46

Анонимен

преди 5 години

Това ЕС е *** *** и нагло животно. Не стига че е пред разпад по волята на собствените си граждани а продължава да налее.

45

Анонимен

преди 5 години

53 кой е имал колонии и не е все тая въпроса е че никой не иска криминални навлеци. Така че няма какво да се обсъжда отговорът към евро комисията е НЕ! Виждат че не приемат държавите вече мигранти и се чудят какво глупости да измислят за да ги пробутат. Жункер и *** да ми направи все тая не искам мигранти а най-вече добре да се разформирова подобна комисия или да спре да се занимава с простотии. С 10 000 евро ще ***. Да си ги навремето отзад!

44

Тъпанар

преди 5 години

"...да правят по много деца, децата им ще говорят български а внуците им вече ще са чисти българи."Бе те и германците са си мислели нещо такова, като са започнали да внасят турци през '60те и '70те години на 20ти век. Ама сега дали го мислят?

43

Анонимен

преди 5 години

И дано да не дойде!

42

Анонимен

преди 5 години

Никой мигрант няма да дойде в България, тия които са тук ги държат на сила в лагери, но при първа възможност бягат. По скоро ще се върнат в страните си където се води война отколкото да останат да живеят в такава мизеpия.

41

Анонимен

преди 5 години

Да дойдат 3-4 милиона в България, има толков обезлюдени села, да живне малко. Може да развиват там селско стопанство, да и дават от ЕС субсидии като на френските фермери, можем да залеем Европа да изнасяме български селскостопански продукти, да правят по много деца, децата им ще говорят български а внуците им вече ще са чисти българи.

40

ББ си прави сметки

преди 5 години

"Ще взема 100 000 x 5000 на човек / уффф много нули , трудно се смята / = 500 000 000 евро , в джоба ши прибира с моите хора 3/4 - значи = абе доста пари са си . Те сига и без туй са ни празни центровете , ши напрайм ощи , а офцете / електоратът/ , ша го харзулним нещо - ши траят - знаят къде е терминала , да ми са махат от главата , кат не искат

39

Анонимен

преди 5 години

Само бежанците могат да изкарат България от демографското блатo в което е затънала.

38

Хммм

преди 5 години

Заглавието какво общо има със статията. Гръмко заглавие да привлича внимание, а обяснението отдолу води към съвсем друг тип действие. Типично за жълта медия.

37

Киро Х

преди 5 години

Mижи да те лажем.

36

Стар набор

преди 5 години

България и страните от Източна Европа не са имали колонии. Африканците идват от бившите колонии на Западна Европа - тя ако се чувства виновна и задължена, да си ги прибира. НИЕ НЕ ИСКАМЕ НЕКАНЕНИ ГОСТИ !

35

Константин

преди 5 години

Докато 90 процента от народа мишкува, така ще е. Вижте какво се случи, повечето не подкрепиха хората в неравностойно положение, животновъдите и транспортния бранш също. Само ги оплюваха, вместо да застанат до тях. Това е положението, всеки да се оправя както може, сам за себе си. герб + оп най-антибългарското правителство.

34

акуд

преди 5 години

До Анонимен 44уточнисе какво искаш да кажеш. п.с. току що вечерях по принцип

33

Анонимен

преди 5 години

Мигрантите са лукс.България има нужда от мигранти

32

Аз

преди 5 години

По 10 души, които да товавят имигрантите по самолетите. Много смешно звучи.

31

Галин

преди 5 години

Скоро по Планета ТВ ще се запознаете с поименно с всеки бежанец, естествено фючъринг с някоя от блестящите чалгарки:)))

30

akud

преди 5 години

се тая колко ще се плаща, АЗ на ангела да кажа , че в България един няма да има от тези центрове. всечките си ги правете в германия или у двора на ангела

29

Анонимен

преди 5 години

Ванга беше предсказала, .Ами няма нужда да си баба Ванга, че да предскажеш очевадни неща. Ислямът е най-новата религия и е нормално да измести по-старите. Все едно последната версия на Уиндоуса да не измести предишните

28

Анонимен

преди 5 години

ОК, след като не вярвате, българите ще изчезнат като викингите.

27

10г.

преди 5 години

Който иска да види как ще изглежда населението в ЕС, да отиде в Париж и да се вози на РЕР-Б.