32

Анонимен

преди 5 години

Ужасна човешка трагедия при съседите ни в Гърция!Престанете с тази злоба, мнозина българи живеят и работят в Гърция, цели семейства!Имам роднини които живеят и работят там.Едните в Солун -машинен инжинер на ферибот - с жена си и дъщеричката си, а братовчедката ми заедно с двете си деца в Атина (ортопед в тамошна болница)

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи си психопат и социопат,да се радваш на смъртта на деца и семейства!

30

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ оставка!

29

Содом и Гомор

преди 5 години

Не е имало шанс. Не е имало шанс една нация да изпапа 700 000 000 000 евро.Няма шанс никога да ги върне.Няма там да има вече спокоен и богоизбран климат.Няма никога там да има наследници на една от най-великите цивилизацииНикога заклетите български туристи ще се откажат от тази дестинация, въпреки бурите и пожарите.Никога безделника не ще стане деен и мързеливия работен.Никога българин не ще съчувства на съседа си и обратно.Никой не е по-голям от стихията.Никой не вижда пророчествата

28

Анонимен

преди 5 години

Изказвам най-дълбоки съболезнования към жертвите и пострадалите,дано Бог им е на помощ!Каквото и да си говорим,ние сме си най-близки с гърците и се разбираме с тях.Не вярвам,че това е случаен пожар,Господ да накаже подпалвачите,дано!Заслужаваме ли такава съдба,в Гърция фашистите унищожиха и разкостиха страната,а в България умират хора от неестествена смърт,който ни причинява това,Господ да му даде според делата му!

27

do 27

преди 5 години

Каква битка те гони бе т*пак, участвал бил в гасенето на пожари човечето, бил мъж, не бягал...Стихиите са страшни, попаднеш ли в бурно море, пожар, цунами, наводнение шансовете са минимални.Щял да се стегне и да гаси ганьото... не да бягал. Мухльото обвинява хиляди хора че били страхливци и затова има жертви.Включи си турбо фолк чалгата, пали 20 годишния джип баварец и марш към кибик кафето пред панелката. Там ги раздувай какъв си як.Дъждовния червей е по умен от теб.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако попаднете в такава ситуация не се паникьосвайте, намокрете дреха, завържете я за лицето ви, така че да покрива носа и устата ви и дишайте през нея - при пожарите това което убива е дима, а не огъня!

25

Анонимен

преди 5 години

Много прилича на умишлен палеж, особено ако се окаже, че пожарът е възникнал едновремено в няколко различни места, а при тези температури.Въобще, който е живял в Атина знае контрастите на града - едва ли не натрупани една върху друга и едни до други постройки със съмнително качество с тесни улици, много често без изход и богатите квартали.Много е трудно да се реагира в подобни условия.Населението в Атина е над 3,5 милиона, в Солун 1,5 милиона.Тоест в тези два града живее половина Гърция

24

Гробокопач

преди 5 години

До До 15Най-сериозният и брутален проблем на България е сархоша Бойко Методиев Борисов! А баба Дора е в правото си за козите и овцете! Затова съм ви обещал бесило, но като гледам Гърция ми идват другия идеи за разправа с вас.

23

Анонимен

преди 5 години

Е това морето да е на 50 м при такъв голям пожар си е луд късмет. Жалко, че не всички са се добрали.

22

реално

преди 5 години

...наши противопожарни екипи са мобилизирани и пътуват. Преди 2 часа ми се обади личен познат огнеборец.

21

Анонимен

преди 5 години

Впрочем, гърците изобщо не са мързеливи. Ще ми е интересно да видя как наш *** ще работи на 37 градуса на сянка, както правят те.

20

Анонимен

преди 5 години

Като чета глупостите на писалите коментари виждам, че не 70%, а 90% от материала в тая държава не ги бива. Описват ви човешки трагедии, а вие се гаврите и подигравате с това. Заяждате се на дребно. Може ли да наречете себе си хора? Аз не.

19

qw

преди 5 години

Някои *** гледам тук и от тази ужасна трагедия правят политика - били мързеливи гърците, армията им не струвала, руснаците били виновни...Да видите същия ад дано, това да ви стигне нещастници мръсни!Хората не са имали шанс. Случвало се е при нас, но с наводнения.Каквото можем да помагаме. Мир на душите на отишлите си!

18

До 15

преди 5 години

Виж сега това в Гърция е нищо работа, някакви си изгорели хора, в България козичките на баба Дора кукувицата са къде къде по-сериозен проблем - който не вярва да пита Корни и останалите другари базирани на Позитано.

17

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно, в началото на юли в Атина беше ад под небето. Тревата беше направо на прахан, полетата между града и летището бяха направо жълти.

16

Анонимен

преди 5 години

Огромна човешка трагедия! Да нямаш път за бягство и да изгориш жив в пламъците. Ужас! Съчувствам на всички , изгубили близки в този ад.

15

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в България Бойко Борисов с камъни щяха да го уволнят Корни щеше да каже че бойко изгаря домевете и хората само и само да е на власт Гърция ще се оправи Бойко ще им прати помощ все пак е пожарникар

14

Анонимен

преди 5 години

Гърка ще изгори жив, но на работа не се хваща.

13

Mnogo prili4a

преди 5 години

Predi mnogo godini v BG romite gorqha taka do smeteshtàta gledkata e identi4na.