108

Гост

преди 5 години

Какво патриотично има в бедността? Избрали сте грешната страна. От руснаците само мизерия ще видите. И лагери. Убийства. Отровителства. В Рибентроп-*** да не е моето име? Не е.

107

Анонимен

преди 5 години

Русия скърши веднъж гръбнака на Германия през ВСВ и то икономически. Война не се печели ако си слаб икономически. Хем тогава зад Хитлер стояха целият световен капитал на САЩ и Англия с 300 години колониална история и развитие на производството а Русия беше новоизлюпена страна едва съвзела се от революцята и гражданската война която продължи до 1929 г. Ако трябва пак ще го скърши, но кой има ползва от това? Швабите напразно се репчат.

106

Анонимен

преди 5 години

За каквото и да става въпрос става въпрос за пари. А парите от две хиляди години се държат от малко на брой, но гърбоноси човечета....

105

Гост

преди 5 години

Не виждам какво патриотично има в бедността. Изцрали сте грешната страна. От руснаците само мизерия ще видите. И лагери. Убийства. Отровителства. В Рибентроп-*** да не е моето име? Не е.

104

Анонимен

преди 5 години

otkade vzimat pari tezi rusnaci ta praviat tezi raboti nali sa bedni.

103

ТHE Патриот

преди 5 години

копае ли нови дъна западната пропаганда копае и си копае, добре :)

102

привет от Германия

преди 5 години

По-богатия успява да разруши по-бедния ! Русия иска да разруши Германия ,но с трици маймуни не се ловят и затова Русия не успява ! Но Германия успява да руши Русия ! Рублата всеки ден губи стойността си спрямо еврото и долара , руските мизерабъли изнемогват , руската индустрия е още с капацитет и качество от времето на Сталин и всичко това благодарение на немските тайни служби ,които успяват и намират начин да разрушат руската икономика и да направят живота на руснаците ад под небето

101

пак за триене

преди 5 години

До Анонимен 109Империя на злoто е тъn епитет, избълван от ментално болен човек. Империя на злото е империята избила цяла раса, изпекла с атомна бомба 200 000 азиатци, изпържила с нanaлм още 2 000 000 такива, с показателен случай на един селски училищен клас и тяхната учителка, героизирала лейтенат Коли, ръкопляскала при убиването като кучета на все пак държавни ръководители... Измий си очите.

100

Анонимен

преди 5 години

Ще дестабилизира амчъмъ

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 118Жалко, изтрит е постингът, навярно нещо нелицеприятно е видяно в него. Съдържаше само безспорни исторически истини.

98

питанка

преди 5 години

А САЩ не беше и не е заплаха въпреки, че доказаха, че дори телефона на Меркел подслушваха. Ха ха. Жалки лицемери, по приятелите им ще ги познаете...

97

Анонимен

преди 5 години

Към Анонимен 117С ***е прикрита думата "нanaлм" Вероятно тази дума е компрометирана, заради зверствата, правени във Виетнам с нanaлма. Особено случаят с учителката и нейния клас в малко селце.

96

Анонимен

преди 5 години

Германия има гигантско производство, но няма достатъчно източници на суровини и пазари за него. От къде да си осигури суровини, къде на намери пазари да внасят немски стоки? Ако вместо да строи и балетни зали по селата Брюксел разреши на България да развива собствено производство с парите от ЕС възможно е откриването на един нов български завод който произвежда стоки които са били внос от Германия практически да доведе до верижна реакция от уволнения на немски работници в Германия.

95

7

преди 5 години

Мн умни руснаци всичко могат браво на тях

94

Индустрия 4.0

преди 5 години

Немските промишлени гиганти постоянно увеличават производсвото въвеждайки не само роботи а цели кибер системи които управляват производствения процес от а до я. Германия призвежда все повече, в същото време много германци остават без работа а САЩ заплашва с въвеждане на мита. Засега чрез Брюксел икономиките на страните от източна Европа като България са блокирани за да могат да купуват немски стоки, но не се знае какво ще стане когато ЕС се разпадне и Брюксел няма повече власт.

93

бързай, не остана

преди 5 години

До Малка анкетаЩом искам да са нормални хора, с чувства, със съчувствие, със стремеж към култура и изкуство, с обич към природата - в Русия. Пък ти прати твоите в любвеобвилната, изсушена, обрасла в бетон и желязо Германия, която особено сега, събра де що може, по настойчивите покани на Перкел, и така осигури прекрасна, безопасна, културна среда за живот, особено на момичета и жени. Бързай!

92

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Дай Боже тогава да ти се сбъдне желанието!Сериозно говоря.Само...да няма после обратно?Връщане назад няма, пожелано-изпълнено!

91

Отговор

преди 5 години

До Малка анкетав) в Китай (!)

90

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Питате къде предпочитам децата ми да учат ? В Русия или в Германия ?Като бял човек, православен християнин и европеец ще ви отговоря така:Ако въпроса ми го бяхте задали преди 15-20 години щях да отговоря със сигурност Германия.В днешно време обаче Германия не е онази Германия, която помним. Въобще Западна Европа не е онази Европа, която помним. Там да си бял човек ще става все по-тежко за живеене.Затова гледайки в бъдещето ще предпочета децата ми да живеят и учат в Русия.Бяла държава !

89

Анонимен

преди 5 години

Задачата на империята на злото е да прави ЗЛО и затова е създаден КГБ,...иначе щяха да го разтурят до сега !