178

Рио

преди 5 години

Хади бе булгари,покажете че сте българииии-юнацииии..както викате по стадионите..хахахаха....робското самосъзнание май трудно се премахва...а управниците ви физкултурници станаха думбази и ви бъзикат преди изборите колко много са направили за вас...ама техните парите и децата им са навън...а вие си ги преизбииирате,прейзбииирате...а вие си умииирате умиирате...

177

Анонимен

преди 5 години

През 2070 никой от тези които пишем тук няма да СМЕ.

176

Война чувал ли си

преди 5 години

Какво викаш 2070 човечеството няма да го има. Трета световна бум , бум аре сега точно това чувам по телевизията. Гледах един клип как една бомба атомна пада в Менхатън точно върху Тръмп Тауър. После всичко крещи и гори защото радиация ги разфасова живи и после стават скелет. Българите ние ако оцелеем ще е добре ама нали знаеш ние като се закачяхме с Американците те после ни бомбандирваха София. Смятай що за *** народ е българският.

175

Анонимен

преди 5 години

Доста оптимистична прогноза. За съжаление е по-вероятно нещата да са значително по-зле! Но няма значение...

174

;-)

преди 5 години

ВЦ-то питайте, той ги разбира тез работи и затуй е там турен да оправя демо-то...Вие де се бутате да ми рзсъждавате тука, кат нищо не рзбирате...аамахаа, шпециалисти такива..;-)!

173

Ханс

преди 5 години

А дано..по бързо да се затрива таз пасмина робска...живеят с по 300,400,500 лв,а управниците им милиардери и им се пресмиват...и *** пак си ги преизбира на ново..шашнахте света бе роби..

172

колкото-толкова

преди 5 години

А колко трябва да сме?10, 20, 50, 100 милиона?

171

1234

преди 5 години

До ЗападнякИ колко деца има мияч на чинии като тебе?Кой те знае в каква турска махала на Кьолн живееш с още 2-*** ***.

170

ANONIMEN

преди 5 години

До АнонименBOYKO BORISOV!!!!

169

Хахахаааа

преди 5 години

Това което турското робство не успя да направи за 500 години, т.нар. демокрация ще направи за няколко десетилетия! Ще заличи българите.

168

Анонимен

преди 5 години

Това е добра новина! Племето от дървеняци ще изчезне!

167

до 13 - наблюдател

преди 5 години

То па щото в Брюксел лиавите са по - малко. Напротив - повече са. Доколкото ми е известно от живеещи там - ако могат да ходят пеша, не се качват в метрото, вечер гледат да се прибират рано и т.н. Ние тука даже не сме и мечтали за такава престъпност.

166

Анонимен

преди 5 години

Ами наскоро четох, че само за 10 г сме се стопили със 700 хиляди. Ако продължаваме в същия дух (а ние ще продължаваме и с все по - ускорени темпове), още през 2030 ще сме под 6 млн., от които знаете колко ще сме етническите българи.

165

Анонимен

преди 5 години

Каква 2070 бе хахахааха? Българите ще са малцинство още през 2030

164

Анонимен

преди 5 години

блатото на европа наречено бгБостанът на *** ***.Само мазохисти останах те.

163

Анонимен

преди 5 години

"Заплаха за националната ни сигурност - малкото бебета 50% от които от ромски произход, многото починали".Кой ще ни изкарва пенсиите, ако доживеем до тогава?

162

Факть

преди 5 години

Леле че и второ имала хаха тия в Африка са с по 10.А пенсионерите де ги слагате те ше почнат да измират един ден освен ако не са роднини на Дънкан Млкауд с по 1000 живота.България загива и процеса е необратим!

161

Гост

преди 5 години

Кой изобщо я измисли тази тема? Били сме се топили. От доста време се върти тази тема. Лъжлива тема. Пълно е с деца. На където и да погледна виждам майки с деца. Води едно за ръка и надула корема с второ. Какво точно целите вие журналистчетата с тази тема? Отново обслужвате интереси.

160

Анонимен

преди 5 години

А те, защото българските мъже много стават. Интелигентни, възпитани, ерудирани, много образовани и прочее.

159

Тодор

преди 5 години

Братя Българи , малко остана !