСЕ НИНОВА МУ ВИНОВНА.И на останалите хора с малко ум в главите пак тя е виновна.Навремето смятах, че няма по-долен мерзавец от Станишев, но тая го заби в земята.

106

Хи-хи

преди 5 години

До Ха-хаБаце бил уморен?Няма страшно,догодина ще го пратим на заслужен отдих!Завинаги!Като докарате на власт *** *** вас ще ви пратим в Сибир!Завинаги!

105

До Анонимен 107

преди 5 години

В офиса на герб *** там ще ти дадът наставления къде да вземеш парите а другия премиер ще е премиер един мандат и ще се откаже от втори и ще си дари 90 процента от заплатата поне така,че щее милиарди пъти по-добре от скъоценната дебела мутра заразлика от мен на теб сигурно ти плаща за да я защитаваш

104

Ментора бай Иван

преди 5 години

Милия Бойко , той служебно играе тенис , футбол , яде по две първи и 3 трети питателна храна във Вашингтон и по света, вози мадами и спортисти с "Фалкона" , прави щедри банкети , усамотява се под магнолиите и спи по 3 часа след обяд!Милия *** , не се наспа , не се накраде , не се наживя!

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 91платени слуги които за пари го избират и се държи беден и гладен народа скоро друг ще е премиерКажи къде плаща да отида да взема и аз пари.Когато дойде другия премиер ще видиш какво е глад и бедност!

102

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Бокото е навсякъде. И все той се справя с бита на българитеНяма избор човека.Дори когато вали сняг или пече слънце на него се оплакват и все той е виновен.

101

ххаааа

преди 5 години

Днес БОЕЦ е сезирал Испанската прокуратура и служби за къщата в Барселона ,вземи отпуска поне да прекопаш лозето че...

100

*

преди 5 години

Лозето не иска молитви, а мотика! С цялото ми уважение към вярващите предпочитам тези пари да се похарчат за безплатни кухни или лекарства за пенсионери или работещи с ниски доходи. Защото само с молитви стомаха не можеш да го напълниш.

99

Unufri

преди 5 години

Мечтата ми е някой ден коментарите във форума на днес.бг да са по същество, а не някакви несвързани глупости и опорки, дъвкани до припадък, когато няма какво да се каже.

98

Анонимен

преди 5 години

Ами да пусне горкия една сметка за дарения, може и с SMS, щом е толкова зле.

97

Анонимен

преди 5 години

Явно в държавата на Боко и Църквата е Бокова. Там няма разлика пешеходна пътека ли откриваш или храм. Бокото е навсякъде. И все той се справя с бита на българите.

96

до 97

преди 5 години

До АнонименА и за едно маалко островче.