23

Димо Падалски

преди 5 години

САИДЕРА ДА СЕ МАХА..ВАЛЬО КАСАБОВ ДА МУ ПОКАЖЕ ТУИ ОНУИ НА ВОЛЯН .НИКОГА НИКОГА ВЕЧЕ САИДЕРОВ И ХАТАКАА .

22

Гиб Мелсън

преди 5 години

Споко, ще се разберат. Не се притеснявайте! Властта е сладка и си заслужава да се преглътне всичко, ще се разберат.

21

Звездите ми говорят

преди 5 години

Мъжете от зодия Овен по принцип са много агресивни, луди хора, безпардонни, обиждат, но ако тях ги настъпиш, вият на умряло, та всички да ги чуят. Освен това са и страхливи нагаждачи, врат се навсякъде, не помнят вчера какво са казали и понеже са луди, за тях няма задръжки и могат да си променят мнението най-малко 100 пъти.Справка Цв. Цветанов и Волен Сидеров.И други има, но тези са просто цвета на зодията си...

20

ВОЛЕНЧО

преди 5 години

#ИЗВИНИСЕБЕ

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Като не знае как да го осъществи, да се откаже!А не да закопава целия народ, докато той си спи в парижките хотели за по 10 бона на нощ и вече 3-та къща строи.

18

Анонимен

преди 5 години

Волен е мечтател,той наистина иска доброто на България,но не знае как да го осъществи!

17

Иван

преди 5 години

Стратегията на Бойко е разделяй и владей. Изглежда че работи много добре.

16

Анонимен

преди 5 години

Хора, забелязали ли сте, че Болен се активизира винаги, когато става въпрос за пари?!Иначе само празни приказки, обещания, лъжи, лъжи...Парите го вълнуват него, много е меркантилен и лесно се продава...Памперсите и "белото" струват парички.

15

Анонимен

преди 5 години

Воленча,вдигай кухненската маса,прехвърча перушина и плюнки!Напред към Варадеро!Хайде ,че от кога чакат и те,да ги образоваш!

14

Слънчарски

преди 5 години

Аз доколкото знам такива хора, който прекалено често бъркат фантазия с реалност им слагат едни удобни бели жилетки с дълги закопчаващи се ръкави. Не би ли трябвало хора, от чийто решения зависи живота на хиляди други, да са най-близко до реалността и въобще да не си фантазират? Май Болен малко е на прекалено грешното място.

13

Анонимен

преди 5 години

Това са циркове. Мислете какво стои зад тези скандали. Целта е една - патриотите да излязат от властта, а ДПС да влезе в коалиция с ГЕРБ. Така по-лесно ще се гласува приемането на бежанците връщани от Европа, както и договорените такива на срещата с Ердоган.

12

sofiataxidriver

преди 5 години

Най-лошото е, че негативите от джафкането на пуделчетата оставят непоправими последствия за бъдещето на страната ни! Дали е Валери, Волен, Москов..,това са само имена... Следващите ще са същите слуги на чужди интереси, просто имената ще бъдат различни.

11

Емигрант

преди 5 години

На Волен му е влязъл под кожата някой от руските резиденти дето му дърпат конците!Много плавно и прогресивно към добро взеха да се движат и случват нещата в България и на Балканите,за да се чувства добре големия брат.И както го знаем от горчивият си почти столетен опит,щом на руснаците им е застрашена параноята,лекарството е да задействат петата колона!Явно червената банда им се вижда недостатъчна,затуй руските кукловоди задействаха основната си матрьошка Волен,за да предизвикат изкуствена криза

10

България си отива

преди 5 години

"Патриотите" до един са психопати. Най-читав (психически) е дебеличкия военен министър, но пък за него съм чувал, че много пипал. Ама многоооооо! Та правителството ни е МЕЧТА. Мутра от СИК начело, крадливи Калинки и "патриоти"-психопати. ТРАГЕДИЯ!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Волен му доскуча и прави цирк!!Коалицията е джелезна!Всичко държи кат ***!

8

постановки!

преди 5 години

ТОВА Е РЕЖИСИРАН КОНФЛИКТ!Волен и Валери разиграват театро, за да отклонят вниманието ни. Довечера пак заедно ще ядат и пият. Милиционерски номерца. Същата постановка като оставка на министър и връщането му на работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Симеонов може и да е остър и невъздържан понякога, но това, което прави за спокойствието по курортите и някои други неща заслужават похвала и подкрепа! А на Сидеров явно някой му е влязъл под кожата с някоя и друга "субсидия", за да защищава така яростно мутрите по морето...

6

91896

преди 5 години

Става въпрос за много големи *** ви казвам. До един всичките!

5

митко

преди 5 години

ако от някого съм разочарован страшно много , това е от касабов ,гледал съм с интерес неговите предавания и помня как хубаво говореше , всичко съвпадаше с желанията на българите ... а що се отнася до валери симеонов - той е един много посредствен човек , който нагледно показва нивото на управляващите

4

Анонимен

преди 5 години

А иначе, когато и лидерът на "Атака" участвал в заседанията на ПГ, седял до Касабов и си говорили нормално, само че от време навреме влизал "в някой филм и казва аз съм еди кой си, еди що си"....ха ха ... тоя го убиха , край!