114

Tup li si

преди 5 години

До Бич БожиТочно Бойко е виновен за некадърната политика на "десните"

113

Анонимен

преди 5 години

Видът на Волен плаши. Тук таме някой да се застъпи за Симеонов, който е действащ министър и е нормално да е натрупал негатив.Ама за Болен нещо хубаво не видях...

112

Бич Божи

преди 5 години

Борисов - "Целувката на смъртта". Десните ги уби, сега патриотите са на ред. Той ни лук ял, ни лук мирисал.Кой гласува за теб, умът ми не го побира

111

ха ха

преди 5 години

"ТРЪГВАТ ОНИЯ 4 ТЕ СПРЕНИ ДЕЛА СРЕЩУ ТЕБЕ И ЗАМЪЛЧАВАШ..."Ми що не тръгнбаха преди изборите тия 4 дела? Мафията ГЕРБ държи и съд и прокуратура, хем тогава нямаше да е в парламента нито патриоти нито македонците, ГЕРБ щеше да има повече проценти и да не зависи от Сидеров?

110

дебел депутат

преди 5 години

Зрелища и ПАСТИ за НАРОДА !

109

Анонимен

преди 5 години

АРЕ АРТИСТА, ПОЛЕКА! ЛЕСЕН СИ ТИ - ТРЪГВАТ ОНИЯ 4 ТЕ СПРЕНИ ДЕЛА СРЕЩУ ТЕБЕ И ЗАМЪЛЧАВАШ... КВО СЕ ПРАИШ НА ГОЛЕМ...

108

Тошката

преди 5 години

Не ни занимавайте с *** за жълти копейки - Волен. За него толкова. Всеки може сам да разсъждава без да плюнчи пръст срещу ветъра. Колко е големо политбюро, пардон - парламента. Ако некой пръдне и утре се знае кой е.

107

БОКО,

преди 5 години

ПИШИ ВЕЧЕ МОЛБИЧКАТА, МОЙТО МОМЧЕ!

106

Край

преди 5 години

Никакъв Кремъл не му е пуснал задача. Откровено го е яд че има да връща едни пари на Домусчията. Обещал му е да дигне топката - Герб да я забият а БСП да си траят. Всички са в играта. Добре ама на оня не са дали пък той голям инат и им свали гащите до коленете.

105

Шоу да става

преди 5 години

Мачкай Волене! Разбутай цялата тази сбирщина в народното събрание, сега ти е паднало, всички зависят от теб. Пък после народецът пак ще си ги избере същите, няма кои други да изнбере, важното е, че сме демокрация, народа е свободен да избира.

104

Край

преди 5 години

Когато се чудите защо подобни са в парламента и ви редят законите и контролират с пръстче властта - сетете се за пропорционалната избирателна система.При мажоритарна система хора тези хора са невъзможни депутати.Народа или си свършва работата и я налага на политиците - или да си мърмори пред жените като го стрижат до одиране.

103

Анонимен

преди 5 години

До 102Не се е кротнал Сидеров...просто сега са му спуснали задачата от Кремъл - да сменя Симеонов !...ако може !

102

Анонимен

преди 5 години

До културен гей 112Още си пазя в банята голата снимка на Волен от вестник култура. Универсална личност. Идеал на всеки гей. Но човека се пази от нашата любов с пластмасови маси и столове. Ела бре Волене !...100% на там ше отиде. само в тази нища не беше влизал и като нищо ше се намърда и там ...шев ран тията му със шев рантия...

101

Калеко Алеко

преди 5 години

Циклофренията на Болен май пак е сменила полюсите си ... и го е завъртяла от едно състояние в друго, два-три дена ще му се вие свят после ще се оправи. Някой трябва му влезне в положението и да го бушонира като преди, за да му прехлопа дъската и тогава ще му просветне ... !!!

100

Анонимен

преди 5 години

Защо Валери да е за смяна. Тоя като лобира за тия, да си ходи. Валери му бил крив, щото... ай у лево.

99

културен гей

преди 5 години

Още си пазя в банята голата снимка на Волен от вестник култура. Универсална личност. Идеал на всеки гей. Но човека се пази от нашата любов с пластмасови маси и столове. Ела бре Волене !

98

следата на сокола

преди 5 години

И двамата сте,за смяна ко,чакате

97

Анонимен

преди 5 години

До Иван 108Волен е може би най-продажният политик след 90-та година. Не мога да разбера, защо има хора, които гласуват за него....защото успяваше да го изиграе "жертва на системата" ... но този филм вече свърши...сега може би пак е пуснал в ход този свой стар номер, но този път няма да му мине номера...

96

Зелето

преди 5 години

До ФактПази го, курса на рублата го пази продажника!

95

Иван

преди 5 години

Волен е може би най-продажният политик след 90-та година. Не мога да разбера, защо има хора, които гласуват за него.